i ja sam isto mazuckala sve s njim pa sam mirisala kao čupavac ali sam sada uzela pauzu jer mi nije bila bolja koža od njega

Joj da..meni isto malo miris ne paše, al nekako pretrpim :D
meni je zasad super.. javim za tjedan dana kako napredujem :D
Lolipop ja sam evo danas tako tako, uglavnom puno bolje nego prije 10-ak dana. Na bebicu možemo krenuti nakon lipnja čini mi se,kad priče min 4.menga, a još sam u iščekivanju prve... I ko zna od koje ce nam uspjeti,tako da možda cak ove godine neću ni zatrudnjeti a kamoli bebu imati... Kosse samo se ti nama javi, bilo bi nam drago.

Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN i Tena samo polako imaj te vjere i bit ce sve u redu! Mlade ste jos, bude,kad se najmanje nadate i opustite!! Uskoro cete i vas dvije bit male debeljuce Mislim na vas😘😘😘
Curke meni je koza isto uzasno suha,a ruke,usnice uzas! Super mi je sheea maslac u kombinaciji sa bademovim uljem al toliko mi smrdi da ga nemogu podnjet,jedva to bademovo podnosim bas mi smetaju mirisi! Jel si mazete lice ja ni to nemogu od mirisa pa ponekad malo ulja kapnem! I izbacilo mi se par bubuljica!
Kupila sam si i deo stick bez parabena i aluminija nisu tak ucinkovita al fino mirise!
Jel se vi sminkate?!😊😘
Curke meni je koza isto uzasno suha,a ruke,usnice uzas! Super mi je sheea maslac u kombinaciji sa bademovim uljem al toliko mi smrdi da ga nemogu podnjet,jedva to bademovo podnosim bas mi smetaju mirisi! Jel si mazete lice ja ni to nemogu od mirisa pa ponekad malo ulja kapnem! I izbacilo mi se par bubuljica!
Kupila sam si i deo stick bez parabena i aluminija nisu tak ucinkovita al fino mirise!
Jel se vi sminkate?!😊😘
I meni je koža strašno suha i kupila sam taj losion Biobaza Mama. Miris mi super paše, ali mi ne hidratizira kožu. Strašno mi je koža suha poslije. Imam i Babylove i Hipp ulje, ali mi smeta miris. Uglavnom kombiniram Biobaza kremu s tim uljima (kad ih mogu podnijeti).
Imam i Biobaza dezić i on mi je stvarno super. Uopće nema neugodnih mirisa nakon što provedem na poslu cijeli dan, a pridodan je.
Od krema za lice koristim od Alverdea losion za nečistu kožu i Balea Aqua serum.
Što se šminkanja tiče, isto sa čim manje kemikalija.. BB krema, maskara i olovka za oči. I to je to.
Uglavnom svu kozmetiku sam prethodno provjerila na cosdna.com
Nekako si mislim, mojoj bebi može biti svašta (ne daj Bože), ali ako ja mogu utjecati na barem mali postotak potencijalnih problema, onda ću se pobrinuti da smanjim bar njih.
Sad samo moram nabaviti dobru kremu sa SPF-om jer sam sklona flekama od sunca.
NMareN i Tena, držim vam fige da vam se želja za bebom ostvari u čim kraćem roku.

Ja lice mažem istim kremama kao i prije (Nivea noćna i dnevna krema). A tijelo sam do sada mazala s nekim losionom za tijelo iz Avona (ne znam kako se zove, ogromna boca) svaku večer nakon tuširanja i ništa me ne svrbi i koža mi je ok, tu i tamo par prištića.
Čula sam da je dobro neko Afroditino mlijeko s bademovim uljem, ali jučer ga nisam našla u dm-u. Ako mi ove Biobaze i slične gluposti budu smrdile i smetale, vraćam se na normalne kreme, baš me briga
Nego, koja je to pločica iz Lusha, on mi je blizu pa bi mogla pogledati, a volim njihove proizvode.

E da, i šminkam se normalno kao i do sada
Uskoro se spremam i napokon ofarbati kosu

Morat cu i ja u dm malo u nabavku kremica!
Joj i ja bi trebala kod frizera al mislim da cu negdje krajem 4 mj!
Jos bas neidem i ne vozikam se nikud kad sam na mirovanju!
Dal vas grce noge?! Mene listovi kad se ustanem odma neki grcevi neznam dal je to od tog sto dosta mirujem i lezim pa su mi misici oslabili!?
Lolipop jojj kak slatka busica,bome se lijepo vidi,u kojem si tjednu!?

Bok cure... Vidis da ste se raspisale o mazanju... Jaevo kupila ono hippovo ulje bas za mame protiv nastanka strija... Meni je ok...i lijepo fino mirise. A ponekad se namazem i obicnim Dove losionom...kako mi dode...za sada mi je koza hvala bogu jos uvijek ok pa nemam potrebu mjenjat...
Dobila sam u Dm-u na poklon kad sam se prijavila na to zatrudnice kremu za tijelo od Bio baze...i meni je stvarno katastrofa.. Tj jako mi smrdi tak da je necu koristit...
A sta se tice trbuscica mislim da se mozda malo vidi al neznam jel to vise zbog probave koja je jako neredovita pa sam napuhana ili sta... 😀
Inace ono sta kazu da mucnine polako prestaju nakon 12tjedna ce bit da je istina...ali je zato sad nastupila zgaravica... ☺
Kneginja drzi se danas i da ti sta brze prode taj boravak u bolnici...😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Tena drzi se...samo pozitivno...i to sta kazes navalite odmah...hehe... Drzim ti fige da se sto prije javis sa lijepim vjestima...
Inace i ja se sminkam dalje normalno kao do sada... I bas razmisljam da mi je krajnje vrijeme da odem na pramenove.. Izrast mi do pola glave...haha... Pa cu vidjet mozda i danas odem... ☺

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji