o jastuk je moj saveznik već jedno 2 mj...MM ga otima ali nedam se
ja depiliram noge voskom, par tamnih debelih dlačica na trbuhu si počupam ali te od uvijek čupam jer su baš neke debele i crne, crne a ovaj južni dio odrađuje britvica i veliko ogledalo...kad postane preteškoimam MM-a da pomogne...
zadnji put na depilaciji nogu jedva sam potrpila bikini šta mi je počupala, htjela sam joj iskopati oči
Cure ja sam u inersparu kupila jastuk za spavanje na boku za 100kn! dugačak je 140cm i meni je odličan! ali da, i meni ga muž povremeno otima (tako da sam mu zabranila da njurga jer nam zauzima mjesto u krevetu)
e da, a depilacija pastom i voskom je navodno i preporučkjiva, pročitala sam to tu na klokanici: https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/tretmani-koje-treba-izbjegavati-u-trudnoci-61
a i cure u salonu su mi rekla da je ziher..
thnx za clanak....mislim da cu se onda pred more i porod pocastit odlaskom u salon :)
Evo da se i ja javim s novostima.
Bila danas na kontroli u Petrovoj i dr. rekao 100% curka
Sve se razvija kako treba i velika sam cca. 25 cm
Vezano uz depilaciju, u prvoj trudnoci dr. rekao da ako to mogu prezivjeti da mogu ici ali ne precesto.
Ja sam isla samo pred porod i to mi je bila najbolja odluka jer me nista nije pikalo, svrbilo ... nakon sto sam rodila.
Ja sam isto svoj kupila u lesnine!! 199kn!!
Svaka kuna se pozlatila!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji