Ja sam prije razmisljala da bi isla na taj 4D ali sam odustala... dovoljne su mi slikice od ovog normalnog uzv... a stvarno neko kaze da se nakraju razocaraju na tim 3D ili 4D pa cu za tih 500-600 kn radje kupit nesto za bebaca ...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Nije štetno spavati na desnom boku ali je bolje na lijevom, upravo zbog ovog što je Fila napisala.
I recimo u slučaju pružanja prve pomoći kad se osobu treba postaviti u bočni položaj, trudnice se obavezno mora postaviti u bočni položaj na lijevi bok, tako ih uče.
Čitala sam i da kasnije, kad trbuh naraste, nije dobro spavati na leđima. Ja još uvijek spavam na trbuhu jer nemam veliki trbuh i ne smeta mi, lijepo se naspavam. Ima vremena za spavanje na lijevom boku
I da, drago mi je zbog geganja da nisam jedina. Stalno mi se događa da s nekim hodam ulicom i onda se taj okreće da vidi gdje sam ja ostala, a ja stvarno imam osjećaj da ne mogu brže
Zemskice moje evo mene s pregleda.
Bebulina odgovara 10+5 tt i velika sam 34 mm i srceko kuca
(sad sam primjetila da stalno pricam u zenkom rodu. To je valjda jer imam osjecaj da je curka a i Lucian stalno govori da mama ima seku u busi)
Jedino mi je povisen secer i sad moram na jos neke pretrage vezano uz to.
Do sad nikad nisam imala problema sa secerom ali je dr. rekla da je moguce da u trudnoci skoci i da se mora stalno kontrolirati
Dobila sam i slikicu i sad ju ne prestajem gledati
Kosee sretno na pregledu popodne.
I sve ostale koje ste uskoro na redu, sretno
Da li imate osjecaj da li nosite curu ili decka?
U prvoj trudnoci sam imala osjecaj da je decko (iako su svi govorili da je curka) i bila sam u pravu.
A sad imam osjecaj da je curka, a vidjet cemo.
Vezano na 3D/4D, ja sam prvi put isla i sad cu opet sigurno ici.
To je nesto predivno. I muz je bio samnom i bio je odusevljen.
Ja imam osjećaj da je dečko a svi govore da je curka
Baš mi je drago da je sve u redu i da lijepo rastete
Šteta zbog šećera, koliko sam čula to je prilična gnjavaža jer ga moraš onda stalno kontrolirati, a puno žena ima povišen jer su snizili dozvoljenu granicu. Ništa ne brini, slušaj doktora i bit će sve super
Anci2225, baš mi je drago zbog beboline! A taj šećer.... moja mama i baka su u drugoj trudnoći dobile trudnički šećer. Nisu imale nikakvu terapiju jer nije bilo potrebe, samo su im malo češće kontrolirali. I obje su imale normalnu trudnoću. I kad su rodile se i šećer stabilizirao. Bit će to sve u redu!
Ja sam prvo htjela curicu, ali u zadnje vrijeme imam neki osjećaj da je dečkić, pa mu se tako i obraćam. A i sad mi je potpuno svejedno što je, samo da je sve u redu. Što god da je bit će mezimac Imena imamo spremna i za curicu i za dečkića tako da je i meni u mužu baš svejedno.
eto to za spavanje me sad prestravilo :( a nista..nema okrećanja na desno :D
UZ 3d i 4d me privlači...ali kkako je entko rekao...od samo jednog puta mogu kupit masu stvari za bebača...pa cu jos razmislit
Meni je dr rekla da i ja imam povišen šećer....a meni je 5.5....kao granica je 5.1 (do prije 4 godine je bila 6.7)..i tako...vec me ova tema bila nervirala...znaci sad sam u opasnosti...a da sam bila prije par godina trudna...bili bi savršeni rezltati šećera....JA mislim da je sve to idiotizam i zastrašivanje i šporka politika farmaceutskih giganata....JA sam sebi zdrava...koji šećer koji bakrači.
flufy isto smo trudne tek sad kuzim...znaci ja ti i kose...ona je dan više čini mi se :D
cool....bila bi fora da nam se dica rode na isti dan ahahah
Sortiraj odgovore
Najstariji