Lollipop: jel ti dokor sta rekao za secer ?! Jel mene je moja oppmenula a imam 5,1!!
Ja jedva cekam uzv 23.3 nakon ovog iscjedka nadam se da je sve ok!!
I dal imate cudan okus u ustima pogotovo predjutro!? Meni jezik ko da je spaljen i stalno sam zedna ponoci,pa se dizi pipi....
Pozdrav.....
Evo smo se vratili sa pregleda. Danas su me toliko emocije prale nakon ultrazvuka da sam izašla iz bolnice, sjela ispred i plakala. Što od sreće, što od olakšanja, što od.... ne znam ni ja čega sve ne.
Uglavnom, bebolini je super, super napreduje. Velik je za 13 tt, i lijepo je digao nogice u zrak i uživa
Nuhalni nabor nam je dobar, i idemo na pregled opet za tri tjedna. Dobili smo dvije slikice u koje ne prestajemo gledati ni ja ni muž. Sad sam sva u sedmom nebu, i ne skidam osmijeh s lica. I sada stvarno počinjem uživati u trudnoći. Sve je u redu, evo i treći dan je bez mučnina i baš sam se preporodila.
Tena, ne znam znaš li za to, ali pij čaj od vrkute. Ne može ti odmoći. Ja sam ga pila i nakon tri mjeseca pokušavanja ostala trudna.
dobro jutre trudnjače :D i sve vi koje se trudite da ponovo budete :)
meni je pregled sutra....opet me malo počela prat nervoza....al bit ce sve ok :D
Kose...blago ti se kad ti je rekla da vidi spol....ja bi i volili...ali nekako...i ne bi jer onda nema iznenadjenja....al opet biiii....hahahha....
Nekako poooootajno zelim curicu tj nije da zelim nego mogu se sa curicom zamislit....ali imam neki filing da ce bit dečko :D A imamo ime i za jedno i drugo..pašta god Bog da....samo nek naše zlato bude zdravo i zivo :D
Fila... Joj sad si i mene razveselila i suze mi na oci dosle, bas mi je drago da je sve super!! I da ces sad uzivat u trudnoci!! 😊
I nama je nuhalni super, 0.9cm
Mislim da je s curicama teže tj ako se na ovim ranim pregledima ništa ne vidi, to može značiti da je curica, a može biti da će se tek razviti dečkić.
Moj je širio nogice i pokazivao, kaže doktorica da je to u počecima sve jako slično, ali da ne vjerujem da će ovo biti curica, da bi moralo jako zakržljati Mali dečko maše svojim ponosom, presmiješno
kosee i fila bas sam sretna zbog vas sto ste vidjele svoje bebuline
kneginja nemoj se nervirati. Bit ce sve OK.
Nemam puno vremena i moram gibati ali mislim na sve vas i ljubim vas.
Uzivajte zenskice
Cvarak doktorica mi je rekla da su nalazi oglični iako mi je kolesterol mrvu povišen...ono 0,2 od granice ali cvečer prije nego sam vadila krv sam jela kao da ne postoji sutra
tena moja preporuka je tinktura vrkute kako je meni moja fitoaromaterapeutkinja objasnila čaja moraš popiti više da bi djelovao a tinktura je kao koncentrat...rekla je do 3 mj pijenja i garantirana trudnoća a u manjoj dozi regulira rad jajnika, ciste i sl...ja ju pila 3 tj i odmah ostala trudna
Sortiraj odgovore
Najstariji