Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    07. Veljača 2015. 06:55

Jutro cure...kak ste jutros? Ja se evo jutros osjecam sjajno... al zato sam jucer cijeli dan prelezala s mucninama...uf... ali ajde proc ce i te mucnine valjda ubrzo... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lollipop
    07. Veljača 2015. 10:33

ja razmišljam da bi trebala izaci iz kuce malo...prošetati...a tako mi se neda  
    jos bi trebala pokupiti neki paket na tisku pa onda ne znam koliko je tezak i da li cu ga moci nositi ili da idem autom...
    jedva cekam lijepo vrijeme i setnje...
    jos sam solo je MM uređuje spavacu sobu u stanu a ja sam kod mojih...ma

Silvia3
    07. Veljača 2015. 12:27

bok cure...ja sam jutarnju mučninu odradila, sad mi je nekako ok... nadam se danas izlasku iz kuće nakon 5 dana jer je vani sunceeee... 
    da vas pitam, da li se kojoj već vidi trbuščić? znam da je beba veličine graška,bobice ili čega već ali od svega skupa,malo napuhnutost malo sve nešto ostalo..

nenana
    07. Veljača 2015. 13:11

Pozdrav curke!! Moram priznat sa sam jučer prvi put osjetila pravu mučninu...bilo mi je bas teško oko 17:00 skorz do negdje 20:00..kaj god sam pojela loše mi je sjelo :( ali danas sam ko nova...evo me kod frizera, farba bez amonijaka..nadam se da bude sve ok!!

habibi
    07. Veljača 2015. 15:23

Hvala na odg :)) ja se moram pohvaliti da simptoma nemam....mogu jesjesti sveee sto volim, mučnine me hvala Bogu ne hvataju :)) jedino umor, što mi jako teško pada na poslu i to je to :)

Silvia3
    07. Veljača 2015. 15:57

cure a trbuščić? ili sam ja jedina zaokružena ko loptica 

Sanjarica
    07. Veljača 2015. 17:20

Ja sam tek 7 tt tako da trbuscica nema nikako jos na vidiku... al jedva cekam da ga ponosno prosetam... hehe... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

nenana
    07. Veljača 2015. 19:50

Ja zapravo imam u startu 10kg viška tak da sam škembicu imala..ipak čini se da ovaj špekec na površini gura napeti trbuh ispod 😀sad sam kraj 9t..i hlače teško zakopčavam..žuljaju me! ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.