Vecer cure! Nadam se da ste sve dobro s obzirom na vase mucnie... Evo ja se opet prejela! Kineska vecera, junetina sa bambusom i gljivama, malo kole i pohani sladoled. Srce mi oce iskocit iz njedara 😄 trudna 9 , skoro 10 tjedana a kile samo idu pa idu gore... 😄sutra kod ginekologa, da vidim kako je moja beba, i trazit cu ga bolovanje. Bas me zanima hoce li mi dati s obzirom da imam visok tlak i problem sa usporenom stitnjacom. Ak ne, mislim da imam pravo na novi godisnji od mjesec dana pa cu to probat iskoristiti..
Tena, vijdjela sam da su neke cure pisale da su kod hpva i trudnoće posljedice fatalne - molim te se dobro raspitaj prije nego povjeruješ u to jer to uopće nije istina..ja sam se dosta dugo mučila s njim, išla na kolposkopiju, letz biopsiju i smirio se na jedno vrijeme..zatim sam radila Papu u 11.mjesecu i čekajući nalaz ostala trudna..nalaz Pape na kraju je opet pokazao promjene na sto mi je doktor rekao da nema apsolutno nikakvog straha, da uopće ne mislim na to i da cemo sve vidjeti poslije trudnoće jer nema straha od pobačaja, prijevremenog poroda, ne utječe na razvoj ploda Itd..jedino sto se nekada radi ako su prisutne bradavice to je carski porod a ne vaginalni!!takoder u trudnoći se zna pogoršati ali zna se i potpuno povuci!!! Predlažem da se dobro raspitaš i ne brineš unaprijed bezveze!ipak svakako je bolje ostati trudan u fazi mirovanja virusa odnosno kad nije vidljiv na papi da se manje živciraš 😊
A sad malo lijepih stvari-bez obzira na los nalaz ja sam 15t3d i danas sam vidjela bebilija 😊 mlataranje rukicama i skakanje po trbuhu me bas nasmijalo!! Danas smo i prvi put radili uvz preko trbuha i velika je vjerojatnost da ce biti dečkić! Jako smo sretni i sad naravno opet neću moci dočekati sljedeci pregled!!!😊🚁🚙🎈🎉🎉
Veliki pozdrav svima i laku noc! 😘
Ja pokusavam izbacit kruh u potpunosti. Bila sam dva mjeseca bez kruha, podbradak gotovo nestao, smanjio se trbuh i kao idem se nagradit, samo cu jedan dan malo namazat abc sir i malo pastete , mos mislit, drugi dan navalila na fini alpski sa salamom, sirom, krastavcima, majonezom.... Toliko sam uzivala u tom sendvicu ko gladno dijete da sam sutradan samo derala po sendvicima, i dam kasnije isto.. I navukla se opet na kruh ko đanki i hopa! 4 kile gore dok si reko keks!
Ja sam inace jela kruh samo za dorucak,a sad ka mi je mucnina ujutro obavezno i to 2 snite sa necim,i naravno onda i za veceru isto tako! Za rucak mi ne treba! Al kad mi je muka bas mi pase kruh ili neko pecivo sa sirom!!
Nenana suuuuper i tako ćemo jedva čekati dok se ne rodi...
Bome i mene su spasavali samo sendviči i kruh...evo sad me ipak popustilo tako da cure ako vam je to trenutno spas i ako vam paše papajte bez grižnje savjesti (naravno ne 1kg kruha)...
Moje kg definitivno vidljivo idu gore,noge mi već sada otiču,cice joooos veće. Bojim se sto ce biti do kraja...jedem umjereno iako bi pojela sve sto ulovim..mislim da ce moj problem biti voda..
Sortiraj odgovore
Najstariji