Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    12. Ožujak 2015. 07:58

Evo da vas i ja sve pozdravim. Čitam vas svaki dan i drago mi je da sve napredujete i rastete.  

Ovaj tjedan sam bila na uzv-u, mjerili mi nuhalni nabor i sve je ok. Beba je bila toliko aktivna i nemirna da je nisu ni mogli lijepo uslikati da imam za uspomenu. Ali kako je preslatko lupala nozicama i rukicama.. A ja to jos uopce nista ne osjetim...

Što se kilaže tiče, sad sam na +1 do +1.5 kg. Ovisi o danu i o mojoj probavi. Pašu mi samo ugljikohidrati, a trebala bih to smanjiti.. Ionako unosim 1800-2000 kcal dnevno, a već sam na +1.5. Zato mi se već čini kao da imam poveći trbuščić, a kad ono.. to nije radi bebe nego radi peciva i tjestenine koju sam usisala.  

Još imam mučnine tako da se ulaskom u 13. tj toga nisam rješila. Žgaravice su isto tu.

Jedino se mogu pohvaliti da se još ne gegam, štoviše- jurim kao uvijek (ne znam šetati, ja sam kao Ptica Trkačica).

I slijedći uzv mi je tek za kojih 5-6 tjedana. Tko će to dočekati.. Nadam sa da će se tada vidjeti i spol. Svi mi govore da je curica, ali ja nekako imam osjećaj da je dečko (možda jer za dečka imamo ime). Makar da ne diskriminiram, svaki dan govorim bebi u drugom licu. Na kraju krajeva, uopće mi nije bitno kojeg je spola. Samo želim napokon znati.

lollipop
    12. Ožujak 2015. 08:31

jutro curke...uf jedan dan bez nata a vi se lijepo raspisale...
    mislim da je silvia napisala za tečaj u KBC ri...hvala puno na info...ja se moram ići prijaviti svojoj dr.opće prakse da sam promijenila adresu zbog patronažne s. pa ćemo i nju čekati..

ja od početka imam osjećaj da je cura...ali šta god da je samo neka nam bude živo i zdravo i lijepo raste
    ako je suditi po kks koju sam vadila onda bi i ja imala dijabetes jer mi je glukoza 5.4 šta je najnormalnije...u kojem tt šalju raditi OGTT?

kosee
    12. Ožujak 2015. 09:03

Tena, hvala ti

Evo i moj pregled super prošao, beba lijepo narasla, 52mm, maše rukicama i nogicama, ma nešto nevjerojatno kako je od onog grahića nastao mali čovjek  

jutros sam rekla šefu i sad pomalo počinjem objavljivati vijest što mi je baš nekako slatko i veseli me, posebno kad vidim da se ljudi ozare i razvesele

E da, doktorica kaže da je još rano za reći, ali da se čini da će biti dečko, da bi se ona jako iznenadila da bude curica na kraju. Mali pokazuje svoj ponos naočigled  

Eto, sretna sam kao malo dijete

kosee
    12. Ožujak 2015. 09:04

E da, meni krvna slika odlična, šećer super, a svi se čude otkud mi toliko željeza, doktorica me jučer zvala željezna lady  Tako da je i tu sve ok

nenana
    12. Ožujak 2015. 09:33

Ajme Tena bravo za dečkićaaaaa Čestitam!

@Silvija - ja sam jučer bila koma s tlakom, inače mi je 90/60 a mislim da je jučer pao na nulu bilo mi je grozno, vrtilo mi cijeli dan i otišla sam s posla ranije jer više nisam mogla gledati u kompjutorm. Da bolji je kao nisi tlak ali ovo je užas..bez akve ne mogu a vode trebam piti u litrama da budem ok.. cijeli dan mi se vrti i samo mi se spava...

@Una i ja se pitam hoće li te cicke narasti ..malo jesu ali ja bi još, hehehe, uvijek su neke male!!

Što se tiče prognoza ja potjano navijam za curu, a dragi za dečka...radili smo test iz fore s burmom i kosom i svaki put je ispao dečko, umirali smo od smijeha, baše me zanima sada što je!!18.3. pregled, jedva čekaammmm! Biti će 15t i 3dana pa nam se možda pokaže :) :) ili bilo kako bilo biti će naše ..

Samo se stalno brinem hoće li ovaj trenutni stres na poslu utjecati na bebili i toplo se nadam da neće, moram ostati do kraja ožujka 100%, a april ću vidjet - ak se ovak nastavi hebeš posao i odo ja odmarat i čuvat bebu!! molim za utjehuuuu

lollipop
    12. Ožujak 2015. 09:42

joj kosee čestitam...baš mi je drago  meni moja nije rekla niti šta naslućuje ali nema veze...nama je pregled 24.3. i onda će biti preko 16.tt pa nam se možda bebili odluči pokazati
    mislim da ću otići na 4d ultrazvuk jer mi je to jako lijepa uspomena...ali vidjeti ćemo kako budemo stajali s financijama...

Tena9
    12. Ožujak 2015. 09:57

nenana, draga...krivo si pokopčala...Kosee nam nosi dečkića  Ja nisam uspjela sa svojom prvom trudnoćom makar smo Kosee, NMareN i ja saznale najljepše vijesi u istom tjednu i samo nam je sad ona ostala i zato se tako jaaaako veseliiiimooooo   

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.