Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anci2225
    09. Veljača 2015. 14:02

Ja inače ne koristim nikakve kremice za tijelo ali ovo je Hipp mamasanft i meni je predobro.
    Super se upija i meni jako fino miriši.
    Našla sam ga za sad samo u Konzumu

kneginja
    09. Veljača 2015. 14:37

bok drage trudnice

meni ej danas dan za umiranje....jutros sam imala veđenje krvi (morala sam na tašte!!! pod obavezno..jer su mi odjednom uzeli krv za sve nalaze od krvne grupe..markera...šećera...) I istočili mi 4 velike epruvete...a onaj miris bolnice ...brrrr...a vec od jutros mi malo mučno....Pa sam tako kad sam bila gotova, doma napravila ogromni sendvič i najela se hahah...a onda je tek počela mučnina za popiz.....

I sad jedva živim...mukaaaa...umirem...ne znam jel od sendvica..od krvi...ili je to mučnina...šta god da je grozno je i plakala bi najrađe

Za ne falit...na izlzu iz bolnice mi je neka ovca od žene svom forcom otpuhnula oblak dima u facu....to me ubilo...misris duhana ne mogu nikako podnijet...

I eto...iskukala se ja vama hahahhaha

nadam se da ste sve bolje od mene :D i da će ova mučnina vrlo skoro proć o.O

Silvia3
    09. Veljača 2015. 17:31

Bok cureee...
    Evo ja sam danas nekako baš ok..jutros mi je bilo malo mutno u glavi ali lad sam pojela i popila kavu ko nova . uspjela sam danaa i po kući čistiti i skuhati ručak.
    Ljubav nadam se da si preživjela svo to vađenje krvi :)
    Kosee još malo i vidjeti ćeš svoju bebicu juuuupi..nadam se da je sve ok...
    Ostale curke nadam se da ste sve ok..
    Kneginja tebi očito nije dan,ali biti će bolje sutra :)
    Ja se već mažem sa uljem jer je trbuscic očito raste a i cicke su ko baloni...ja od početka pijem prenatal,omegu 3,probiotike i brusnicu.Počela sam piti i sumece magnezij jer mi probava nije baš najbolja.nekome ce se to ciniti puno ali nije.brusnicu moram jer imam problema sa bakterijama i mjehurom pa je bolje sprijeciti nego liječiti, iz osobnog iskustva znam kako je teško riješiti se bakterija.probiotici se inače savjetuju zadnja 3mj ali ja sam počela odmah jer nemogu naškoditi,mogu samo pomoći.probiotici se uzimaju za crijeva,imunitet i prevencija atopijskog dermatitisa.omega za razvoj mozga i živčanog sustava a mozgic bebe se počinje razvijati već u 10-om tjednu trudnoće.omega se također pije kao prevencija dermatitisima. S obzirom da ja imam atopijski dermatitis nikako ne želim da mi beba dobije jer je to borba bez granica pogotovo kad su bebe u pitanju. Tako da je moje mišljenje da je to sve potrebno za razvoj bebe.e sad koliko su ginekolozi u to sve upućeni i koliko ih zanima to područje uopće ne želim ulaziti. S obzirom da sam u zdravstvu i inače pratim raznorazna istraživanja i posvecujem se svemu tome koliko mogu sve to vam i savjetujem a sad svatko je gospodar svoga tijela pa prema tome i odlučuje sta će s njim raditi.
    Eto ja se raspisala malo vas udavila i to je to hehehehe :)

Sanjarica
    09. Veljača 2015. 17:38

Pozz…evo da se i ja malo javim…danas je i meni takoder katastrofa dan..  od jutra mucnine,trcala na poreznu po neke papire,bila na zdravstvenom raspistat se za ta prava i koji prosjek placa ce mi se gledat kad otvorim bolovanje a ona stara baba na salteru mi ubiti nis konkretno ni korisno nije znala rec… nakon toga trka na posao….i eto me sad… uhvatila 5 min da vidim sta se ovdje na forumu radi..       
    Inace ja pijem od kad sam saznala da sam trudna FOLIC+ i ok mi je… kad sam bila na prvom pregledu prije tjedan dana mi je gin rekao da si uzmem neku folnu kiselinu pa…cemo vidjet do kad ce rec da moram to pit… 
    A sta se tice tog hippovog ulja,sutra ga idem kupit i pocet se odmah mazat…nece skodit…  pozzzz curke… 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

