Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    22. Svibanj 2015. 21:01

Hahaha vec sam pomislila da se i to moze preko plodne vode saznat  ja u pon ako se beba dobro okrene saznajem spol ;))

Ashley
    22. Svibanj 2015. 21:18

Cvarak, saznati ćeš. Ipak traje taj pregled barem 1h i ako se beba ne bude htjela okrenuti ili tako nešto, zapucketaj par puta prstima oko trbuha.  Znatiželjni su ti naši malci, okreću se na zvuk kao suncokret za suncem  :-D ;-). <3

plavojka
    22. Svibanj 2015. 21:37

ajme coool nisam znala da se tako okreću za zvukom!! (ja nekad ko da s marsa padnem)

ja svoju Mrvicu još ne osjetim.. bar mislim.. odnosno, nekad kad ležim na boku i u iščekivanju držim ruku na trbuhu imam osjećaj da osjetim neke blaaage pokrete, ali onda opet nisam sigurna da to nisu crijeva, ili da nisam nešto zabrijala.. a i prekjucer mi se ucinilo da me je lupnula, ali ni to ne mogu reci sa sigurnosti ;(

malo sam vec luda od iscekivanja da ju osjetim.. ljenivica jedna

Cvarak
    22. Svibanj 2015. 21:47

Plavojka tako i ja kao osjetim blage udarce vise dodire al nisam sigurna!!! Al osjetim bome kad me gura tj lupa po mjehuru ajme odam mi dolje bude tvrdje i ko neki pritisak i odma moram piskit ;)

plavojka
    22. Svibanj 2015. 21:51

hm, Cvarak sad si mi dala mislit, moguce da i ja zato u zadnje vrijeme moram jurnut na wc :)

a nista, nadam se da cu uskoro docekat udarac za koji neće bit upitno kojeg je porijekla 

Fluffy2
    22. Svibanj 2015. 21:52

Cure samo da kazem vezano uz depilaciju secernom. Cura koja me depilira kaze da je sve ok ako idemo od pocetka trudnoce i tijelo se postepeno navikava a i dlacice su sve tanje pa svaki put boli sve manje i manje. A sad npr da je zilet stalno u igri i odjednom idemo na secernu sok je ta bol odjednom i ona ne preporucuje, pogotovo u kasnijoj trudnoci, od bolova mogu krenut i trudovi.
    Ja inace kombiniram sve i svasta ali sada ugl koristim kremu za depilaciju i koza mi bude glatka nekih 10 dana. Par dlacica po stomaku pocupam pincetom i to je to.
    I MORAM rec da ni ja ne prestajem jest i ne biram, sve sto vidim moram strpat u sebe bilo zdravo ili nezdravo.. 

Fluffy

megi16
    22. Svibanj 2015. 22:36

Curke,moze mala pomoc..
    Vec nekih 5 dana imam uzasnu zgaravicu i neznam s cime je smirit.. Ima tko savijet koga je mucila ili muci zgaravica? 

plavojka
    22. Svibanj 2015. 22:51

megi, meni pomaže da grickam slane štapiće (ali pale samo oni vic kraševi, ostali imaju onaj neki čudan premaz od kojeg mi bude još gore..)
    pomogne mi i blagi, nezašećereni čaj od kamilice, a i spavanje na malo uzvišenom..

pa probaj s time.. možeš probati i piti donat mg, znam da nekim curama i on malo pomogne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.