Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    07. Veljača 2015. 20:29

Meni je danas dan koma....mislim u biti ne dan vec sam sad koma...prije neka dva sata sam išla na vc piškit i kod brisanja točkica svjetle krvi...ali fakat točkica mala....i sad provjeravam svako tri minute...poludit cu....i nem vise nista. Sad se tjesim da je to bila enkakva bubuljica koja se upalila od depilacije ili tako nesto...jer je stvarno tako malo bilo.....Nadam se da nije opet kraj....molim se Bogu da se ne ponovi opet. Joj ovo je sve igra živaca velika..i divim se svakoj zeni da normalna iziđe iz trudnoće hahaha :)

inače pijem Duphaston ima par dana...preventive radi jer sam imala spontani prije po godine :/ navodno i od nejga se zna desit kap dvije krvi...a ne znam..jel koja od vas imala sta slično ikad :)

Anci2225
    07. Veljača 2015. 21:53

Evo da se i ja malo pridruzim. Do sad nisam imala mucnine. I za veceru mii se jela kajgana. Jos mi mama napravila i francusku. I nakon toga jedva stigla do wc-a. U prvoj trudnoci mi je tak bilo s bijelim grozdjem i sad ga ni pogledati (a prosle su 3,5 godine) 

Silvia3
    07. Veljača 2015. 22:51

Kneginja nemoj se sad zivcirat ako je tako malo onda je to normalno upravo zbog toga sta si beba radi mjesto i ugnježđuje se...probaj više odmarat i opustiti se nekako.stres ti sad može samo naškoditi i ništa drugo...misli pozitivnooooo...ajde sad smiješak na lice i tvoja bebica ce biti ok samo se maximalno pazi

Silvia3
    07. Veljača 2015. 22:52

Anci dobrodosla 

kneginja
    08. Veljača 2015. 10:41

Una draga baš tako..nastpjim ostat normalna...al ajd ne misli na to. Fala dragom Bogu od jucer mi se visse nije ponavljalo to..nadam se da i nece....a ne micem se pretjerano..bas se pazim....jedino sta me je tjesilo od jucer da su be grudi istim inezitetom bolile...pa mi bilo lakse....jer kad je bio prosli put spontani..pro su me autmatski prestale bolit .. ko da ih nemam..i odma sam skuzila da nesto nije kako treba-
    A ništa....pokusavat cu se bavit nekakvom pozitivom....lipim knjigama...filmovima...da mi malo skrene pažnju...iako mozak radi trista na sat....teško je to :)

lollipop
    08. Veljača 2015. 13:02

bokic cure 
    joj bas se veselim ovom lijepom vremenu i šetnjici jer se vec od ovog lezanja doma osjecam kao kit...
    netko je jucer pitao za trbuščić...pa evo skoro sam 10.tt i ja kao i nenana imam koju kg viška ali vidim da se ispod špeka nazire mali zategnuti trbuščić pa me to malo i prestrašilo...šta sam se već udebljala...a ono 0,5 kg više na vagi 

Anci2225
    08. Veljača 2015. 21:26

Upravo prelistavam Mullerov katalog i vidim da imaju Henna biljnu boju za kosu. Mozda je stvarno samo na biljnoj bazi. Vrijedi bacit oko na to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.