jutrić
joj Diana...ja tebi poštom parmezana i pancete domaće a ti meni tih sireka pa kud puklo da puklo
kaže moja mama neki dan mm-u da će mu raditi fini krvavi biftek a meni sline...a ni to ne smijemo jesti
a šta sa školjkama i rakovima? smijemo ili ne?
ja bi paštu s kozicama ili školjke papala
Jutro! Ja danas konačno slobodna. Malo da se sredim, i dodjem k sebi... Kak stojite vi sa čišćenjem? Normalno ko i prije trudnoće ili ste smanjile, ne koristite samo odredjena sredstva, bas me zanima
ja sam i prije koristila vecinom neke eko proizvode jedino mi je za wc školjku bio domestos ali sada ga ne koristim jer mi je prejak....
imam baš sve proizvode od frosch-a i za kuhinju i za kupaonu, prozore, pod, školjku...i zadovoljna sam njima...ovi npr za kuhinju mi mirišu na grejp ili limun mmmm
Ashley, hvala ti puno na preporukama, budem pogledala.
Ne udajem se ja (to sam već obavila ) nego brat, a nakon toga i moja vjenčana kuma. Najgore što je sastav gostiju dosta sličan pa bi bilo idealno da kupim dvije haljine, baš bih voljela naći nešto što ću moći nositi i kasnije. Iako bih za bratovu još i riskirala jer sam ipak u najužoj obitelji i bit ću na većini slika, a i imam samo jednog brata i samo jednom se (valjda :P) ženi.
Tako da sam u potrazi za nekom lijepom haljinom rezanom ispod grudiju, valjda ću nešto naći.
Jučer sam dobila slom živaca isprobavajući, posebno jer je mama bila samnom, a ona je bila protiv svega što je imalo sexy Ja bih makar noge pokazala kad su već dobre, ili cice kad su već ogromne, ne moram se sad zbog trbuha sakrit u neku vreću, jel da?
kosee. pogledaj malo na asosu.. oni imaju super stvari za trudnice i bude lijepih haljinica..
www.asos.com/Women/Maternity/Dresses/Cat/pgecategory.aspx?cid=8343#parentID=-1&pge=0&pgeSize=36&sort=3
Joooj kako sam vesela zbog vaaas...morat ćete biti uz mene..mislim barem navratiti u našu temici..kad već budemo čekale bebača..
Kosee, šaljeeem najveći hug na svijetuuuu!!!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
slažem se...
meni se sestrična udaje u 6 mjesecu, neka haljinica da mi bude ćim manje vruće će biti idealna...
Tena, baš računam da ako krenete idući mjesec i odmah budete imali sreće,možeš li se vratiti u našu temicu (tj tvoju, ipak si ju ti otvorila ). Ipak ćeš nam ti u Zimske bebe, ali imat ćeš već naša iskustva odavde
Hvala vam cure na podršci, nekako se povremeno osjećam neprivlačno, znam da je glupo, ali mislim da je kriva neadekvatna odjeća plus čudni komentari okoline, valjda sam i ja preosjetljiva, tko zna
Sortiraj odgovore
Najstariji