kose cestitam
Ni ja nista jos ne gledam iako cemo dobit dosta toga pa nisam opterecena. A prije vec navalile da ce svasta pokupovat, blago meni
Energija na nuli i jos uz to bas probada dole nije mi uopce svejedno. Od straha sam se smirila i zalegla nebi li proslo.
Fluffy
Evo i mene nakon dužeg vremena....
Vidim da pričate o šopingiranju za bebače.... Ja sam hrpu toga dobila još prije godinu dana, od maminih prijatelja, jer su se rješavali svojih stvari. Neke stvari još imaju etikete na sebi i sve je baš kvalitetno tako da ću dooooooosta uštediti. Dobili smo hranilicu, dvoje kolica, košaru, jastuče, pokrivače, krevetić s madracem, hrpu robice, hrpu igračaka, posteljine, grijač za bočice, tetra pelene.... I zaboravila sam što sve ima. Sve sam to složila, spremila i ne želim dirat u to do negdje sredine 5. mjeseca, onda ću počet izvlačiti da vidim što mi još treba. Ali imam u planu kupiti kozmetiku, bočice, kadicu, još nešto posteljine za krevetić i nešto robice, bar za početak. I još što mi treba, a da ni ne znam da mi treba. I namještaj za dječju sobu, a ne znam što bi. Jer najmanje prvih godinu dana će bebač biti sa mnom i mužem u sobi, u svom krevetiću. Dječja soba se zapravo neće ni koristiti osim za bebine stvari. Pa što mislite, što mi treba? Ormari, stol za presvlačenje i- što još?
Bok mame :)
Imam pitanje- da li se kojoj od vas pojavila vec (meni bljedunjava) crta po sredini trbuha?
Ni meni se još ništa nije pojavilo.. danas čak ni trbuha baš nemam.. malo je izbočen, al kao i inače kad se ful najedem :/
Ej curke, evo mene sve zadesilo u trudnoci od krvarenja, secera, i sad dobila nalaz urina esche.colli 10na3 😫
Nikad nisam imala problema s njom i eto sad!! Bas sam zabrinuta! U pon idem kod doktorice !!!
Ma znam da je normalno, samo ju nisam ocekivala tak rano :). Ali ne smeta, to je znak da busa i beba rastu :).
čvarak..pitaj dr dal se u trudnoci smije piti čaj od šeršina...imas po netu recepata...sredjuje ešerihiju samo tako...
Sortiraj odgovore
Najstariji