NMareN, tako i ja čitam tamo trudilice, ali se rijetko javim, imam osjećaj da bih ponekad samo stavljala sol na ranu
Da, jučer sam ušla u 13-ti tjedan, nekako sam prestala toliko odbrojavati kao u početku kad sam svaki dan i tjedan iščekivala
Sad mi je drago da nisam kupila tu od Biobaze, možda ovo Babylove dm-ovo ulje i krema budu nešto bolji..
ja sam tu biobazu dobila sad kad sam se prijavila u dm u onaj trudnički program pa ću isprobati kad potrošim hipp
ma ja bila sva zbuki...kazem ja njemu trebam se prijaviti u babybonus a neće mi...i onda mi on objasnio da se moram prijaviti u taj za trudnice a već mi bogec i pelene donjeo koje sam mislila prijateljici proslijediti
Probajte da.. meni je u početku bila ok.. čak sam i mlijeko za tuširanje uzela od biobaze isto za trudnice.. al mi s vremenom koža sve lošija..
Trenutno se mažem s kokosovim uljem iz bio bio (oko 45kn) i predobro mi je.. stavim ga u čaj, namažem se s njim.. u se, na se i poda se :D
ja ću i ovaj put, kad trbuh počne rasti, u Lush po pločicu za masažu. meni je fantastična, dobila sam dvije strije na mjestu koje nisam mazala.
i ja sam isto mazuckala sve s njim pa sam mirisala kao čupavac ali sam sada uzela pauzu jer mi nije bila bolja koža od njega
Joj da..meni isto malo miris ne paše, al nekako pretrpim :D
meni je zasad super.. javim za tjedan dana kako napredujem :D
Lolipop ja sam evo danas tako tako, uglavnom puno bolje nego prije 10-ak dana. Na bebicu možemo krenuti nakon lipnja čini mi se,kad priče min 4.menga, a još sam u iščekivanju prve... I ko zna od koje ce nam uspjeti,tako da možda cak ove godine neću ni zatrudnjeti a kamoli bebu imati... Kosse samo se ti nama javi, bilo bi nam drago.
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji