jutro ženskice
netko me pitao u kojem sam tt...16 i velika buša ali ono šta sam ja rekla ja sam zatrudnila s velikim viškom kg
Silvia super si prošla za kolica...mogla bi ja u tu bebu vidjeti jel ima kakav grudnjak za ove moje divovske cicke
mi smo gledali ova kolica www.yatego.it/Trio-Tuo-Elegant-Foppapedretti-Composto-Da-Carrozzina-Segg-Auto-0-13kg-Passeggino-Fronte-Strada-Fronte/pd,51dc1cf3a4e8b
ili ova www.cercapasseggini.it/passeggini/foppapedretti-tres-2014-383.asp
prva su 360 eura a druga 340...a sad pogledati ćemo još...nekako mi se čini da ćemo kolica kupovati vani a ne kod nas
braco i njegova žena će nam kupiti krevetić i pelene iz Rodinog dućana...i eto polako skupljam
nenana, super za bebu
Što se HPV-a tiče ono ne mora direktno utjecat na bebu i trudnicu, ali uvijek postoji mogućnost da se beba zarazi što je naravno isto rijetko.. napisala sam da je bolje možda da to sve izlječi prije trudnoće zbog samog osjećaja, imuniteta i svega ostalog na što onda ne bi trebala gubit živce u trudnoći.. a HPV je u izravnoj vezi sa nastankom CIN-a što se isto onda tretira kroz cijelu trudnoću svakih mislim mjesec, mjesec i pol..pa ako već Tena ima vremena za liječenje, zašto ne?! Ne utječe možda na trudnoću, al nekako mi je prirodno ako već imaš neku dijagnozu da ju probaš riješit bez obzira na trudnoću..
lollipop, super su i jedna i druga :)
www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-q9/
Ja već par dana gledam ove, al uz njih i još deset drugih :D sva sreća pa imamo još vremena za odlučit :D
ma Tena riješiti ćeš ti taj HPV, samo jačajte imunitet...sad ja bi ti preporučila nešto ali si daleko od rijeke...
traži alternativne načine da to središ to ti je moja topla preporuka
joj ljubav sad guglam pa sam našla i jedna od chicca ali su 2 u 1 ali nemaju ove košare pa manje mjesta zauzimaju a recimo da je to važno kada imaš 50 kvadrata prostora...pa sam našla i neka od prenatala...preko 4000 kn nebi išla nikako...ali mi je važno da su dobra i da izdrže i ovog bebaca a i druge jednog dana
Super ste mi što već tražite kolica, sve si mislim da se i ja moram prihvatiti tako nečega Mi ćemo danas otići naručiti ormare za dječju sobu da imamo gdje spremati stvari za bebu
Ja sam jučer isprobala tu kremu koju sam kupila u dm-u i savršena mi je. To je Babylove masažna krema za mame i u prvi tren mi se činila jako gusta i masna, ali zapravo te ta tekstura prisili da si lijepo izmasiraš kožu dok se ne upije (ne treba jako dugo dok se umasira) i kad se upije, koža je iste sekunde suha i možeš se obući. Baš sam jako zadovoljna zasad
da, ma bitno da su stabilna i lagana za vožnju i praktična.. ovo šta je Silvia napisala da se sklope lagano, a ne da 5 ljudi asistira oko sklapanja :)
Gledam sve proizvođače.. peg perego su lijepa i vjerujem da imaju sve šta kolica moraju imat :D al ne bi baš davala preko 5,6 tisuća kuna za kolica.. za taj novac mogu kupit i krevetić i kolica i još dosta toga.. od chicca su super, frendica ih ima i zadovoljna je.. evo već druga beba i ko nova su :) Bili smo u Udinama pred par tjedana i mislim da je sva ta oprema jeftinija dosta preko iako i tu budu dobri popusti samo treba pratit :)
Cure kupila mi je bratova zena peg perego i dosta su bila skupa i lipa ali su uzasno teska. I ja san ih dosta vozila i nebi ih sebi izabrala. Dok bi ih sklopila ili negdi prenjela preznojila bi se..
Nitko ne spominje kolica pierre cardin? Na slici su lipa al ne znan kakva su, vidila san ih samo u zagrebu. Oko 3000 kuna su.
Tena nije mi bila namjera te isprepadat samo kazen da treba sve rjesit prije da trudnoca prođe bez dodatnog zivciranja.
Ocito su ginekolozi kod nas puno strozi po tom pitanju. Nemoj se samo nervirat, nekad je bolje i ne citat sve jer se svatko tesko suzdrzi od savjeta pa se to moze krivo shvatit. Saljem ti pusu! :*
Fluffy
Sta se tice tih kolica ja sam na jednoj Fb stranici " Djecja kolica hr" nasla jako lijepa kolica 3u1 za nekih 2600-2900 kn...dobijes i plus onu torbu za bebe uz njih... Sad..neznam kakva je kvaliteta..i dal se lako ili tesko sklapaju ali onako na prvi pogled izgledaju bas ok...
Ali ima jos vremena...prije 7 mj ne namjeravam nista kupovat...tako da jos ima vremena do konacne odluke... 😉
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
mene strah da ako kupim ta neka no name da će biti za jedno dijete i to je to...zato i planiram kupiti kolica vani nekako mislim da je bolja kvaliteta...
Sortiraj odgovore
Najstariji