Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    19. Ožujak 2015. 15:15

Hahahah Kneginja… Uvijek me nasmijes svojim postovima... 

Ali glavno da si sada kuci i da je sve proslo ok...i naravno da je bebica super...bas mi je drago... 👍😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Silvia3
    19. Ožujak 2015. 15:52

Kneginja wuuuuuhuuuu...ma superiska je to :) oni su smanjili prag iz razloga da se na vrijeme počne reagirati i da se bolje spriječe mogući loši ishodi..iz tog razloga je danas malo manje komplikacija sto se tiče šećera jer je nadzor odmah na početku bolji.tako da ne sikiraj se samo moras malo pripaziti i to je to...smanji ugljikohidrate i šećere i bit ce to ok a ostalo jedi normalno...po meni zasad nemoras nista izbacivati; )
    Baš mi je drago da su te mazili i pazili, tako treba i biti... lijepo je da si zadovoljna i sretna...uzivaj sada hihihihi 

Sanjarica
    19. Ožujak 2015. 16:00

E sad i ja konacno imam ticker....   
    Hvala Fila.... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lollipop
    19. Ožujak 2015. 16:08

eto kneginja i to si sredila, sad si na miru...
    ja sam skužila da sam ja naopaka trudnica...bila sam sva sretna i hvalila se kako nemam mučnine a one počele u 12.tt kada svima prestaju...ugl od 7 dana u tjednu 6 dana mi je muka...ujutro pojedem i sve ok ali nakon ručka bez obzira da li pojela i samo juhu bude mi slabo...od 7 dana 5 dana u tjednu me boli glava...
    zato mi sada paše kruh i kava to rješava mučnine i glavobolje a saveznik mi je limun koji pomaže kod mučnina..valjda će brzo to proći...

Silvia ja ću ići u trst vidjeti za kolica najvjerojatnije jer mi tamo imaju i chicco i prenatal a ako niš drugo idem po ova u palmanovu tako da mogu baciti oko...
    hvala za ove cijene grudnjaka ako mi se mm danas na vrijeme vrati s terena mislim da ćemo put towera taman je i naknada za komplikacije sjela...

jučer sam si u mulleru kupiula super stvar..fructalov mama sok za trudnice jedan je od mrkve i naranče a drugi jabuka šljiva za probavu...ugl ima vitamin B, folnu k, željezi, cink i još nekih vitamina...a čak je i fin...malo za promjenu

Fluffy2
    19. Ožujak 2015. 16:18

kneginja 

Ja tek sad isla pogledat secer nisan ni znala koliki mi je jer san si napravila mramorni kolac i navalila ko vuk na njega al evo vidin da je ok da mogu jest 
    Sto se kruha tice meni obrnuto, inace ga jedem puno a sada skoro pa nista. Najvise mi odgovara jogurt, banana, naranca, jabuka, burek. Slatko rijetko kada.. I dalje je u ustima odvratan okus tako da sve na silu jeden i bez uzivanja. Iman osjecaj da nema Elevita da bebica nebi dobila nista vitamina.

cvarak kakvo je u tebe stanje?

Fluffy

kneginja
    19. Ožujak 2015. 16:26

ma naravno da nema panike...lako je meni za šećer....evo bas sad čitam otpusno pismo...piše... srednja vrijednost nakon (14!!) mjerenja =5,28 ...i sa tom cifrom ja imam dijagnozu aaaaaa....odo im odma za inat pojest dvi krempite hahahahahha

lollipop
    19. Ožujak 2015. 17:59

ja sam folnu prestala piti po uputama ginekologice a isto tako po njenim uputama ne pijem nikakve dodatke prehrani...svaki dan jedan obrok voćni, puno povrća, mlijeko ili jogurt, piletinu najčešće biram jer mi je lagana i ne padne mi teško na želudac...

nenana
    19. Ožujak 2015. 18:24

Meni tako jako pase kruh :( i opet sam stalno u pekarama!

Ali papam i raznoliko i puno voća i ujutro obavezno toplu limunadu s medom i popijem 2 žlice lanenog ulja..

Joj cure ne mogu vam opisati kakva sreća je na tom ultrazvuku! Najradije bi svaki dan gledala bebača kaj radi unutra ..

Jučer kao da je skakutao! Hehehe i rukicama i nogicama je skrivao međunožje i trebalo nam je nekoliko minuta strpljenja da bi se nesto bar vidjelo..za sada se vjeruje je ima pišu ali često se situacija zna okrenuti..znat cemo u 20tom tjednu! Samo tko ce to dočekati 😊😍..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.