Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    09. Veljača 2015. 12:59

i ja mislim da nam je to sve od probave i papanja.. ja sam tek u 11.tj... znači nema još trudničkog trbuha

Ljubav2
    09. Veljača 2015. 13:06

Imam pitanje.. pijete li sve folnu?

Anci2225
    09. Veljača 2015. 13:21

Čekam srijedu da čujem što će mi dok. reći da pijem
    U prvoj trudnoći samo elevit prenatal tablete

kosee
    09. Veljača 2015. 13:26

Ja pijem Folacin, na svoju ruku, s time da mi je doktorica opće prakse napisala recept. Za 2 dana idem na prvi pregled pa ću onda vidjeti što će mi ginekolog reći.

Ljubav2
    09. Veljača 2015. 13:33

Hvala Anci2225 na odg :)
    Ma ja sam malo u brigama.. na prvom pregledu sam pitala gin za folnu i ona mi je rekla da se folna trebala piti prije začeća i da sad baš i nema neku ulogu (to me zbunilo, al reko ajde valjda žena zna bolje od mene).. i da je u cijeloj svojoj karijeri imala samo jedan slučaj da se mozak ne razvija dobro..
    Prošli tjedan sam išla kod sestre po uputnice i ona me pitala dal pijem folnu ako ne da bi ju trebala počet pit od sad do 16.tjedna i onda od 16.tjedna preći na prenatal ili tako nešto..

Više ne znam ni sama.. malo sam proučavala u kojim sve namirnicama ima folne.. ima je između ostalog i u narančama... a ja skoro svaki dan pojedem barem jednu dvije + cjeđeni sok od 2,3 naranče i limuna..
    baš ne znam..možda najbolje da odem kupit folnu pa sam na miru..

Anci2225
    09. Veljača 2015. 13:37

Mali savjet - ako to već ne radite. Ja sam u prvoj trudnoći jako brzo počela mazati trbuh za Hippovim uljem i trbuh isti kao što je bio i prije trudnoće. Evo i sad već kupila ulje i počela mazuckati.

kosee
    09. Veljača 2015. 13:39

Čini mi se da neki ginekolozi inzistiraju na folnoj, a neki misle da je prehrana dovoljna. Uglavnom se smatra da je unos folne važan od začeća (zato se pije i prije nego saznaš da si trudna) pa tamo negdje do 12-og tjedna.
    Ali ima cura koje ne piju niti folnu niti nikakve vitamine pa je sve u redu.

Ako ćeš ti biti mirnija, kupi folnu i pij

kosee
    09. Veljača 2015. 13:39

Anci, baš sam neki dan razmišljala trebam li već početi mazati trbuh protiv strija ili je još rano. Kakvo je to ulje?

Ljubav2
    09. Veljača 2015. 13:44

A da, tako ću i napravit onda :)

Ja mažem svaki dan sa onim od bio baze.. kupila sam i ulje na bazi maslinovog od babylove, al rijetko ga stavljam jer mi je ful masno.. kad ga i stavljam stavim ga prije spavanja ujutro ne baš..

kosee
    09. Veljača 2015. 13:58

Ja se mažem inače mlijekom za tijelo svaku večer poslije tuširanja pa sam tako i nastavila, još se premišljam treba li mi nešto specijalizirano ili da prvo potrošim ovo što imam doma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.