Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    22. Svibanj 2015. 22:51

megi, meni pomaže da grickam slane štapiće (ali pale samo oni vic kraševi, ostali imaju onaj neki čudan premaz od kojeg mi bude još gore..)
    pomogne mi i blagi, nezašećereni čaj od kamilice, a i spavanje na malo uzvišenom..

pa probaj s time.. možeš probati i piti donat mg, znam da nekim curama i on malo pomogne

Naanaa2
    22. Svibanj 2015. 22:54

Kneginja, bome si me nasmijala  Cure koje osjećate svoje bebače, kako su vaši danas? Vani grozno vrijeme, kiša cijeli dan, a kažu da bebe u trbuhu osjete to tmurno vrijeme pa se umire. A moj malac danas nema minute odmora. Nije da se žalim  Toliko je aktivan da sam čak i prvi put danas vidjela udarce na van. 

Naanaa2
    22. Svibanj 2015. 22:56

Megi, probaj sa Donatom ili sa bademima. Kažu da oni smiruju žgaravicu. Ja se još ne borim s njom (da se ne ureknem).

megi16
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:16

Naanaa, probala sam sa donatom ali ne djeluje bas.. Nadam se da te nece mucit zgaravica jer je uzas.. Kad znas da je to zbog malog andjela koji raste u tebi nije ti problem sta se ne osijecas dobro,bitno je da je beba dobro,ali nije niti malo ugodna..   

Sanjarica
    23. Svibanj 2015. 00:56

Megi..  Meni casa hladnog mlijeka pomogne kad imam zgaravicu... Moj tata je cesto imao problema s zgaravicom i sjecam se da je pio mlijeko... Ja sam probala i stvarno mi je pomoglo... Srecom imala sam je svega 3-4 puta samo za sada...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Sanjić87
    23. Svibanj 2015. 07:54

Evo da vam se i ja pridružim! Prva trudnoća mi je, a termin mi je 02.09. Spol još ne znam, bebica se stalno skriva 

Sanjić87

lollipop
    23. Svibanj 2015. 08:04

jutro žemske
    dobrodošle nove cure, čestitke svima koje su saznale spol ili onima koje su ga promijenili 
    jao ja sam ponukana jednom fb temom sada nestrpljiva za idući ultrazvuk i nadam se da je ono bio pišo šta smo vidjele dr i ja...već sam kupila neke dečkaste komplete kao npr bodi sa leptir mašnom 

e sad žgaravica...ja ju imam svaki dan i meni pomaže ili žvakanje badema ili komadić sira ili limunada bez šećera....
    te tablete za cucanje i sl ne zelim dok mi ovo pomaže...meni je npr od donata još gore ali svejedno svaki dan popijem dvije čaše za probavu i magnezij

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI