Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anci2225
    10. Veljača 2015. 13:39

Dobrodosla dada
    Uhvatio me takav umor da imam osjecaj da cu zaspati za stolom (to ne bi bio problem da nisam na poslu)
    Oci ne mogu drzati otvorene

kneginja
    10. Veljača 2015. 14:09

trudnički umor je ludnica :) Ja bi u zadnjoj trudnoci doslovce zaspala  s glavom na stolu...i spavanje je jos ok...al nikako se razbudit....po cjele dane ko napušena hahahah :D

ovaj put je manje....jucer sam prespavala vecinu dana :d a brige me...kad mi se zaćori...ja u vodoravni položaj :D

ne dam da me ista ometa u blaženom stanju ;)

Anci2225
    10. Veljača 2015. 14:32

kneginja blago tebi
    Ja na poslu ne mogu, dodjem doma i opet ne mogu jer moj mali mis je hiperaktivan i stalno neke gluposti radi.
    Osudjena sam na spavanje od 23 do 6

kosee
    10. Veljača 2015. 14:39

Ja po cijele dane cuclam neke biljne bombone, ali nisu mi Werthers pali na pamet, nije loša ideja

Dada, dobro došla!

I mene umora ubija, nadam se da to popusti nakon prva tri mjeseca.

Anci2225
    10. Veljača 2015. 14:44

Popusti ali onda u zadnjem tromjesecju sve ispocetka

kosee
    10. Veljača 2015. 14:49

A dobro, tad bum već lagano domeka pa će biti lakše. Ovo buđenje u 6 me ubije  Točno vidim koliko sam si za vikend normalnija nego preko tjedna

Anci2225
    10. Veljača 2015. 15:15

Ja preko vikenda dobijem dozvolu spavati do max 7 jer mali gospodin je ranoranilac a zna da tatu ne moze probuditi ni tenk tak rano

Sanjarica
    10. Veljača 2015. 15:51

Hej...pozz cure... ja evo danas imam slobodan dan napokon i bas sam odlucila nista ne radit...cak i  decko rucak kuha...hehe..  
    Super mi je ovaj forum i bas mi je drago da ste sve uvijek spremne napisat koju lijepu rijec... 
    Curama koje sutra idu na prvi pregled puno srece uz zelju da ugledaju svoje male srceke i da je sve u najboljem redu... ,ja imam jos skoro 2 tjedna do sljedeceg pregleda i izgleda mi da ce to trajat cijelu vjecnost dok dodje 23.2... hehe... pusa svima... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.