Hahaha vec sam pomislila da se i to moze preko plodne vode saznat ja u pon ako se beba dobro okrene saznajem spol ;))
Cvarak, saznati ćeš. Ipak traje taj pregled barem 1h i ako se beba ne bude htjela okrenuti ili tako nešto, zapucketaj par puta prstima oko trbuha. Znatiželjni su ti naši malci, okreću se na zvuk kao suncokret za suncem :-D ;-). <3
ajme coool nisam znala da se tako okreću za zvukom!! (ja nekad ko da s marsa padnem)
ja svoju Mrvicu još ne osjetim.. bar mislim.. odnosno, nekad kad ležim na boku i u iščekivanju držim ruku na trbuhu imam osjećaj da osjetim neke blaaage pokrete, ali onda opet nisam sigurna da to nisu crijeva, ili da nisam nešto zabrijala.. a i prekjucer mi se ucinilo da me je lupnula, ali ni to ne mogu reci sa sigurnosti ;(
malo sam vec luda od iscekivanja da ju osjetim.. ljenivica jedna
Plavojka tako i ja kao osjetim blage udarce vise dodire al nisam sigurna!!! Al osjetim bome kad me gura tj lupa po mjehuru ajme odam mi dolje bude tvrdje i ko neki pritisak i odma moram piskit ;)
hm, Cvarak sad si mi dala mislit, moguce da i ja zato u zadnje vrijeme moram jurnut na wc :)
a nista, nadam se da cu uskoro docekat udarac za koji neće bit upitno kojeg je porijekla
Cure samo da kazem vezano uz depilaciju secernom. Cura koja me depilira kaze da je sve ok ako idemo od pocetka trudnoce i tijelo se postepeno navikava a i dlacice su sve tanje pa svaki put boli sve manje i manje. A sad npr da je zilet stalno u igri i odjednom idemo na secernu sok je ta bol odjednom i ona ne preporucuje, pogotovo u kasnijoj trudnoci, od bolova mogu krenut i trudovi.
Ja inace kombiniram sve i svasta ali sada ugl koristim kremu za depilaciju i koza mi bude glatka nekih 10 dana. Par dlacica po stomaku pocupam pincetom i to je to.
I MORAM rec da ni ja ne prestajem jest i ne biram, sve sto vidim moram strpat u sebe bilo zdravo ili nezdravo..
Fluffy
Curke,moze mala pomoc..
Vec nekih 5 dana imam uzasnu zgaravicu i neznam s cime je smirit.. Ima tko savijet koga je mucila ili muci zgaravica?
megi, meni pomaže da grickam slane štapiće (ali pale samo oni vic kraševi, ostali imaju onaj neki čudan premaz od kojeg mi bude još gore..)
pomogne mi i blagi, nezašećereni čaj od kamilice, a i spavanje na malo uzvišenom..
pa probaj s time.. možeš probati i piti donat mg, znam da nekim curama i on malo pomogne
Sortiraj odgovore
Najstariji