I dajte neke slikiceeeee..kaj se sramiteee
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
i meni iskočio ali ne osjetim ništa...stalno mazimo mm i ja tibicu a ja već i pričam s bebilijem
možda susjedi kad me čuju misle da sam trknuta
ja obavila upravo trudnički shoping...lanolin za bradavice i grudnjak za dojilje iako ne znam di ih više kupiti...u mulleru je najveća veličina košarice D koja mi je već sada knapasta...u H&M nemaju jer je trudnički samo u zg, C&A isto nema...
trudničice iz Rijeka...pomoć

Ja sam vidjela te grudnjake za dojilje i ne svidjaju mi se baš sad za trudnoću. Nisu nimalo podstavljeni, a ja volim da je onako lagano podstavljen. Inače bi mi sad bradavice stršale i bile vidljive sa 2 kilometra.
Ja sam inače D košarica, a sad sam kupila grudnjak sa samo malo većim opsegom da mi bude udobniji, ali istom košaricom. Za kojih mjesec dana ću morati kupiti E košaricu sigurno..
Vazelin koristiš već sada?
Vazelin koristiš već sada?
a ja sam išla kupiti taj za dojilje kao udoban je ali na kraju ću morati u muller vratiti ga jer ipak bježe cicke van...i ja sam isto sada D košarica i već bi mi trebala DD ili E...opseg je isti...
lanolin koristim na preporuku Rodinih savjetnica za dojenje jer su me bradavice užasno svrbile i ljuštile su se tako da sada cice perem samo s vodom i mažem se s tim dok se to ne smiri...prvo sam mazala kokosovim maslacem i izbacila sapun i gelove za tuširanje iz upotrebe na cicama ali nije pomoglo ipak sam morala po lanolin...čim se smiri prestajem mazati jer to ipak ometa rad M.žlijezda koje imaju svrhu podmazivanja

bok cure :)
dobrodosle sve nove :D ne znam sad koja je pitala....vezano za stolicu...ma samo se opustite...sad vam je sve normalno hahahha
i da je meko i da je tvrdo...da trcite na vc i da ne idete po 3 dana...tjelo i hormoni divljaju....ali stvarno se sve smiruje nakon 12.tjedna...polako se dolazi u normalu :D
ja ujutro moram na jedan dan u bolnicu...radit ce mi onaj glukozni test...pa cu morat prenocit...jer to ovde kod nas detaljno nesto rade...nema nista na brzaka..malo me sad stah da mi secer ne podivlja :D ali valjda nece...tjesim se ..ostanu zene trudne i da imaju pravi dijabetes pa bude sve u redu....valjda je to moje umišljanje i strah :D
meni se stomak vec dobrano vidi..ne nazire vec pravo vidi...a najsmišnije mi je akd iden depilirat noge u kadi pa kad se sagnem...ko da imam kuglačku kuglu u donjem djelu stomka :D
držite mi fige da sutra secer bude donekle ok...
pusa svima :D

A Negeba, što da ti kažem, ona mi nađe haljinu kratkih rukava, zatvorenu uz vrat, do gležnja i široku i kaže mi - ta ti je super, nigdje te ne stišće Pa onda se mogu i u plahtu umotat
I meni je trbuščić polako tu, isto ispod pupka tako da se baš kuži da je trudnički. Ne osjećam još ništa, rano je.
kneginja, sretno u bolnici, sigurna sam da će nalaz biti ok
Kneginja ma bit ce sve ok,sam nemoj panicarit! Da ti nebi jos od nervoze secer skocio 😜
Kosee ja idem u 5mj na svadbu i narucila si neku haljinu preko neta 😜ko zna kakva ce doc i dal cu stat u nju za sad se nisam nista udebljala i dosta sam mrsava jedino kaj imam su cicke

Bok cure,
što se tiče grudnjaka ja sam kupila dva super grudnjaka u Tezenisu, dva za 75 kn. Najobičniji bez žica, bijeli i tamno plavi i to mi je dosta za sada. Inace imam trojku a od pocetka trudnoce grudi su mi jako velike i nabreknute i bolne i ovi grudnjaci su me spasili, ne stiscu me, super su.
Također, samo da vam kažem da sam dobila rezultate ranog kombiniranog probira i sve je ok :) Baš me to smirilo. Jako me trenutno muči zgaravica i vratio mi se apetit napokon :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji