Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    18. Ožujak 2015. 15:52

Fluffy…Iskreno sta se tice tog otvaranja bolovanja mislim da ginekologu nebi to trebao bit neki problem...stvarno... Ja sam svom rekla da sam jako umorna i da stalno imam mucnine... I bez ikakvog problema mi je otvorio bolovanje u 10 tjednu trudnoce... Pa sad... Mozda ovisi od ginekologa do ginekologa ali...njima to nista ne znaci... 
    Tako da probas pricat sa tom svojoj koja je preko hzzoa pa ces vidjet sta ce rec... Svakako drzim ti fige...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    18. Ožujak 2015. 15:58

Da razgovaraj sa socijalnim ginicem , reci da ti je naporan posao koji radis i da povracas stalno i da ti se vrti da jedva izdrzavas na poslu i lijepo zamoli ako bi ti mogo otvorit bolovanje!!!

Fluffy2
    18. Ožujak 2015. 16:08

Cure sve ste divne, hvala vam puno 

Fluffy

Silvia3
    18. Ožujak 2015. 16:18

Ljubav to su ta da :) s tim da ja mislim uzet bež boju jer su neutralna..ful su dobra i kotači veliki pa mogu kolica i po neravnom terenu a na svakom kotaču je amortizer pa beba neće osjetiti,dolje je košara ful velika pa ce se moći o šoping obavljat.sklapaju se doslovno jednom rukom tako da kad si s bebom sama možeš obaviti sve..i teta u dućanu ih je jako nahvalila.dolaze sa svim zimskim navlakam sto je nama super jer ce nam to trebat.jedino nemaju torbu ali to mi je manje važno jer cu kupit sama koja mi se sviđa. 

Fluffy probaj sve mogućnosti :) meni je moja sama rekla da zbog posla necu moci i sa 5 tt me poslala na bolovanje

Fluffy2
    18. Ožujak 2015. 16:51

Je je, Split :) Dominika Najev, a privatnik je doktor Poljak. Ma prebacit cu se sigurno.

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.