Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    22. Svibanj 2015. 15:53

bokić curke

ja sam mislila lupit jastuk..al odustala jer znam šivat...samo vrecu usijem od lancuna..a punjnje kupim za nekih 100 kn najvise...samo se nikkako nakanit.morat cu ovih dana

glede brijačine i čupačine hahah za sada jos uspijevam britvicom sve sama...kad ne mognem toce darling odradjivat....vec se bio javio dobrovoljno

ne pada mi na pamet čupanje,inače da.ali sad mi je prag podnošljivosti boli taaaaako nizak da bi vjerovatno ubila onog ko bi me čupkao

danas sam se opet najela ko luda..i to me kruh mami ko budalu.....imam jos 9 dana da se skuliram...dobit cu od dr...vec vidim,jezikovu juhu

flora2
    22. Svibanj 2015. 16:02

Pozdrav svima! Prijavljujem jesenskoga dečkića. :) Termin je 5.10. 

Aninica
    22. Svibanj 2015. 16:02

Drage cure evo ja s pregleda i mojoj curici izrastao pišan Tako da eto... Prijavljujem dečka! Veliki je 500g i ima 26 cm kaže dr. Da je velik i zdrav! Bila sam malo u šoku kad mi je to rekao ali eto, čak sam vidjela i 4D sličice i stalno se smije i svrbi si nosić.
    Osim što prijavljujete dečka, prijavljujem i veeeeliku glas:-)

Cvarak
    22. Svibanj 2015. 16:24

Dobro dosle nove curke,a stare cestitam na curama kojima je izrastao piso :p ma jojj to tak na poc dr znaju zeznut pa mi bolje da nis ne govore,moj fr su govorili decko,decko kad na kraju cura! Jel vele da je curkama klitoris izrazen dosta pa msle da je decko!!!:))

Ljubav2
    22. Svibanj 2015. 16:38

Bok curke :)

Evo i mene s pregleda.. dečko raste i veliki je i predivan je i svi su organi savršeni i sve je temeljito pregledala...

Mama je isto dobro, al mora smanjit tempo i mirovat.. rekla mi je da ne moram ležat i ne micat se, ali odmarat.. bez velikih kućanskih poslova, bez dugih vožnji, šetnji i naprezanja koliko sam sretna toliko sam se i prestrašila i cijeli dan sam sva neka bljah i živčana jer nisam navikla tako laganini sve..

Cerviks mi je 3,5cm..nije oslabljen, nisam otvorena, samo je kraći... rekla mi je da je prvorotkinjama normalno od 4,5 do 5.. e sad, kaže da je to možda kod mene tako prirodno, al da opet moram pripazit i mirovat.. usporedila je to s nosom..neki ljudi imaju veći, a neki manji nos i nije mi neka utjeha ta usporedba, al ok...

Moram samo prespavat današnji dan pa će bit bolje

Puse svima

Sanjarica
    22. Svibanj 2015. 17:08

Dobrodosle nove cure...i super za sve lijepe vijesti od vas koje ste dosle s pregleda...   
    Aninica bas si me nasmijala...hehe...mali pisulja nakraju... Valjda nisi nakupovala vec brdo rozih stvari... 

Ja evo cijeli dan na kaucu...ova kisa je bezveze, ocu  
    Puse svima...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    22. Svibanj 2015. 17:41

i dalje pišulinci vode :)

nevjerovatno :D

ja sam prvoga na uz i bas me zanima sta ce mi sad rec....oce li ostat pri mozda cura...ili ce sad isto bit pisulinac...a nista ne kupujem u bojama..gadi mi se i plavo i rozo....sve mi je bež,žuto,pistacio zeleno,smedje...pa nek bude sta bude :D

eventualno bi me blizanci iznenadili hahahhahhah :P

nove mame dobrodosle :D

Aninica
    22. Svibanj 2015. 18:39

Još sam uvijek zbunjena i tek sada vidim da sam napisala da prijavljujem glasHtjedoh reći glad!!!!!! Stalno sam gladna.
    Sanjarica! Nekako sam imala osjećaj da je to decko bez obzira na sve i nisam kupovala ništa roza i lula i tako to! Zapravo, nisam kupila ništa osim 4 bodića.
    Imam jednu prijateljicu koja mi je rekla da mi žene zapravo volimo vidjeti muškarca u roza ili lila košuljici i majici ali na žalost takvi muškarci baš ne vole vidjeti žene

kneginja
    22. Svibanj 2015. 19:59

joj aninica nasmija me  hahahhaha

tako sam ja dr rekla zadnji put nakon sto me je satra trazec spol i odusta....čisto da mu ne bude neugodno...da humorm razbijem tu neku glupu situaciju....ja izvalila u stilu blagog crnog humora....nema veze sta je..svakako je danas u modi da tek sa 20-30 odluče sami jesu li musko ili žensko ili oboje odjednom....čovik me blido pogleda...a ja se odvalila smijat ko luda....meni bilo ful smišno kako sam to lipo sročila hahahhahah

mislim da je pomislio a lude žene braćo moja ahahahha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.