Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    18. Ožujak 2015. 07:01

pa ja trbuh mažem hipp uljem, ovo ostalo kremama koje imaju ureu jer me jako svrbi koža i bradavice lanolinom, cice ne mažem...i to mi je za sad ok...
    i menije dosta suha koža ali te uree za sada pomažu

kosee
    18. Ožujak 2015. 08:08

Možda ću zvučat bedasto, ali što je lanolin i gdje se kupi? I ja bih možda nečime mazala bradavice jer se povremeno ljušte..

Jučer sam htjela u dm-u kupiti kremu od Biobaze za trudnice, ali su ju rasprodali tako da sam na kraju uzela Babylove ulje, vidjet ću kako će mi to biti. Vidim da se već lagano širim pa mislim da mi je vrijeme za neke specijalizirane proizvode.

Sad sam u dva dana dobila 1kg, a jela normalno, nemam pojma otkud

Ashley
    18. Ožujak 2015. 08:54

dobro  jutro 

Mažem se domaćom kremom (šogorica radi super kreme) eterično ulje smilja i baza od shea maslaca.

Ljubav2
    18. Ožujak 2015. 09:41

Jutro cure :)

Vidim da pišete o mazanju.. i meni se bradavice znaju ljuštit i skužila sam da je to od biobaze... i sva se češem od te kreme pa mislim da ću ju mijenjat.. koža mi je užasna, suha ko nikad i sva na piknjice, izgledam kao da me poplava izbacila, a kao trudnice su prekrasne.. samo ne znam koje to :D jer ujutro kad se pogledam u ogledalo stvarno si kažem onu foru: ma ok, bitno da si živa i zdrava :(

jedva čekam toplije dane kad ću se moć trackat s maslinovim uljem bez da se sve zaljepi za odjeću.. lagana haljinica i gas..

meni se lagano vidi trbuščić.. što se kila tiče tu nema nekih promjena.. kilaža ista kao na pregledu, variram možda pola kile što ovisi od probave :)

lollipop
    18. Ožujak 2015. 09:42

Lanolin je masnoća životinjskog podrijetla koja se dobiva sa vune ovaca. Ima prvenstveno zaštitnu ulogu stoga se primjenjuje na osjetljivoj koži sklonoj iritacijama (kod beba za zaštitu od pelenskog osipa, kod odraslih na mjestima gdje koža preklapa).

Evo kosee copy paste...ja sam kupila u mulleru 10 g za 80 kn a sad vidim na terra organica 100 g 29 kn
    meni su to preporučile Rodine SOS savjetnice za dojenje jer sam si isčešala cice do krvi koliko su mi se bradavice ljuštile i svrbile me...inace ne treba mazati ničim i da me ne svrbi uopće nebi mazala...

nego...ajmo malo slika bušica nabaciti...probijam led 

Fluffy2
    18. Ožujak 2015. 09:55

Ljubav nasmijala si me, i ja nikad ruznija. Kosa suha, koza također, lice upalo, ka umorna bakica :)
    Mazen se od prvoga dana tako da u ruci pomjesam mlijeko za tijelo i dodam par kapi Olival ulja protiv strija i cijelo tijelo namazem. Brzo se osusi a koza ostane mekana. Jedino po prsima izbace pristici kako je koza tu masnija al dok nije ljeto bas me briga. Bolje pristici nego posli strije :)
    Inace cice nisu bas narasle posto inace iman 4-ku a stomak je pocea polako se nazdirat. 

Puse! 

Fluffy

Ljubav2
    18. Ožujak 2015. 09:57

ajmeeee lollipop

Divno!

lollipop
    18. Ožujak 2015. 10:00

buša je velika ali ono ja imam višak kg od prije...za sada sam dobila 3,5-4 kg

Ljubav2
    18. Ožujak 2015. 10:00

Fluffy, morat ću tako nekako i ja jer mi ova od biobaze NIKAKO ne odgovara.. što se grudi tiče, mene više ne bole :/ i čini mi se da su normalne veličine, možda malo punije al ne kako su bile...

NMareN
    18. Ožujak 2015. 10:01

Jao cure kako je vama lijepo, zavidim vam . Kosse ti si ako se ne varam jučer napunila 12.tj, blago vama zenice moje... Čitam vas redovito ali je teško uvijek vam se javiti, i hvala vam od  sto se sjetite Tene i mene. Uzivajte i za nas, .

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.