Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anci2225
    11. Ožujak 2015. 12:55

Vezano na 3D/4D, ja sam prvi put isla i sad cu opet sigurno ici.
    To je nesto predivno. I muz je bio samnom i bio je odusevljen.

kosee
    11. Ožujak 2015. 12:57

Ja imam osjećaj da je dečko a svi govore da je curka

Baš mi je drago da je sve u redu i da lijepo rastete

Šteta zbog šećera, koliko sam čula to je prilična gnjavaža jer ga moraš onda stalno kontrolirati, a puno žena ima povišen jer su snizili dozvoljenu granicu. Ništa ne brini, slušaj doktora i bit će sve super

Tena9
    12. Ožujak 2015. 08:17

kosee

Ja imam osjećaj da je dečko a svi govore da je curka

Baš mi je drago da je sve u redu i da lijepo rastete

Šteta zbog šećera, koliko sam čula to je prilična gnjavaža jer ga moraš onda stalno kontrolirati, a puno žena ima povišen jer su snizili dozvoljenu granicu. Ništa ne brini, slušaj doktora i bit će sve super

Heeej..jako me veseli tvoja trudnoća!!!! Baš sam vesela i drago mi je da je sve ok!!! 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Fila2
    11. Ožujak 2015. 13:08

Anci2225, baš mi je drago zbog beboline!  A taj šećer.... moja mama i baka su u drugoj trudnoći dobile trudnički šećer. Nisu imale nikakvu terapiju jer nije bilo potrebe, samo su im malo češće kontrolirali. I obje su imale normalnu trudnoću.  I kad su rodile se i šećer stabilizirao. Bit će to sve u redu!

Ja sam prvo htjela curicu, ali u zadnje vrijeme imam neki osjećaj da je dečkić, pa mu se tako i obraćam. A i sad mi je potpuno svejedno što je, samo da je sve u redu. Što god da je bit će mezimac  Imena imamo spremna i za curicu i za dečkića tako da je i meni u mužu baš svejedno.

kneginja
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

eto to za spavanje me sad prestravilo :( a nista..nema okrećanja na desno :D

UZ 3d i 4d me privlači...ali kkako je entko rekao...od samo jednog puta mogu kupit masu stvari za bebača...pa cu jos razmislit

Meni je dr rekla da i ja imam povišen šećer....a meni je 5.5....kao granica je 5.1 (do prije 4 godine je bila 6.7)..i tako...vec me ova tema bila nervirala...znaci sad sam u opasnosti...a da sam bila prije par godina trudna...bili bi savršeni rezltati šećera....JA mislim da je sve to idiotizam i zastrašivanje i  šporka politika farmaceutskih giganata....JA sam sebi zdrava...koji šećer koji bakrači.

Fluffy2
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

Pozdrav cure! 

Malo da se ukljucin nisan odavno :)
    Ne mogu virovat da se gegate i svasta nesto bas san se nasmijala, kud prije?? Ja na momente zaboravin da san trudna. Evo upravo san 2 auta isprid kuce usisala i ocistila. Sritna san kad nesto mogu napravit s obziron da i dalje povracan i cila san propala. Super su mi ove bajke da zene blistaju u trudnoci, ja se cila osusila.. 

Jutros bila vadit krv za stitnjacu i krvnu grupu. 50 ljudi prije mene a sestra se dere: trudnicaaaaa i tako priko reda, ljudi svi poludili.. haha!

Probava me zabrinjava, vise ne znan sta ucinit. Ni cepici ne pomazu. E i stalno mi je tjelesna temperatura 37,3..

Spavan super i postala san totalno flegma za sve, skoro pa se oko nicega ne zivciran.

U ginekologa iden privatno i pregled je 250 kuna. Zadnji put san zamolila da dragi uđe s menon da vidi bebu jer ga nece bit 5 miseci. Bez da me ista pita pokaza mi je bebu na 3D i 4D i mahala je rukama a ja san se rasplakala 

Sve vas pozdravljan i bas san sritna sta prozivljavamo ovaj lip period.. 

Fluffy

kneginja
    11. Ožujak 2015. 15:04

flufy isto smo trudne tek sad kuzim...znaci ja ti i kose...ona je dan više čini mi se :D

cool....bila bi fora da nam se dica rode na isti dan ahahah

Fluffy2
    11. Ožujak 2015. 15:11

Haahah i ja san to tek danas skuzila 

Fluffy

Silvia3
    11. Ožujak 2015. 16:16

Bas mi je drago da imamo jedna drugu 

Meni se tlak srozao tako da sam prikovana za kauč i nesposobna za bilo sta  tocno sam primjetila da kad se vrijeme mijenja meni je tlak u podu ionako je jadan nikakav.jucer kad mi ga je mjerila patronazna bio je 95 sa 70 i bila sam super. 
    Kako se vi nosite sa niskim tlakom?

Sanjarica
    11. Ožujak 2015. 16:17

Sad vidim da ste vi trudne oko 11+1... ja sam danas 11+3 tako da smo tu negdje...hehe... ja i dalje neznam napravit ovu slicicu ispod potpisa tako da...  nema veze... 

Sta se tice osjecaja sta nosim deckica ili curicu... ja se nekako potajno nadam curici...decko se nada deckicu i svi oko mene mi govore da cu dobit deckica... e bas me zanima... 

Ja danas opet nisam neka od volje... cak sam i sva neka zivcana sta inace rijetko jesam...  a ma... takav dan...samo nek proljece malo pozuri pa da sve skupa malo zivne... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fila2
    11. Ožujak 2015. 18:05

Sanjarica, ako sam ja uspjela sama napraviti ticker, a inače sam antitalent za takve stvari onda ćeš i ti uspjeti 

Meni je danas tlak u padu, pa sam sva bez trunčice energije. Trebala bi se pripremati sutra za pregled, a taaaaako mi se ne da   Na zadnja dva pregleda mi je tlak bio 90/60, ali nisam se osjećala loše. Ali doktorica mi je rekla da bolje da je niski nego visoki. 

Mi smo danas ušli u 12 tt. I nekako se mislim, samo da mi sutra ginekologica kaže da je sve u redu i lakše ću disati. Ono najkritičnije razdoblje je prošlo i to će biti to. Ali vidim da sam ovaj put, dan pred pregled puno mirnija i puno manja doza straha je prisutna nego zadnja dva puta kada sam išla na ultrazvuk. Valjda sam se, uz vas ovdje naučila nositi sa svojim početnim strahovima. I zato dame moje, puno vam hvala na tome. Niste ni svjesne koliko mi pomažete!  

Da li možda znate kada se prestaje sa vaginalnim ultrazvukom i prelazi na preko trbuha?

Cvarak
    11. Ožujak 2015. 19:02

Ej da se i ja pridruzim.... Evo meni je termin u 10mj 😊 sad sam u 9 tjednu i doma sam jer imam iscjedak 😔vec 2 tjedna!    I muka mi je ufff ufff pogotovo navecer! 
    Fila...ja sam cula da se nakon 12 tjedna prestaje sa vaginalnim,sad nisam sigurna!! Pozz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI