Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    19. Ožujak 2015. 21:26

E može javi kad budes isla pa ti ponovo napisem koja da ne pamtis...hvala...

Ja jedem kako koji dan...jedan dan ful zdravo pa drugi dan skoro nista pa treci dan sendvič tako da pijem dodatke prehrani...dobra ideja sa tim sokom za mame!di ih ima za kupit?i koliko koštaju?

lollipop
    20. Ožujak 2015. 07:16

ima u mulleru boca je 16 kn i u dm-u gdje je 21...u knjižici ima i bon 2+1 pa se ispalti...dovoljna je jedna čaša..a nekako mislim da bi ovaj od šljive mogao pomoći za kakanje iako ja za sada da kucnem problema nemam...

Silvia ja ti javim kad cu ići pa mi ti slobodno napiši koja kolica a ja pogledam 

joj baš sam sretna što je petak...sutra planiram u ztc na onaj mama i beba sajam pa da vidim malo i uživo kolica i isprobam...možda baš bude koji model od onih što su mi zapeli za oko a danaas idem pravac tower i beba 

lollipop
    20. Ožujak 2015. 07:18

kozmo.hr/novosti/prikazi-489-vikend-akcija

evo ako netko misli kupovati već nešto

Ryanne
    20. Ožujak 2015. 08:11

Ja valjda jedina još ne razmišljam o opremi (nekako mi se čini još rano). Osobito o kolicima. Vjerojatno ću ih dobiti od frendice, ali iskreno ne znam ni kakva su, ni koji model ni koje boje  (samo sa nadam da će mi biti ok, pa da se neću morati izvlačiti da mi ne odgovaraju. )

Nekako si mislim da ću vozikati bebacha možda mjesec dana prije zime i onda do ranog proljeća nemam o čemu razmišljati. 

I iskreno, nisam vozikala bebu u kolicima godinama i to mi se čini užasno teško i nezgrapno. Ja bih najradije stavila bebacha u maramu i tako ga nosala dok je još mali. Ali znam... drugačije ću razmišljati kad se rodi.

kosee
    20. Ožujak 2015. 08:42

Ryanne, ni ja još ništa ne kupujem i nisam u tom filmu, da te utješim  Svi oko nas navalili da što nam treba, da će nam dati, pa sam krenula kao slagati neki popis stvari jer me napadaju sa svih strana no meni je to sve još nekako rano. Jučer smo naručili ormare za dječju sobu da imamo gdje slagati stvari i sad premišljamo da kupimo i neki ormarić za kupaonu. I to je to, ovo ostalo računam da stignemo  

Mogla bih i ja do Mullera po te sokove jer ne znam što bih pila. Čajevi su mi dosadili, cedevita mi baš i ne paše, a voda mi je tako bezokusna  Pa usput dobijem i malo vitamina, čini mi se super ideja.

Svima ostavljam puse, petak je i sunce je i proljeće stiže    
    A nama danas peta godišnjica veze

Silvia3
    20. Ožujak 2015. 09:13

Kosee čestitam na 5.godisnjici 

Lollipop hvala. Nisam ni znala da je u ztc-u sajam,mogla bi i ja prošetati. 

Ja vec sad gledam opremu jer me horoskopski znak jebe..nije lako biti vaga...taman cu se odlučiti na vrijeme hehehe

lollipop
    20. Ožujak 2015. 09:19

kosee čestitke na 5. godišnjici...
    ja si mislim kako bi bilo kul da bebili urani i dođe nam 2.9.na 10.godišnjicu 

ja sam počela polako skupljati i razmišljati šta ćemo i kako tako da svaki mj.uzmemo nešto ili veće ili sitnije pa da ne bude sve u 2 mj...
    evo već znam da imam krevetić a nama sada ostaje još samo odluka koja kolica jer smo i komodu već izabrali a kako će stajati u dnevnom onda mi ormarići neće trebati jer imam komode od dnevnog koje su poluprazne pa će biti za robicu

Anci2225
    20. Ožujak 2015. 09:31

Jutro cure.
    Evo dugo se nisam javljala ali vas redovito citam.
    Zadnjih tjedan dana sam koma. Svakodnevne glavobolje, totalno pomankanje energije i volje za bilo sto.
    Jucer me tako bolila glava da sam plakala ko malo dijete i onda muz otiso u ljekarnu i kupio Lupocet i sad sam ko nova.

Kosee cestitam na 5. godisnjici
    Zelim dobrodoslicu svim novim curama

Evo mene s Vuk Vrhovca.
    Vadili secer na taste i bio je 4,9
    Nisam morala piti onu secernu vodu ali su mi dali da si doma radim profil.
    Za 2 tjedna moram doma sama vaditi krv iz prsta cetiri puta dnevno i onda to nositi njima.
    Ako su nalazi OK, onda svaka 4 tjedna cu to morati raditi do kraja trudnoce

lollipop
    20. Ožujak 2015. 09:41

a joj ja se ježim tog pikanja u prste...gledajući baku cijeli život kako se pika u prste za mjerenje i daje inzulin očito je ostavilo traga...mrzim to

joj ja sada čitam na rodinom forumu da se svježi kupus u trudnoći ne smije jesti a meni mama poslala pola kupusa da si napravim na salatu s bučinim uljem jer to obožavam 

lilianaa
    20. Ožujak 2015. 10:16

Hej   vidim da pricate o stvarima za bebaca ja sam tek zapocela 11. tjedan al si polako stvaram popis stvari koje ce mi trebati.
    Naime, kinderbet imam ali je star-malo vise od 30 godina, brat i ja smo ga koristili, mozda bi se mogao renovirati, jos cu vidjeti. Ako vidim da je uistinu puno posla oko njega, kupit cemo novi. Malo sam se sokirala cijenama od 1000-3000kn za krevetic ali izdvojit cu ako bude trebalo, nije problem. Kolica jos ne znam ni kakva bih ni gdje da gledam, jer iskreno... nisam imala bas puno male djece oko sebe, ali kad prode prvo tromjesecje i ako bude sve ok, budem i to isla polako pregledavat.
    Odjecu sam dobila od dvije tri osobe tako da cu to minimalno kupovat. Buduci da smo malo duze radili na bebi, ja sam (kad su bile akcije) polako kupovala sitnice tipa cesljic, cetka za kosicu, skarice itd. Kozmetiku planiram uzeti u dm-u i to namjeravam iskoristiti sve moguce kupone. Jako mi se svida Biobazina torba i u njoj se dobije brdo kozmetike tako da ju pikiram. Izdajalice su uzasno skupe. Sad bih mogla kupiti Aventovu u pola cijene, ali kad ne znam ni oce mi trebati. Opcenito, bas me ljute s tim cijenama. Pretjeruju. Nisam bas na ti s novcem, trenutno radim samo ja i to na zamjeni tako da zaista pokusavam ustedjeti maksimalno. Ako naidete na neke akcije, popuste u odredenim trgovinama, molim vas da javite da i nama ostalima ne promakne. pusee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.