Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    09. Veljača 2015. 19:41

ja poslijepodne dobila bevinu nalaza krvi....i sve mi super samo mi šećer blago povisen...ap ako kaze dr necemo jos nista reći za sigurno...ponovit cmeo za par dana test..pa ako opet bude..onda strogo se drzat dijete za gestacijski dijabetes :)

A nista..nisam ni prva ni zadnja..ja od sutra svakako pazim 5 puta više...već sam napravila listu jako opasnih stavri i pobacala ih u kantu za smeće :) 

ne zemil se bedirat s ovim...mozda sam malo i očekivala...ipak imam masu kila viska....i godina..i spadam u tu neku rizičnu skupinu...al ko ga šiša...rodile su i starije..i deblje  i bolesnije...ne dam se bedu :D

PS
    NANANA blago ti se uzivaj koliko gos mozes u parizu..bila sam prije 3 godine....obozavam ga....pre pre pre obozavam ga :D

Ljubav2
    09. Veljača 2015. 19:41

I volite se i mazite

kneginja
    09. Veljača 2015. 19:42

*većinu nalaza.....sorry ne pazim kad pišem ahhahah

Anci2225
    09. Veljača 2015. 20:03

Sto se tice secera nemojte se bedirati. U zadnje tri godine su spustili dozvoljenu granicu i sad jako puno trudnica ima gestacijski dijabetes

kneginja
    09. Veljača 2015. 20:12

da da spustili su granicu sa 6 i nesto na 5,1...kod mene je 5.5 dakle po starim standardima nisam ni blizu...al nema veze...pazit cemo radi bebača :D

Anci2225
    09. Veljača 2015. 20:16

Tako i treba. Bebaci na prvom mjestu 

Silvia3
    09. Veljača 2015. 21:56

Ljubav od početka do kraja se slažem s tobom   Baš mi je drago da smo si korektne i fer,nema trzavica i prepucavanja.. 
    Kneginja držim fige da bude sve ok..ma za sve su spustili granice tako da mislimo da smo bolesniji više nego što jesmo..slatka si taman samo neka neide dalje..
    Joooj ja sam danas baš super pa sam si i kosu lijepo sredila i noktice nalakirala , baš sam zadovoljna hihihi...
    Ugodna večer svima 

NMareN
    09. Veljača 2015. 22:51

Mislim da smo ovdje sve s istim ciljem, biti podrska jedna drugoj, pomagati jedna drugoj,slati pozitivne vibrice i sve dok je tako bit ce nam super zajedno. I naravno da nema prepucavanja, samo pozitivna razmjena misljenja .
    Veceras je mene uhvatila malo nervoza, fakultet, ali sam si napravila zdjelicu keksolina, pa jos jednu i sad sam super, sutra za mene nema slatkoga, samo voce, uuuf a ja vooolim slatko, ko zna sto mene ceka kad cu vaditi krv. Eh da, primjetila sam dok sam se iznervirala da me dosta pocelo probadati u trbuhu, jel moguce da zbog nervoze? Moram paziti na svoju mervicu.
    Tena nam se jos ne javlja.... 

Ja to mogu, ja to hoću....

lollipop
    10. Veljača 2015. 00:19

eto mene u ovu kasnu uru...nesto me bolucka desni jajnik...možda sam se malo preforsirala...isli smo mm i ja tražiti farbu za sobu, utičnice, plafonjere i sl pa sam malo više hodala a čim me nešto bolucka sva se isprepadam 
    bila danas kod prijateljice na šišanju i toliko su me zadimili cigarama da me vrlo brzo i glava počela boliti...zanimljivo s obzirom da sam do 02.01. dok nisam popiškila prvi test bila strastveni pušač a sad mi toliko smeta...užas...a i ona trudna i mislim znam da sam u njenoj kući ali da je bar pitala ako mi smeta...
    idem ja u krpe...trbuh namazan hhip uljem, pozitivne misli za mrvu i sve 5

Ryanne
    10. Veljača 2015. 07:56

Jutro svima 

Bila sam na uzv-u i moja mala mrva ima lijepo raste i srčeko joj tako divno kuca. Sad znam o čemu pričaju sve mame. Kao da sam se odjednom preselila u drugu dimenziju gdje je samo beba bitna.

Danas ću si ja kupiti Hippovo ulje jer sam i ja sklona strijama. Zasad sam se mazuckala baby mlijekom, ali nije mi dovoljno hranjivo i već mi je ujutro koža suha. Osobito sad zimi.

I dalje žudim za junk foodom, ali se trudim dnevno pojesti barem dvije voćke, pijem vitamine + omegu, probiotik za probavu (još ne pomaže).
    Zbog žgaravice moram stalno grickati štapiće pa mi još to pogorša probavu. Jučer sam prvi puta osjetila da me hlače tiskaju.

I strašno mi fali kava (odnosno njezin efekt buđenja), ali ne paše mi više...

Drago mi je čuti da sve lijepo mazite i pazite svoje bebice. Samo nam neka rastu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.