Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maja777
    17. Ožujak 2015. 09:33

ma pusti druge što pričaju...ono što ti odgovara i u čemu se ti najbolje osječaš to moraš kupiti...

ako ti se sviđa kratka haljinica i osječaš se super u njoj onda nju kupiš..a ne što ti drugi pričaju...
    jer ako kupiš ono što ti se ne sviđa nećeš biti raspoložena, a to je totalno bezveze...ipak ti se brat ženi...

• pepica... :)
    17. Ožujak 2015. 09:34

Juto evo ja sam nova ovdje...prva trudnoca po nekkm kalkulatoru na mobu trudna 6+3 pocetak...kod dok sam narucena tek 2.4na prvi pregled... puno toga jos ni ne kuzim i nije mi jasno zato nadam se da ima vas ovdje koje cete mi pomoc na moja pitanja evo prvo da li koja od vas pije folnu kiselinu inace kad sam se narucivala na pregled sestra mi je rekla da si to kupim...i jesam pijem ju ali nezz jel od toga ili je to zbog tudnoce stolica mi je dosta mekana i idem vise puta dnevno na wc... sto inace nekad nisam tako cesto isla vise 3-5 tjedno... hvala na odg

lilianaa
    17. Ožujak 2015. 09:46

Pa ja cu poludjeti... pokupila neku bakteriju u disnom sustavu, vec dva tjedna kasljem bez ikakvog drugog simptoma i vadila krvnu sliku, leukociti poviseni i moram piti Silapen (penicilin) 4 dana po 3x dnevno. da ne spominjem da sam vec pila 3 tablete antibiotika prije nekih 2 tjedna zbog urinarne infekcije. Grozno se osjecam...

Ryanne
    17. Ožujak 2015. 09:49

Jutro cure

Ja kupila prve trudničke hlače u hm-u i obožavam ih. Napokon me ništa ne stišće kad nešto pojedem.
    Naravno, ima itekako puno lufta kod te rastezljive tkanine pa se nadam da ću ih moći duže nositi s obzirom da nisam tako sklona debljanju u bokovima nego više u struku. 
    Sve u svemu, sjedim na poslu i uživam. Kako male stvari vesele.

Ne mogu docekati da opet vidim bebicu.   I da vidim kojeg je spola. Još punih mjesec dana do slijedećeg uzv-a. Baš sam rekla mm da ako će beba tada slučajno sakriti svoje strateške dijelove tijela, kampirat ću pred uzv ambulantom dok se ne otkrije.

Naravno, samo da mi je zdrav/a, ali mama wants to know.

• pepica... :)
    17. Ožujak 2015. 11:10

Negeba tnx na odg i mislila sam tako.. ali valja pitati trebam biti sretna da imam stolicu koliko cujem od drugih imali su bas problema s tim...tako da et meni super..  heh

Tena9
    17. Ožujak 2015. 13:54

Hvalaaaa Negeba! Puno mi to znači kao i svima vama! Mislim da krećemo već ovu O i ne posustajemo...ne mogu ja čekati još mjesec dana...voljela bih već kroz tri mj pričati s vama o osjećajima u trudnoći...
    pitanje za sve vas ovdje: sada ste u 11 ili 12tt da li  išta osjećate? vidi li se već trbuščić?

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Ryanne
    17. Ožujak 2015. 14:03

Meni je danas 13 tt i još ništa ne osjećam, ali trbuščić se već malo vidi, da.

Točno tamo ispod pupka imam ispupčenje. Znala sam i prije biti na ovoj trenutnoj kilaži, a nije mi trbuščić bio tako izražen.

Tena9
    17. Ožujak 2015. 14:06

I dajte neke slikiceeeee..kaj se sramiteee

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.