Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lanči3
    10. Ožujak 2015. 09:13

Negeba i lollipop hvala na savjetima. Ja imam otprije visok tlak i u dva navrata prosle godine sam bila na tabletama za tlak kada se normalizirao a sad u 12 mjesecu prosle godine mi je bio niski što je bilo čudno, da bi kako sam  zatrudnila, tlak opet porastao. Inače imam problem sa štitnjačom, hipotireozu pa je valjda od tog. Probat cu obavezno s hranom, pa se mozda malo snizi..

lollipop
    10. Ožujak 2015. 09:18

najbolje je regulirati prehranu i možda pokušati alternativnom medicinom ali uz dogovor s fitaromaterapeutom koji zna šta trudnica smije a šta ne smije

kosee
    10. Ožujak 2015. 09:20

Ja jutros bila na vađenju krvi, jedva sam preživjela   Inače mi više nije mučno ujutro, ali kad sam došla tamo natašte, pa nema zraka, gomila ljudi, ajme skoro sam se srušila i izrigala, ne znam što bih prvo

Ali evo preživjela i sad na poslu dolazim sebi.  Sutra pregled, baš odbrojavam kao malo dijete

Tena9
    10. Ožujak 2015. 09:52

Kosee, nisi bila na UZV-u?

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

kosee
    10. Ožujak 2015. 13:40

Sutra popodne idem na pregled i na ultrazvuk. Ovo su mi pretrage koje mi je napisala da moram obaviti (krv i urin).

lollipop
    10. Ožujak 2015. 13:45

držim palčeve da sve bude super 

Anci2225
    10. Ožujak 2015. 14:13

Danas predivan suncan dan a meni energija na -1.
    Zavukla bi se pod dekicu i ni makac

Sutra cu konacno vidjeti bebulinu (nakon 4 tjedna koja su se cinila kao cijela vjecnost)

Ljubav2
    10. Ožujak 2015. 14:57

Dan :)

Sretno svima na pregledu sutra.. ja još imam 17 dana do trećeg pregleda aaaaaaaa..ko će dočekat :D

Danas sam ušla u 14. tjedan
    Trbuščić se vidi sve više   ...jučer i danas nemam energije za ništa inače sve super

:* :*

Tena9
    10. Ožujak 2015. 16:13

Baš me usrećuje isčitavanje vaših slatkih briga i svaki osmjeh dijelim s vama! Ugodan ostatak dana dame! 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Sanjarica
    10. Ožujak 2015. 17:28

Hej cure..vidim da neke idu sutra na preglede...e pa sretno i drzim palceve da sve bude u najboljem redu... ja odbrojavam jos 6 dana...weeee...  

Ja evo danas koma,iz kreveta sam se samo prebacila na kauc i ne mrdam...a tako lijepo sunce vani... 
    Inace i na vagu sam stala...od proslog tjedna do danas pola kg vise... jedva cekam da i trbuh pocne onako pravo se vidjet pa da ga ponosno prosetam...hehe... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI