Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    18. Ožujak 2015. 13:52

Tena sad samo razmisljaj kako se rjesit hpv-a i tek iza na bebicu, posljedice su fatelne od njega. Zato je moj ginekolog i poludija kad san mu rekla da nisan radila papu prije trudnoce. Morate oboje stalno radit na imunitetu. Sretno vam 

Zene ja samo kosu nisan opiturala zadnja 3 miseca a sminkan se i sve drugo radin normalno, ne zelin se postavljat kao da san bolesna nego se ponasat prirodno a tako me savjetuje i ginekolog. 

Ajte dajte stvarno slicice  Ja pokusavan pa ne znan i ne znan..

Fluffy

Ryanne
    18. Ožujak 2015. 14:04

Fluffy.. a gle, definiraj "normalno sminkanje i sve drugo". Ja sam i prije trudnoće dosta pratila sastojke kozmetike i stvarno svašta stavljamo na sebe.
    Uvesti prirodniju (ne ni nužno potpuno prirodnu) kozmetiku nije ponašanje kao da si bolesna nego spriječavanje boleština, alergija i sl.

Ja sam na neke kemikalije i prije bila osjetljiva i dobivala sam osip.

Naše bake su bile zdravije i njihova djeca su bila zdravija kad nisu koristile takvu kozmetiku i jele su drugačiju hranu.

Kod hrane si teško možemo pomoći u današnje vrijeme, ali bih savjetovala (ne samo trudnicama nego svima) barem pripaziti na kozmetiku...

Nije sad da doma sama mućkam kremice i sl., ali kod kupovine već godinama pokušavam naći onaj proizvod koji je manje štetan u svojoj kategoriji.

Cvarak
    18. Ožujak 2015. 14:32

Curke Tena i nmaren ne znam jeste cule za beta glukan jako dobar za imunitet i zenske probleme! Samo ne znam dal ga trudnice smiju uzimat! 

Ja se evo malo prosetala po sa muzicem i otisla si kupit jos ulja za kozu 😊

Sad odo papat gladan sam hihihih puseee

Fluffy2
    18. Ožujak 2015. 14:32

Ryanne zavisi o kozi, znan da svasta stavljamo na sebe al opet ovisi kakvu kozu imas, konkretno ja nikad na nista nisan bila osjetljiva. Sminkan se umjereno inace pa san tako i nastavila, mislin da ima puno stetnijih stvari od malo sminke. Pazin na prehranu, treniran, provodin dosta vrimena na zraku, ne pusin i ne pijen kavu. Mislin da je to skroz ok i da nema smisla sad pretjerivat i odrec se bas svega. Mislin da je lipo da zena o sebi vodi racuna i da se sređuje i za vrime trudnoce. 

Fluffy

Ljubav2
    18. Ožujak 2015. 14:40

Silvia, ja od prvog dana gledam kolica, krevetiće, ormariće tako da otprilike znam šta i kako kupit.. trenutno nam je stan prioritet jer smo ga srušili do temelja i sve treba novo.. od instalacija, grijanja, rasporeda, pregradnih zidova, podova, ostalih zidova.. namještaj.. ma apsolutno sve :D tako da opremu planiramo počet lagano početkom petog mjeseca :)

Graco sam i ja gledala na sniženju, al na netu..
    www.bubamara.in/djecja-oprema/djecja-kolica-i-dodaci/kolica-3-u-1/kolica-graco-evo-3-u-1/01720055021645451692
    Jesu li to ova? I meni su ok..

Tena i NmareN, samo polako i bez grča.. moja frendica je također imala spontani i nakon toga su se trudili i trudili pa ništa..kad su "odustali" i rekli ma nećemo više o tome pričat nego kad bude bude ona je zatrudnila već sljedeći mjesec i evo mali ima sad 3 mjeseca nekako za takve situacije većinom vrijedi da će se desit kad najmanje očekuješ Tena, netko ti je napisao da prvo rješiš HPV..što je i moje mišljenje.. bolje sve to izlječit tako da uživaš u trudnoći onako kako treba bez da razmišljaš o mogućim posljedicama koje zbilja mogu bit fatalne za plod.. nije da te plašim, al i sama znaš da je tako eto želim vam od srca puno ljubavi, strpljenja i svakoj po jedan plusić 

Što se tiče šminkanja i ja kao i do sad.. nikad baš nisam pretjerivala tako da i sad nanesem malo pudera, rumenilo, maskaru i labelo :)

Ryanne
    18. Ožujak 2015. 14:45

Slažem se s tobom Fluffy.
    Ja ni doma vikendom nisam bez bb kreme i maskare.   Ali pazim malo koji proizvod uzimam.
    Ako  svaki dan natrackam cijelo tijelo s kremom sa nekim štetnim sastojkom onda to nije umjereno korištenje nego obilno. Sam make-up je na manjoj površini tijela pa je to još ok.

No naravno, nije da sad to sve mora puno značiti, ali barem mi je oko toga savjest mirna kad već moram  potamaniti čips i kavu kad me uhvati želja. 

Fluffy2
    18. Ožujak 2015. 15:02

Ryanne dobra si  Mislin da je svakako dobar znak sta se brinemo oko toliko stvari, bit cemo jaaaako brizne mame..  

Imate li iskustva na racun cega se moze otvorit bolovanje, (kao komplikacije u trudnoci), koji nalazi se traze?

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.