Joj ja sam isto sva koma i imamo puno posla tako da je seks jednom tjedno...i to evo zadnja 2 tjedna jer sam prije morala mirovati a sad je dr rekla da mogu sve Samo smo nekako njezni ne divljamo
Idem sad birati laminat i farbu za sobu Pa sam sva uzbuđena
Jutro curke, mi idemo iduci pon na prvi pregled i vec je sad uzbudenje veeliko , mogu tek zamisliti kako je tebi kosse. Danas se osjecam oke, oko 9h popila sok od dvije narance, i to mi je super, sad pojela malo jogurta s domacim pekmezom,cimetom i cornflakesima, mmmmm.
Pričate o trbuščićima, ja svoj još ne vidim, trudna sam 6t+5 tako da mislim da je to još prerano, a nisam dobila ni gram, a kamoli kg. Još malo pa cu i ja imati i buškicu i kile
Ja to mogu, ja to hoću....
Ja sam uvijek pametovala kako je nemoguće da ti se trbuh vidi prije trećeg-četvrtog mjeseca trudnoće, a kamoli u drugom mjesecu kad je beba velika tek koji centimetar. Sad se mogu samo sakriti u neki grm i crveniti Mislim, nije to sad neki trbuščić, ljudi oko mene ga ni ne primjećuju, čak sam i mužu morala skrenuti pozornost na njega u kupaoni pa se čudio kako je mali, čvrsti i zaobljeni Valjda jer inače imam ravan trbuh i uvijek mi je stisnut, a sad ga ne mogu ni stisnuti ni uvući
NMareN, meni je prošlu srijedu bilo 'ajmeeee, još samo tjedan dana', a sad mi se čini da je vrijeme stalo, nikako da dođe moj pregled.
Kosse još samo 2dana,proci ce to za tren oka,sigurna sam, i baš ma zanimaju doživljaji s pregleda.
Cijelo jutro pregledavam trbuh ali ništa ne vidim, malo mi je cudno buduci da ga vec par cura ovdje vidi, nadam se da je sve ok s mojom bebicom
Ja to mogu, ja to hoću....
Ma naravno da je u redu. Zapravo se ni nama ne bi trebalo vidjeti jer su i maternica i beba još premale. Moj se skoro uopće ne vidi kad odem redovito na wc, to ti je najbolji dokaz da to nije zapravo to tj beba
Ja si to tumačim da mi je malo 'gužva' u trbuhu jer je maternica porasla pa onda još kad su mi crijeva puna onda jednostavno nema mjesta pa mi se trbuh izboči.
Bez brige, stignemo još sve biti debele
Znam da sam off-topic ali kako da postavim lilypie ticker
Imam ga na njihovoj stranici ali ga ne mogu postaviti na profil na klokanici
Vezano na veličinu trbuha...
Jest da mi je ovo druga trudnoća i da imam "zaliha" još od prve trudnoće ali imam osjećaj da mi se već sad vidi trbuh.
Prije sam ga bar mogla uvući a sad... jok
Sortiraj odgovore
Najstariji