NMareN
    09. Veljača 2015. 17:56

Cure nekako slabo jedem,pogotovo mi ne paše kuhano, baš jako malo jedem, paše mi npr, svijezi sir,kiselo mlijeko, gris, tost i maslac,tako neke stvari, a danas mi došla i ogromna zelja za sladoledom,vani pada snijeg a ja juriš po sladoled , kupila si dva, jedan za sutra,i naravno da sam odmah pojela i jedan i drugi, hmmmm.
    Kremicama se mažem od prvog dana kako sam saznala za trudnocu buduci da sam sklona strijama, ciceki mi puni strija a ovo mi prva trudnoća tako da neznam dal cuuspijeti spasiti buskicu i ostatak tijela, mažem se uljem i mlijekom babylove,meni su super,e sad dal ce mi pomoći vidjet cemo.
    Od vitamina pijem jedino prenatal od Natural Wealth-a, a u njima ima i folne, željezo, kalcij, cink,vitamini razni....

Ja to mogu, ja to hoću....

nenana
    09. Veljača 2015. 19:08

Pozdrav ekipica..evo i mojih komentara..

Pila sam samo folnu, pa sam se prije 2 tjedna prebacila na PRENATAL NUTRIENS od Solgara koji ima sve živo tak da sam ovu folnu za sad ostavila..osjećam se bolje jer mi je stvarno falilo vitamina i stalno sam bila umorna, od kad ovo pijem sam super! Plus ovi su ok i za vegane, jer su na biljnoj bazi i nemaju gluten pa se nadam manjem debljanju od njih..plus svaki dan pijem 2 žličice lanenog ulja (bio bio 24kn) koje stavim u kefir ili sir jer u toj kombinaciji najbolje djeluju..s obzirom da ne jedem ribu često ovo je odličan izvor omega 3 plus čini kožu elastičnom! 

Što se tiče mazanja koristim bademovo ulje od holiplanta (dm oko 30kn) koje mi je preporučio ginekolog kao lubrikant, mislim da sam zbog njega i ostala trudna, hahaha !! Šalu na stranu, navodno je puno bolji od onih na bazi vode 😝 a plus sto je multipraktik-skidanje šminke, za njegu lica, za prevenciju od strija i celulita, ma za sve 😊

Isprike na dugom postu, mala dosada u hotelskoj sobi u Parizu prije vecere☺️!

Fali mi muž i lijepa naša, i super mi je vidjeti sto vi pisete , na hrvatskom, hihi😊

Pozz

Anci2225
    09. Veljača 2015. 19:13

Meni su grudi i inace povece pa se ne vidi razlika  Ali nitko ih ne smije ni pogledat a kamoli se priblizit koliko me bole

Silvia3
    09. Veljača 2015. 19:15

Nenana i ja isto bademovo od holyplanta i super mi je...ja omegu ne unosim kroz hranu pa moram kroz kapsule ali super kad netko može preko hrane :) uzivaj

Ljubav2
    09. Veljača 2015. 19:36

Večer curke

Sad baš razmišljam da nas je sve višeeee.. i baš se osjeti kako sve skupa napredujemo.. čitam prve postove..i baš onako kronološki sve skupa proživljavamo i sve nekako isto :) I drago mi je šta nema nervoze i šta ste sve krasne ženice

eto, došlo mi nekako milo i toplo oko srca zbog jednog statusa ovdje na klokanici i pisanje o nekoj nervozi i ružnim rječima koje ja u niti jednom trenutku od bilo koga ovdje nisam doživjela... jer stvarno ste sve divne, djelimo iskustva i savjete i više ne mogu da prođe dan, a da ne vidim kako ste i šta ste
    Uživajte u ovoj hladnoooooj večeri

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.