i meni iskočio ali ne osjetim ništa...stalno mazimo mm i ja tibicu a ja već i pričam s bebilijem
možda susjedi kad me čuju misle da sam trknuta
ja obavila upravo trudnički shoping...lanolin za bradavice i grudnjak za dojilje iako ne znam di ih više kupiti...u mulleru je najveća veličina košarice D koja mi je već sada knapasta...u H&M nemaju jer je trudnički samo u zg, C&A isto nema...
trudničice iz Rijeka...pomoć
Ja sam vidjela te grudnjake za dojilje i ne svidjaju mi se baš sad za trudnoću. Nisu nimalo podstavljeni, a ja volim da je onako lagano podstavljen. Inače bi mi sad bradavice stršale i bile vidljive sa 2 kilometra.
Ja sam inače D košarica, a sad sam kupila grudnjak sa samo malo većim opsegom da mi bude udobniji, ali istom košaricom. Za kojih mjesec dana ću morati kupiti E košaricu sigurno..
Vazelin koristiš već sada?
bok cure :)
dobrodosle sve nove :D ne znam sad koja je pitala....vezano za stolicu...ma samo se opustite...sad vam je sve normalno hahahha
i da je meko i da je tvrdo...da trcite na vc i da ne idete po 3 dana...tjelo i hormoni divljaju....ali stvarno se sve smiruje nakon 12.tjedna...polako se dolazi u normalu :D
ja ujutro moram na jedan dan u bolnicu...radit ce mi onaj glukozni test...pa cu morat prenocit...jer to ovde kod nas detaljno nesto rade...nema nista na brzaka..malo me sad stah da mi secer ne podivlja :D ali valjda nece...tjesim se ..ostanu zene trudne i da imaju pravi dijabetes pa bude sve u redu....valjda je to moje umišljanje i strah :D
meni se stomak vec dobrano vidi..ne nazire vec pravo vidi...a najsmišnije mi je akd iden depilirat noge u kadi pa kad se sagnem...ko da imam kuglačku kuglu u donjem djelu stomka :D
držite mi fige da sutra secer bude donekle ok...
pusa svima :D
A Negeba, što da ti kažem, ona mi nađe haljinu kratkih rukava, zatvorenu uz vrat, do gležnja i široku i kaže mi - ta ti je super, nigdje te ne stišće Pa onda se mogu i u plahtu umotat
I meni je trbuščić polako tu, isto ispod pupka tako da se baš kuži da je trudnički. Ne osjećam još ništa, rano je.
kneginja, sretno u bolnici, sigurna sam da će nalaz biti ok
Bok cure,
što se tiče grudnjaka ja sam kupila dva super grudnjaka u Tezenisu, dva za 75 kn. Najobičniji bez žica, bijeli i tamno plavi i to mi je dosta za sada. Inace imam trojku a od pocetka trudnoce grudi su mi jako velike i nabreknute i bolne i ovi grudnjaci su me spasili, ne stiscu me, super su.
Također, samo da vam kažem da sam dobila rezultate ranog kombiniranog probira i sve je ok :) Baš me to smirilo. Jako me trenutno muči zgaravica i vratio mi se apetit napokon :)
pepica..:), dobrodošla
sve bi dala da imam redovitu stolicu, a ne ovako; svakih nekoliko dana wc (prestala sam piti onaj sirup u nadi da će se samostalno regulirati, ali nije.) Jučer sam ga ponovno počela piti, jer više od 5 dana nisam bila na wc-u ; za poludit : " sva sam si važna- puna sam sebe"
Tena tu odgovaram i na pitanje da li se vidi trbuh? , od, daaaaaaaa; mršava sam i samo je trbuh iskočio, u 10 sam tjednu, a trbuh se vidi skoro od početka (zbog neredovite stolice sam sva
napuhana kao balon)
cvarak, ne brini, sve će biti u redu. Drago mi je da je iscjedak prošao. Javi kako je bilo na pregledu.
knjeginja, biti će sve u redu. Ja bi šizila samo zato što moram provesti noć u bolnicu. Uh , pomisao na to me užasava.
Pupa, super za rezultate.
Ashley hvala , nadam se da ce bit sve ok!
Ja bas nemam neki trbuscic jos al sam navecer napuhana ko zabica 🐸 samo mali pritisak osjecam i napuhanost!
Sortiraj odgovore
Najstariji