Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    21. Ožujak 2015. 00:37

Kolikooo deckica imamo hihihihi...zasad vode

kneginja
    21. Ožujak 2015. 07:50

Čvarak mislila sam na peršin....nisam ni vidila da sam napisala krivo...ali Iva kaze da je opasan u trudnoci...zato sam i rekla pitaj dr...jer u trudnoci puno stvari zna štetit.

netko je pitao za mjerenje nosne kosti...to svima mjere..meni je dr sad u bonici izmjerio...i nuhalnu i nosnu...fala Bogu bilo sve ok...Što se mene tiče...na neke daljnje pretrage ne mislim ni ici

A sad se odoh spremat...odo na "godišnji" na 7 dana :D malo uzivat na more...kod mame na tetošenje :D

AKo se do tada ne vidino...uzivajte ...čuvajte sebe i svoje bebače :D

nenana
    21. Ožujak 2015. 10:34

Kneginja uzivaj! Mi cemo za Uskrs na more i jedva čekam malo odmora!!

lollipop
    21. Ožujak 2015. 20:09

hej curke, ja danas bila na nekom tzv festivalu za bebe na kojem nije bilo ništa...katastrofa
    ali smo zato mama i ja obišle malo dućane i kupile 3 bodija sa dugim rukavima i 3 sa kratkim...kupila mi mama 5 paketa tetri i eto to je to za ovaj mj.
    silvia poslušala sam te i otišla u bebu i našla divan grudnjak...cice mi se preporodile...hvala ti 

lollipop
    22. Ožujak 2015. 07:57

u dućanu Beba a marka je Carriwell...nažalost nije bilo velikog izbora jer vidim da inače imaju i baš za trudnice ali sa žicom ili podstavljene...ali i ovo paše bitno je da ne stišće i da ih drži 
    tetra pelene sam kupila u kozmu jer je bilo -30 na asortiman za bebe + ja imala još -15% iz kozmoteke...tako da me paket lolinih tetri 80x80 sa 6 kom došao 49,50 šta je zbilja povoljno a neki dan sam još kupila u mulleru tetre i imam iz ikee...mislim da će mi za početak platneno pelenaštva biti dosta 

Silvia3
    22. Ožujak 2015. 11:46

Lollipop baš mi je drago  ja ga jos nisam kupila sli ovih dana cu ici jer nemogu više s cicama na kraj hehehehe. Mislila sam i ja na taj sajam ali nisam na kraju jer je bio lijepi dan pa mi se nije dalo biti u zatvorenom

Pupa5
    22. Ožujak 2015. 12:17

Joj cure ja vam ne mogu opisati koliko zavidim kad vidim da su neke od vas doma ili idu na godisnji... uzasno se iscrpljujem na poslu, ne toliko fizicki jer radim uredski posao ali psihicki jako. Probala sam usicarit dan za pretrage u bolnici al mi je sef rekao - pa ne moras si pisat cijeli dan, vrati se nakon pretraga...Onak. Nije da ga moram poslusat, ali glupo mi je sad ne vratit se. Samo sam se dosla pozalit, proci ce i to...

lollipop
    22. Ožujak 2015. 12:45

pupa planiraš ići prije s posla ili tek 45 dana pred porod?

ja sam mislila cijelu svoju trudnoću odraditi ali kako je krenulo s nekim problemima i nerviranjem na poslu gdje sam i prokrvarila i dobila bolovanje i mirovanje sada više neću...moj bebili je na prvom mjestu...

joj Silvia dobro da nisi išla...niš nije bilo, sramota da to uopće nazivaju festivalom...ja sam dan provela družeći se s majčicom a MM sa puncem  mi smo shopingirale i pile kavicu na sunčanoj terasi dok su oni siroti radili 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.