Bok žene nadam se da ste i danas sve dobro :)
Ja sam odustala od bojenja...neću...malo sam si dala truda. i pročitala sve na netu...ali sveee...čak na njemačkom i engleskom...e pa ovako...nigdje ne piše da je stetno tj zabranjeno..jer nije provedeno nikakvo istrazivanje. na par mijesta se spominje da je normalno da kroz tjeme mame razborazne kemikalije ulaze u krvotok..a tako u placentu....e sad pitanje je dal će zasmetat i dovest do anomalija ili neće, Nakon sto sam to pročitala nepada mi na pamet...briga me...bit cu trudnica sa velikim izrastom...neka me jos dva mjeseca onda cu pramenove na foliju stavit pa ću bit šarena trudnica :D
Bok cure,evo i mene...pročitala sam sve zaostatke u našoj grupi jesenske bebe tako da budem u toku.
Ja nisam baš ovih dana,mučno mi je po cijele dane a navečer mi je najgore. Nemogu niti jesti pa se tjeram samo da pojedem nešto. Baš mi nije do ničega i sva sam neka depresivna..tu i tamo me zaboli negdje nešto, kad se dignem mi se vrti i tako...jedva jedva jedva čekam da sve ovo prođe jer sama sebi idem na živce.
Eto i ja primjecujem da ima dosta Riječanki :) a Ljubav koliko vidim zasad ti si mi najbliža s terminom,moj je 13.09. Isto djevica...ja sam vaga i iskreno htjela sam da bude vagica,ali i sa djevicom sam zadovoljna heheehehe...imam jednog rogonju (Bika) i to mi je dosta...ima nešto u tim horoskopima..
Ja se inace ne farbam ali eto me preporučuje se prva 3 mj upravo zato što su najkritičnija.ako netko baš mora neka ode u bio&bio ili u biljnu ljekarnu pa neka se savjetuje,to vam je moj savjet..jer pogotovo ove po dm-u,mulleru,bipi itd.to je sve smeće i živa kemija tako da....
Nadam se da ste mi sve ok,primjetila sam da Tene jos uvijek nema :(
E da i dobrodošle nam nove cure -trudnice .... veselimo se s vama hihihihi
Curke moje, evo mene s pregleda....piše na povijesti bolesti gv promjera 10mm unutar nje zv 3,5 mm bez vidljivog EO....e sad mene zanima što je to EO?
nema ti još srčanog odjeka...on se nekako nakon 6 tjedna čuje...polako bit ce ...EO je lratica za emborialni odjek :)
Ej Silvia :)
A mišica.. mislila sam da ti nije mučno.. pij puno tekućine i probaj se prisilit jest.. barem voće ili tako nešto laganije...
ja sam skužila da mi bude loše od pečene hrane (meso,krumpir,jaja...) lešo mi paše.. tako da si u zadnje vrijeme često kuham pileću ili goveđu juhu + kuhano povrće i baš mi fino sjedne.. danas sam sarmu jela i isto mi bilo ok...
Silvia, mi ćemo skupa bit u rodilištu :D garant.. hahah
kneginja, malo pronjuškaj po forumu za to.. baš sam neki dan čitala od neke cure post da je ona otkucaje vidjela tek u osmom tjednu :) u kojem si ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji