Vezano na 3D/4D, ja sam prvi put isla i sad cu opet sigurno ici.
To je nesto predivno. I muz je bio samnom i bio je odusevljen.

Ja imam osjećaj da je dečko a svi govore da je curka
Baš mi je drago da je sve u redu i da lijepo rastete
Šteta zbog šećera, koliko sam čula to je prilična gnjavaža jer ga moraš onda stalno kontrolirati, a puno žena ima povišen jer su snizili dozvoljenu granicu. Ništa ne brini, slušaj doktora i bit će sve super
Ja imam osjećaj da je dečko a svi govore da je curka
Baš mi je drago da je sve u redu i da lijepo rastete
Šteta zbog šećera, koliko sam čula to je prilična gnjavaža jer ga moraš onda stalno kontrolirati, a puno žena ima povišen jer su snizili dozvoljenu granicu. Ništa ne brini, slušaj doktora i bit će sve super
Heeej..jako me veseli tvoja trudnoća!!!! Baš sam vesela i drago mi je da je sve ok!!!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Anci2225, baš mi je drago zbog beboline! A taj šećer.... moja mama i baka su u drugoj trudnoći dobile trudnički šećer. Nisu imale nikakvu terapiju jer nije bilo potrebe, samo su im malo češće kontrolirali. I obje su imale normalnu trudnoću. I kad su rodile se i šećer stabilizirao. Bit će to sve u redu!
Ja sam prvo htjela curicu, ali u zadnje vrijeme imam neki osjećaj da je dečkić, pa mu se tako i obraćam. A i sad mi je potpuno svejedno što je, samo da je sve u redu. Što god da je bit će mezimac Imena imamo spremna i za curicu i za dečkića tako da je i meni u mužu baš svejedno.
eto to za spavanje me sad prestravilo :( a nista..nema okrećanja na desno :D
UZ 3d i 4d me privlači...ali kkako je entko rekao...od samo jednog puta mogu kupit masu stvari za bebača...pa cu jos razmislit
Meni je dr rekla da i ja imam povišen šećer....a meni je 5.5....kao granica je 5.1 (do prije 4 godine je bila 6.7)..i tako...vec me ova tema bila nervirala...znaci sad sam u opasnosti...a da sam bila prije par godina trudna...bili bi savršeni rezltati šećera....JA mislim da je sve to idiotizam i zastrašivanje i šporka politika farmaceutskih giganata....JA sam sebi zdrava...koji šećer koji bakrači.
Pozdrav cure!
Malo da se ukljucin nisan odavno :)
Ne mogu virovat da se gegate i svasta nesto bas san se nasmijala, kud prije?? Ja na momente zaboravin da san trudna. Evo upravo san 2 auta isprid kuce usisala i ocistila. Sritna san kad nesto mogu napravit s obziron da i dalje povracan i cila san propala. Super su mi ove bajke da zene blistaju u trudnoci, ja se cila osusila..
Jutros bila vadit krv za stitnjacu i krvnu grupu. 50 ljudi prije mene a sestra se dere: trudnicaaaaa i tako priko reda, ljudi svi poludili.. haha!
Probava me zabrinjava, vise ne znan sta ucinit. Ni cepici ne pomazu. E i stalno mi je tjelesna temperatura 37,3..
Spavan super i postala san totalno flegma za sve, skoro pa se oko nicega ne zivciran.
U ginekologa iden privatno i pregled je 250 kuna. Zadnji put san zamolila da dragi uđe s menon da vidi bebu jer ga nece bit 5 miseci. Bez da me ista pita pokaza mi je bebu na 3D i 4D i mahala je rukama a ja san se rasplakala
Sve vas pozdravljan i bas san sritna sta prozivljavamo ovaj lip period..
Fluffy

flufy isto smo trudne tek sad kuzim...znaci ja ti i kose...ona je dan više čini mi se :D
cool....bila bi fora da nam se dica rode na isti dan ahahah

Bas mi je drago da imamo jedna drugu
Meni se tlak srozao tako da sam prikovana za kauč i nesposobna za bilo sta tocno sam primjetila da kad se vrijeme mijenja meni je tlak u podu ionako je jadan nikakav.jucer kad mi ga je mjerila patronazna bio je 95 sa 70 i bila sam super.
Kako se vi nosite sa niskim tlakom?

Sad vidim da ste vi trudne oko 11+1... ja sam danas 11+3 tako da smo tu negdje...hehe... ja i dalje neznam napravit ovu slicicu ispod potpisa tako da... nema veze...
Sta se tice osjecaja sta nosim deckica ili curicu... ja se nekako potajno nadam curici...decko se nada deckicu i svi oko mene mi govore da cu dobit deckica... e bas me zanima...
Ja danas opet nisam neka od volje... cak sam i sva neka zivcana sta inace rijetko jesam... a ma... takav dan...samo nek proljece malo pozuri pa da sve skupa malo zivne...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarica, ako sam ja uspjela sama napraviti ticker, a inače sam antitalent za takve stvari onda ćeš i ti uspjeti
Meni je danas tlak u padu, pa sam sva bez trunčice energije. Trebala bi se pripremati sutra za pregled, a taaaaako mi se ne da Na zadnja dva pregleda mi je tlak bio 90/60, ali nisam se osjećala loše. Ali doktorica mi je rekla da bolje da je niski nego visoki.
Mi smo danas ušli u 12 tt. I nekako se mislim, samo da mi sutra ginekologica kaže da je sve u redu i lakše ću disati. Ono najkritičnije razdoblje je prošlo i to će biti to. Ali vidim da sam ovaj put, dan pred pregled puno mirnija i puno manja doza straha je prisutna nego zadnja dva puta kada sam išla na ultrazvuk. Valjda sam se, uz vas ovdje naučila nositi sa svojim početnim strahovima. I zato dame moje, puno vam hvala na tome. Niste ni svjesne koliko mi pomažete!
Da li možda znate kada se prestaje sa vaginalnim ultrazvukom i prelazi na preko trbuha?
Ej da se i ja pridruzim.... Evo meni je termin u 10mj 😊 sad sam u 9 tjednu i doma sam jer imam iscjedak 😔vec 2 tjedna! I muka mi je ufff ufff pogotovo navecer!
Fila...ja sam cula da se nakon 12 tjedna prestaje sa vaginalnim,sad nisam sigurna!! Pozz

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji