Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flora2
    23. Svibanj 2015. 22:09

Spomenule ste grudnjake.. gdje kupujete? Narasla sam  do 75 D, a bila sam gotovo ravna ... ne isplati mi se svako malo kupovati nove, a zasada nosim sportski..

kneginja
    23. Svibanj 2015. 22:11

kakvo je to žuganje da su vam vadili krv dva tri puta! a !? hahahah

jeste zaboravili sta ja radim svaki misec :D i sad cu prvoga ioet....12-14 pputa u 24 sata!!!! i to u prst!!! a to taaaaaaaaaaaako mrzim...volila bi da me u venu bodu 55 puta nego jednom u prst uh

al sve je to za nase male pišulince i spišuje :D jos cemo se mi toga natrpit u naredna 4 miseca ahahahha
    hrabro žene---mi smo čudo i mozemo sve! pa upravo sad svaka od nas u stomaku nosi zivo pravo pravcato ljudsko stvorenje!!!! mi smo čudoooo!!!!

megi16
    23. Svibanj 2015. 22:59

Ja grudnjake kupujem u yamamayu.. Meni su isto moji dosli mali i bas neki dan sam isla kupit,nasla sam jedan koji je ful udoban kao da ga ni nemam na sebi,a to mi je ogromno olaksanje jer me uzasno bole grudi..

Kneginja,potpuno si u pravu,za malisane se sve isplati :)

Cvarak
    23. Svibanj 2015. 23:11

Ja sam probavala u triumphu i icu vidit u liscu, ili hm sl sad kad su mi sa 75c narasle na 75e a cak bi mogla uzet f :// jer se bojim jos povecanja trebam neki kvalitetan!!!! Koma sva sam sitna i mrsava sam sise imam ;)))

lollipop
    23. Svibanj 2015. 23:25

megi ja sam vadila ovaj tjedan dakle u 25.tt

kneginja baš to sve za naše bebače...iako ja nemam problema s tim vađenjem krvi više mi je smetala mučnina, glad, vrtoglavica i dosada...sva sreća pa je moj čoek išao samnom 

cvarak ja sam si sad kupila u lisci...klasični model sa podstavljenom košaricom i žicom...ja sam za sad na 85 E...ali mislim da ću brzo biti na F...bitno mi je samo da ima jako duboke košarice iz onih plitkih mi sve pada van i tu mi nebi bilo dosta ni da sam uzela G 

megi16
    23. Svibanj 2015. 23:29

Vec kad pricamo o grudnjacima,da li imate problema s bradavicama? Ja sam si pocela mazat melem jer su mi uzasne.. Rekli su mi da je to zato sto se pripremaju za dojenje ali uzasno izgleda,barem meni..

Fluffy2
    24. Svibanj 2015. 03:08

Draga Naanaa naravno da te nisam krivo shvatila mislila sam opcenito na ljude sa strane. Naravno da ces postivat zelju svoga oca.
    Kneginja upravo to, mi zene smo zmajevi i mozemo sve!
    Tako ja svima kazem kad me krenu plasit s porodom itd, samo kazem ma dajte samo vi blejite, shvacam da nije lako ali nije ni neizdrzivo! Moramo pozitivno razmisljat inace smo naj...
    Budem kupila nesto za citat za ogtt jer jedino sama sa sobom znam izac na kraj, ajde zna i dragi al je daleko 
    Sise bolje da ne spominjem, ima ih na sve strane i ne stanu u nista..Jos malo pa cu na kavu u piđami...

Fluffy

Cvarak
    24. Svibanj 2015. 07:37

Ajde nisam jedina kja ima problema sa sisama :))) inace su sve oko mene ravne i nemaju nista,i onda me zivciraju komentari kad mi kazu ajme kolke su ti sad sise! Odma im odbrusim kaj ste ljubomorne sta vi grudnjak kupujete u cicibanu ;)) stvarno neki ljudi nemaju srama,pa mogu i na ljepsi nacin rec,tipa da joj grudi su ti se povecale il tak nes,neg kad mi kazu ajmee kolke su ti!!!! A jos si ni nismo prisne frendice...e sakom bi nekog :)) hehheh

Ashley
    24. Svibanj 2015. 09:37

Što se bradavica  tiče, nisu suhe, ne perutaju se, ali me užasno bole na dodir, a dragi svaki dan, kao da je programiran, prvo za što se uhvati su one, jer mu je super kako se u trenu ukrute, promjene (kaže da su sada veće i nabubrenije).... Sve se pitam kako ću dojiti!, jer  baš luđački bole, ali si mislim, pa valjda ću se naviknuti.
    Jučer se dosjetio i krenuo me maziti po trbuhu, a onda se u šoku odmaknuo i pitao: " A što je ovo, ova crna pruga?!" Tek sam tada shvatila da se pojavila linea negra (nisam ju uopće primjećivala i baš sam mislila kako će me zaobići. Rekla mu "linea negra" a on na to uzeo mob, i ukucao u google, odmah provjerio  o čemu se radi....kako je samo smiješan. Nakon slika koje je gledao, ustvdio je da je kod mene to vrlo neznatno, jer neke žene imaju jako tamne i velike, a onda je studiozno čitao o tome kao da je to neka znanstvena fantastika. Hahahaha...
    Kakvi su vaši muškarci povodom vaših promjena na tijelu? 
    (osim sisa, što im je vjerojatno svima fascinantno).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.