Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    08. Veljača 2015. 22:17

Bokić cure :)

Evo da vam se malo javim i poželim dobrodošlicu novim trudnicama :)
    Ja danas cijeli dan u pokretu, ujutro šetala, cijelo popodne u maškarama i tako :)
    Osjećam se super.. samo dosta umorna i jedva čekam leć :)
    Sutra moram ić vadit krv, rh i sve to ostalo.. navijajte da se probudim na vrijeme :D

Puse i zagrljaji svima :*

Silvia3
    08. Veljača 2015. 23:12

Ljubav sretno sutra...i ja se spremam sad ovaj tjedan ici vadit krv i rh.. da li znaš da li se treba ići natašte ili ne? Nadam se da ne treba jer neznam kako cu to onda izvesti.

Ljubav2
    08. Veljača 2015. 23:36

Za rh (to imam uputnicu za transfuziju, poliklinika 2.kat) ne trebaš bit natašte... za kompletnu krvnu sliku, željezo (Mlaka) to mislim da moraš, normalno...
    pa mi je sestra savjetovala da za sve budem natašte tj. da to sve isti dan obavim u šutu.. vadim krv i onda se dignem do rječke...

krv mi je rekla da se vadi od 7-9, a za rh od 8-10.. 
    Pa ću tako i napravit... ili do poliklinike usput nešto ubacit u kljun :D

kosee
    09. Veljača 2015. 08:07

Jutrooo!

I ja imam trbuščić, baš se vidi jer mi je ispod grudi ravan trbuh i onda samo odjednom zategnuti zaobljeni trbuščić, dakle nisam sva okrugla. Hodam u tajicama jer me hlače stišću. A imam oko 0.5-1kg više nego prije trudnoće.

Prekosutra imam prvi pregled i baš sam uzbuđena, samo da sve bude dobro.

kosee
    09. Veljača 2015. 08:09

E da, što se tiče simptoma, mene umor ubija, baš sam iscrpljena cijelo vrijeme, odradim posao i onda sam samo za ležanje i odmaranje. Spavam 9h po noći i svejedno se budim umorna.

Muž je jadan ostao bez moje pozornosti, seks da ne spominjem, jer jednostavno nemam snage za ništa, užas  Sva sreća pa je pun razumijevanja i zna da to neće vječno trajati.

kosee
    09. Veljača 2015. 09:48

hvala ti  i ja vjerujem da će sve biti odlično, ali eto prvi pregled je pa je onda neko posebno uzbuđenje jer do sada još nisam zavirila što se događa u tom mom trbuščiću   Nadam se da se mrvica lijepo smijestila i da srce kuca..

Evo meni krenula frka na poslu, šef me danas od jutra bombardira nekim službenim putevima i konerencijama, stvarno ne znam kako da se od svega izvučem, ne želim mu još reći za trudnoću niti da ću tada biti na porodiljnom

Ljubav2
    09. Veljača 2015. 10:22

jutro :)
    Kosee, umor ti je možda još i jači jer radiš pa se trošiš i umaraš.. al i to je prolazno kao i mučnine..barem tako kažu :D Ma sve će to bit super..

e kad smo već kod trbuha i ja sam se danas malo proučavala.. i ja ga imam :D nije veliki, al onako mi je nekako malo zaobljen :O

nenana
    09. Veljača 2015. 10:26

Jutro trudnice, šaljem vam svima veliki pozdrav iz Pariza!🗼😘 Od jučer sam na službenom putu tako da je bebe prvi puta letila 😊😊Ja se inace bojim aviona pa se nadam da je moja panika nije puno uznemirila, ali sad je sve ok..hotelski doručak smo uništili, sad kratka šetnja oko hotel pa na posao! 

Kosee i ostalima sretno na pregledima..stvarno je lijepo zavriti unutra i dobiti potvrdu da je sve ok 😊..brojim dane do slijedećeg pregleda 18.2. jos malo..

A o umoru i sexu bolje da ne pričam..prvo sam umorna, drugo malo mi je čudno, ne mogu se uopće opustiti jer se cijelo vrijeme bojim se hoćemo li sto uprskati ako to radimo..opet neki doktori kažu nema straha a neki kazu ne prva tri mjeseca..😑?

kosee
    09. Veljača 2015. 10:52

Tako sam si i ja smislila da ionako bolje da se ne seksamo dok ne odem barem na ovaj prvi pregled  

Ma bit će valjda u drugom tromjesečju bolje, a mužeki će se strpiti. Ne mogu vjerovati da se izvlačim od seksa, strašno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.