Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ashley
    22. Svibanj 2015. 11:55

Frendica mi je poklonila jastuk, nisam ga kupila.

lollipop
    22. Svibanj 2015. 12:05

o jastuk je moj saveznik već jedno 2 mj...MM ga otima ali nedam se 
    ja depiliram noge voskom, par tamnih debelih dlačica na trbuhu si počupam ali te od uvijek čupam jer su baš neke debele i crne, crne a ovaj južni dio odrađuje britvica i veliko ogledalo...kad postane preteškoimam MM-a da pomogne...
    zadnji put na depilaciji nogu jedva sam potrpila bikini šta mi je počupala, htjela sam joj iskopati oči 

plavojka
    22. Svibanj 2015. 12:20

Cure ja sam u inersparu kupila jastuk za spavanje na boku za 100kn! dugačak je 140cm i meni je odličan! ali da, i meni ga muž povremeno otima (tako da sam mu zabranila da njurga jer nam zauzima mjesto u krevetu)

plavojka
    22. Svibanj 2015. 12:22

e da, a depilacija pastom i voskom je navodno i preporučkjiva, pročitala sam to tu na klokanici: https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/tretmani-koje-treba-izbjegavati-u-trudnoci-61

a i cure u salonu su mi rekla da je ziher..

Branchi
    22. Svibanj 2015. 12:47

thnx za clanak....mislim da cu se onda pred more i porod pocastit odlaskom u salon :)

Anci2225
    22. Svibanj 2015. 12:52

Evo da se i ja javim s novostima.
    Bila danas na kontroli u Petrovoj i dr. rekao 100% curka
    Sve se razvija kako treba i velika sam cca. 25 cm

Vezano uz depilaciju, u prvoj trudnoci dr. rekao da ako to mogu prezivjeti da mogu ici ali ne precesto.
    Ja sam isla samo pred porod i to mi je bila najbolja odluka jer me nista nije pikalo, svrbilo ... nakon sto sam rodila.

Branchi
    22. Svibanj 2015. 12:59

dobrodosla jos jedna curka :)

Kiara5
    22. Svibanj 2015. 13:59

Ja sam isto svoj kupila u lesnine!! 199kn!! 
    Svaka kuna se pozlatila!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.