Dobrodosla dada
Uhvatio me takav umor da imam osjecaj da cu zaspati za stolom (to ne bi bio problem da nisam na poslu)
Oci ne mogu drzati otvorene
trudnički umor je ludnica :) Ja bi u zadnjoj trudnoci doslovce zaspala s glavom na stolu...i spavanje je jos ok...al nikako se razbudit....po cjele dane ko napušena hahahah :D
ovaj put je manje....jucer sam prespavala vecinu dana :d a brige me...kad mi se zaćori...ja u vodoravni položaj :D
ne dam da me ista ometa u blaženom stanju ;)
kneginja blago tebi
Ja na poslu ne mogu, dodjem doma i opet ne mogu jer moj mali mis je hiperaktivan i stalno neke gluposti radi.
Osudjena sam na spavanje od 23 do 6
Ja po cijele dane cuclam neke biljne bombone, ali nisu mi Werthers pali na pamet, nije loša ideja
Dada, dobro došla!
I mene umora ubija, nadam se da to popusti nakon prva tri mjeseca.
A dobro, tad bum već lagano domeka pa će biti lakše. Ovo buđenje u 6 me ubije Točno vidim koliko sam si za vikend normalnija nego preko tjedna
Ja preko vikenda dobijem dozvolu spavati do max 7 jer mali gospodin je ranoranilac a zna da tatu ne moze probuditi ni tenk tak rano
Hej...pozz cure... ja evo danas imam slobodan dan napokon i bas sam odlucila nista ne radit...cak i decko rucak kuha...hehe..
Super mi je ovaj forum i bas mi je drago da ste sve uvijek spremne napisat koju lijepu rijec...
Curama koje sutra idu na prvi pregled puno srece uz zelju da ugledaju svoje male srceke i da je sve u najboljem redu... ,ja imam jos skoro 2 tjedna do sljedeceg pregleda i izgleda mi da ce to trajat cijelu vjecnost dok dodje 23.2... hehe... pusa svima...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji