NMareN i Tena samo polako imaj te vjere i bit ce sve u redu! Mlade ste jos, bude,kad se najmanje nadate i opustite!! Uskoro cete i vas dvije bit male debeljuce Mislim na vas😘😘😘
Curke meni je koza isto uzasno suha,a ruke,usnice uzas! Super mi je sheea maslac u kombinaciji sa bademovim uljem al toliko mi smrdi da ga nemogu podnjet,jedva to bademovo podnosim bas mi smetaju mirisi! Jel si mazete lice ja ni to nemogu od mirisa pa ponekad malo ulja kapnem! I izbacilo mi se par bubuljica!
Kupila sam si i deo stick bez parabena i aluminija nisu tak ucinkovita al fino mirise!
Jel se vi sminkate?!😊😘
Ja lice mažem istim kremama kao i prije (Nivea noćna i dnevna krema). A tijelo sam do sada mazala s nekim losionom za tijelo iz Avona (ne znam kako se zove, ogromna boca) svaku večer nakon tuširanja i ništa me ne svrbi i koža mi je ok, tu i tamo par prištića.
Čula sam da je dobro neko Afroditino mlijeko s bademovim uljem, ali jučer ga nisam našla u dm-u. Ako mi ove Biobaze i slične gluposti budu smrdile i smetale, vraćam se na normalne kreme, baš me briga
Nego, koja je to pločica iz Lusha, on mi je blizu pa bi mogla pogledati, a volim njihove proizvode.
E da, i šminkam se normalno kao i do sada
Uskoro se spremam i napokon ofarbati kosu
Morat cu i ja u dm malo u nabavku kremica!
Joj i ja bi trebala kod frizera al mislim da cu negdje krajem 4 mj!
Jos bas neidem i ne vozikam se nikud kad sam na mirovanju!
Dal vas grce noge?! Mene listovi kad se ustanem odma neki grcevi neznam dal je to od tog sto dosta mirujem i lezim pa su mi misici oslabili!?
Lolipop jojj kak slatka busica,bome se lijepo vidi,u kojem si tjednu!?
Bok cure... Vidis da ste se raspisale o mazanju... Jaevo kupila ono hippovo ulje bas za mame protiv nastanka strija... Meni je ok...i lijepo fino mirise. A ponekad se namazem i obicnim Dove losionom...kako mi dode...za sada mi je koza hvala bogu jos uvijek ok pa nemam potrebu mjenjat...
Dobila sam u Dm-u na poklon kad sam se prijavila na to zatrudnice kremu za tijelo od Bio baze...i meni je stvarno katastrofa.. Tj jako mi smrdi tak da je necu koristit...
A sta se tice trbuscica mislim da se mozda malo vidi al neznam jel to vise zbog probave koja je jako neredovita pa sam napuhana ili sta... 😀
Inace ono sta kazu da mucnine polako prestaju nakon 12tjedna ce bit da je istina...ali je zato sad nastupila zgaravica... ☺
Kneginja drzi se danas i da ti sta brze prode taj boravak u bolnici...😘
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Tena drzi se...samo pozitivno...i to sta kazes navalite odmah...hehe... Drzim ti fige da se sto prije javis sa lijepim vjestima...
Inace i ja se sminkam dalje normalno kao do sada... I bas razmisljam da mi je krajnje vrijeme da odem na pramenove.. Izrast mi do pola glave...haha... Pa cu vidjet mozda i danas odem... ☺
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cvarak, probaj uzimati više magnezija pa će ti se smiriti grčevi, to je normalno jer beba uzme sav magnezij pa onda mami ne ostane dovoljno
Tena, drži se i polako, prvo obavi pretrage pa ćeš vidjeti što će doktori reći. Samo hrabro
Ova tema o mrtvim bebama me zbedira svaki put kad otvorim trudnički podforum, stalno mi je na vrhu stranice.
Naravno da bude, ali sam baš pala u depru..ujutro sam saznala i sad se osjećam kao uvenuli cvijet..baš sam jako oneraspoložena, prejako tužna...ne znam kako van iz tog osjećaja.
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Bok cure
Ja se mažem sa olival uljem protiv strija iz dma 30kn..on mi je zasad najbolji jer je mastan i jedino mi on drzi cijeli dan.inace me koza grozno svrbi.ona krema od biobaze mi je katastrofa kao da nisam nista ni stavila,stalno se čoham.
Ka za vikend skoro kupila kolica hihihihi...nasla sam u toweru graco evo na akciji -20% pa ispadnu nekih 2960kn.njih su dosta nahvalili po forumima da su dobra i cijenom i kvalitetom pa smo se za njih definitivno odlučili. Jos kad sam ih primila u ruke i provozala super su lagana i jednom rukom se mogu sklopiti a jednostavna da bi ih i dijete znalo sastaviti...jeste vi razmisljale o kolicima? Ja nazalost nemam od koga posuditi tako da sve kupujem. I definitivno cu kolica kupiti ubrzo jer sigurno necu tražiti i kupovati po onoj žegi i suncu u 7 mj i onda bas nece biti ono sto bi ja i tako standard..uglavnom u toweru u ducanu bebe radi neka super teta koja stvarno sve objasni. Tamo imaju i sve za mame i grudnjake i spavacice...tako da znate ako vam bude trebalo...
Ja sam ok jedino sto mi je dosadno do pakla..
Ljubav to i ja kažem kad se pogledam u ogledalo.lice mi je inače katastrofa a sada mi se cini da je jos gore...sva sam se pocela širiti tako da već mamim poglede...kazu da od 16tt trudnice procvjetaju,ma baš me zanima..
Btw ja neznam staviti slikicu :(
Lollipop bas si slatka..e te velicine je moj hehehe..jedino sto sam ja inače građe bez bokova a sada sam se sva nekako rasirila i u bedrima i svugdje tako da sam si baš čudna
Sortiraj odgovore
Najstariji