Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    17. Ožujak 2015. 14:07

i meni iskočio ali ne osjetim ništa...stalno mazimo mm i ja tibicu a ja već i pričam s bebilijem 
    možda susjedi kad me čuju misle da sam trknuta 
    ja obavila upravo trudnički shoping...lanolin za bradavice i grudnjak za dojilje iako ne znam di ih više kupiti...u mulleru je najveća veličina košarice D koja mi je već sada knapasta...u H&M nemaju jer je trudnički samo u zg, C&A isto nema...
    trudničice iz Rijeka...pomoć 

Ryanne
    17. Ožujak 2015. 14:21

Ja sam vidjela te grudnjake za dojilje i ne svidjaju mi se baš sad za trudnoću. Nisu nimalo podstavljeni, a ja volim da je onako lagano podstavljen. Inače bi mi sad bradavice stršale i bile vidljive sa 2 kilometra.
    Ja sam inače D košarica, a sad sam kupila grudnjak sa samo malo većim opsegom da mi bude udobniji, ali istom košaricom. Za kojih mjesec dana ću morati kupiti E košaricu sigurno..

Vazelin koristiš već sada?

kneginja
    17. Ožujak 2015. 14:27

bok cure :)

dobrodosle sve nove :D ne znam sad koja je pitala....vezano za stolicu...ma samo se opustite...sad vam je sve normalno hahahha
    i da je meko i da je tvrdo...da trcite na vc i da ne idete po 3 dana...tjelo i hormoni divljaju....ali stvarno se sve smiruje nakon 12.tjedna...polako se dolazi u normalu :D

ja ujutro moram na jedan dan u bolnicu...radit ce mi onaj glukozni test...pa cu morat prenocit...jer to ovde kod nas detaljno nesto rade...nema nista na brzaka..malo me sad stah da mi secer ne podivlja :D ali valjda nece...tjesim se ..ostanu zene trudne i da imaju pravi dijabetes pa bude sve u redu....valjda je to moje umišljanje i strah :D

meni se stomak vec dobrano vidi..ne nazire vec pravo vidi...a najsmišnije mi je akd iden depilirat noge u kadi pa kad se sagnem...ko da imam kuglačku kuglu u donjem djelu stomka :D

držite mi fige da sutra secer bude donekle ok...

pusa svima :D

kosee
    17. Ožujak 2015. 15:00

A Negeba, što da ti kažem, ona mi nađe haljinu kratkih rukava, zatvorenu uz vrat, do gležnja i široku i kaže mi - ta ti je super, nigdje te ne stišće  Pa onda se mogu i u plahtu umotat 

I meni je trbuščić polako tu, isto ispod pupka tako da se baš kuži da je trudnički.  Ne osjećam još ništa, rano je.  

kneginja, sretno u bolnici, sigurna sam da će nalaz biti ok 

Pupa5
    17. Ožujak 2015. 16:25

Bok cure,

što se tiče grudnjaka ja sam kupila dva super grudnjaka u Tezenisu, dva za 75 kn. Najobičniji bez žica, bijeli i tamno plavi i to mi je dosta za sada. Inace imam trojku a od pocetka trudnoce grudi su mi jako velike i nabreknute i bolne i ovi grudnjaci su me spasili, ne stiscu me, super su. 

Također, samo da vam kažem da sam dobila rezultate ranog kombiniranog probira i sve je ok :) Baš me to smirilo. Jako me trenutno muči zgaravica i vratio mi se apetit napokon :)

Ashley
    17. Ožujak 2015. 16:34

pepica..:),  dobrodošla
    sve bi dala da imam redovitu stolicu, a ne ovako; svakih nekoliko dana wc (prestala sam piti onaj sirup u nadi da će se samostalno regulirati, ali nije.) Jučer sam ga ponovno počela piti, jer više od 5 dana nisam bila na wc-u ;  za poludit : " sva sam si važna- puna sam sebe"

Tena tu odgovaram i na pitanje  da li se vidi trbuh? , od, daaaaaaaa; mršava sam i samo je trbuh iskočio, u 10 sam tjednu, a trbuh se vidi skoro od početka (zbog neredovite stolice sam sva 
    napuhana kao balon)

cvarak, ne brini, sve će biti u redu. Drago mi je da je iscjedak prošao. Javi kako je bilo na pregledu.

knjeginja,  biti će sve u redu. Ja bi šizila samo zato što moram provesti noć u bolnicu. Uh , pomisao na to me užasava.

Pupa, super za rezultate.

Cvarak
    17. Ožujak 2015. 21:04

Ashley hvala , nadam se da ce bit sve ok!

Ja bas nemam neki trbuscic jos al sam navecer napuhana ko zabica 🐸 samo mali pritisak osjecam i napuhanost!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.