Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iva74
    20. Ožujak 2015. 16:50

bok žene, 
    ja nikako da vam se javim,već tjedan dana sam na bolovanju radi kćeri i  danas bila na pregledu i uzv, beba super napreduje ali kaze ginekologica da nema običaj govorit spol prije 24 tjedna tako da to nisam saznala.
    mislim da cu sljedeci mjesec otici privatno pa da saznam jer sam bas znatiželjna.
    što se tiče stvari za bebu, ja imam sve od kćeri, kolica su neutralne boje bila tako da sve nasljeđuje sljedeća beba.
    ne znam ko je pisao za hpv  i cinove, ali ovako da utješim, ja sam s prvom kćeri ostala trudna sa hpv i cin 3 , ponovljen papa test 6 tjedana nakon trudnoce cin1/2, nakon 2 mjeseca cin 1 i problem rjesen, terapija je bila nekakvim vaginaletama ne sjecam se kojim, tako da znate da ne mora biti strasno.
    Čaj od peršina nikako piti u trudnoći, on spada u abortivna sredstva. 
    što se tiče kozmetike ja sve koristim kao i prije trudnoce, nasminkana svaki dan ali vecinom to nije neka teška sminka pa ne mislim mjenjat, a prehrana mi je i inace raznovrsna s obzirom da mi je to struka pa oduvijek pazim sto jedemo i gdje je što kupljeno.
    i jedno pitanjce, vidim da vas je dosta saznalo spol vec oko 12-og tjedna jel to bilo na običnom uzv ili su to oni 3d/4d uzv-i?

Ljubav2
    20. Ožujak 2015. 18:12

Iva, super za pregled

meni je već u 12. tjednu rekla da misli da je dečko i zumirala je mišeka, al kaže da nije sigurna pa da ništa ne govorim.. kao što vidite ne spominjem spol .. gledala me preko 2D i 3D.. 3D je koristila jer je bebica bila okrenuta okomito, a ne vodoravno pa mu nije mogla provjerit nosnu kost.. vrtila je te slike, zumirala, pa 3D, 2D, profilno i šta ja znam šta sve ne

Silvia3
    20. Ožujak 2015. 18:33

Ja se nadam da cu sad na iducem saznat,tada cu biti 16tt. Bila danas u mulleru i tama gledala stvarcice za bebe i dosla u napast da kupim dekicu hihihi ali nisam na kraju...iskoristila sam kupon 2+1 gratis kupon od dm a za frutek sok za mame i upravo ga pijuckam..ako nemate kupon radije kupite u mulleru jer je tamo 15.90kn a u dmu je 20kn...malo sam istrazivala kako se krecu cijene za mustela proizvode jer mislim s njima krenut i kasnije nastaviti sa eucerinom koji ide tek od 3mj života. Ako ko misli koristiti mustela proizvode najvise vam se isplati kupiti u dm ljekarni mustela torbu jer se sa popustima puno ustedi i na kraju dođe 300kn..a unutra je 5 proizvoda + medo+torba :)

nenana
    20. Ožujak 2015. 19:19

Hej trudnice 😊

Danas smo ponavljali ultrazvuk radi triple testa i ispada da je ipak 16t+2dana i potvrđeno je - dolazi nam dečko!

Danas je ponosno pokazao pišu i mm je bio prvi put samnom unutra i oduševio se 

nenana
    20. Ožujak 2015. 19:21

Sad bi nam stvarno mogao decu kao poklon za prvu godišnjicu braka 

nenana
    20. Ožujak 2015. 19:22

*doći

Fluffy2
    20. Ožujak 2015. 20:58

Super za bebace, muski nam prevladavaju za sada :)
    Jel se nosna kost mjeri svim bebama ili je to mjerenje povezano s nekim testovima za otkrivanje malformacija?
    Ja nisam radila nikakve testove a ginekolog je reka da i ne moram jer ima savrsen uzv na kojem se sve vidi na vrime.

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.