Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

Je je, Split :) Dominika Najev, a privatnik je doktor Poljak. Ma prebacit cu se sigurno.

Cvarak
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

U kojem si tjednu trudnoce?! Jel ti jako muka!?

Fluffy

• Lanči3
    18. Ožujak 2015. 20:22

Vecer cure! Nadam se da ste sve dobro s obzirom na vase mucnie... Evo ja se opet prejela! Kineska vecera, junetina sa bambusom i gljivama, malo kole i pohani sladoled. Srce mi oce iskocit iz njedara 😄 trudna 9  , skoro 10 tjedana a kile samo idu pa idu gore... 😄sutra kod ginekologa, da vidim kako je moja beba, i trazit cu ga bolovanje. Bas me zanima hoce li mi dati s obzirom da imam visok tlak i problem sa usporenom stitnjacom. Ak ne, mislim da imam pravo na novi godisnji od mjesec dana pa cu to probat iskoristiti..

Cvarak
    18. Ožujak 2015. 21:54

A joj blago ti se kad mozes sve jest ja sve nes brljavim i da kruh mi najvise pase!

Ja uopce ne znam dal sam se usebljala budemo vidjeli,al dns sam obuhla traperice bez problema!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI