Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    10. Veljača 2015. 08:17

joj taj prvi ultrazvuk 
    kada mi je dr okrenuo onaj tv i pokazao srčeko skoro sam se rasplakala 

nadam se da ce danas biti bolji dan...idem sada kuhati griz za doručak 

kosee
    10. Veljača 2015. 09:04

Ryanne, predivno, nadam se da i mene to čeka sutra

I meni je super naša jesenska temica, baš je pozitivna i veselim se našem zajedničkom putu kroz trudnoću

Anci2225
    10. Veljača 2015. 10:50

Evo mene sa jos malo savjeta (nadam se da nisam predosadna).
    U prvoj trudnoci sam imala katastrofalne zgaravice i jela bademe ko luda (jer to kakti pomaze protiv zgaravice - not).
    I onda me doktorica prosvijetlila. Pa uzmite si gastal. Nista vam nece biti.
    Pitajte svoje doktore, mozda i vama "spase zivot"

Anci2225
    10. Veljača 2015. 10:52

kosee i ja sutra idem na prvi pregled i jedva cekam

kosee
    10. Veljača 2015. 11:44

anci, kad ideš? ja tek popodne tako da ću vam vjerojatno u četvrtak ovdje napisati novosti.

meni bi trebao neki lijek protiv kašlja jer me muči već 5-6 dana, noćas me čak i probudio i toliko sam kašljala da nisam mogla spavati  
    Filam se čajevima, limunadama, narančama, medom, ali i dalje kašljem.

lollipop
    10. Veljača 2015. 11:57

ja sam imala bronhitis i rijesila se kaslja sa cajem korijena bijelog sljeza ujutro i navecer...i svaki dan pila kilo naranci i limuna 
    inače smijemo samo sirup od trputca i niš više

Anci2225
    10. Veljača 2015. 12:15

kosee ja idem sutra ujutro.
    Cula sam da je za kasalj i iskasljavanje odlican caj od podbjela ali nemam pojma gdje ga se moze nabaviti.

kosee
    10. Veljača 2015. 12:28

Anci, onda ćeš nam ti prva javiti novosti  

Mislim da ću nastaviti sa čajevima, medom i C-vitaminom, valjda će uskoro proći.

dada34
    10. Veljača 2015. 13:02

evo,  da se pridruzi jos jedna bebica... takoder moja prva trudnoca.. danas gin.odredio termin koji je 13.9. i kalendarski jos spada u ljeto, no meni je 9.mjesec vec kao jesen.. :) i sad sam dobila uputnice za vadenje krvi na sve moguce..

kneginja
    10. Veljača 2015. 13:07

Dobrodošla Dada :) sretno i tebi :)

Vi koje vas muči kašalj...mozda ce vam zvučat smijesno ali ajko dobro ga smiruje a nije kemikalij...a to su tvrde karamele....ja uzmem one Werters.....bas me je ima deset dana bilo uhvatilo...i nakon dana vertersa....grlo ko novo....pokusajte :D Doduse malo više slatkoga ce bit...ali...bolje i to nego neki ljek ;)

I dobre su one "prsne karamele" tako su se priej zvale...bilo je kupit na svakoj trafici..a pakiranje bila ona mala kockasta tubica..kao i kavabon...i slučno...ako se jos tko sjeća. Jos se ponegdje mogu anc..i jeftinije su od Wertersa :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.