Kosse draga iskrene cestitke na svemu, jako mi je drago da napredujete i da ste vec pravi mali ljudi. Cestitam ti na sinu , a možda još bude i djevojčica, iako je to zaista nebitno. Samo vi rastite i uživajte, .
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN moja, hvala ti
I svim curama, veselim se idućim izvještajima s pregleda
Tena moja preporuka su ti femisan A kapi..mene je to spasilo i sa cistama nakon 3mj ostala trudna..u njima ti isto ima vrkute + ostale biljke..i nije tlaka za piti jer pijes 3×40kapi u 1dcl vode..
Kosee čestitam jako lijepa vijest!!
Lollipop tocno znam o cemu pričaš :) evo meni danas glava puca i sva se treskam opet od tlaka..bez kave nema života čak mi je i patronazna rekla da mogu i popodne malu kavicu ako vidim da mi je mutno..
Ljubav nadam se da si ok i da uzivas sa svojim dragim
Svim curam cestitam na pregledima i specijalno saljem dobre vibre teni i NMareN
ma da meni isto ginekologica rekla da slobodno popijem i popodne ali ja sam skužila da ako popijem jedno sve bude super ali popijem dvije ili nes bude mi užasno muka tako da ako me glava baš rastura ili mi je mučno popijem čašu kole...
bit će nama naše curke opet brzo među trudničicama...samo opušteno
joj meni je danas dan enakkav bljak....iamm nekakve grčeve i probadanja u donjemd jelu trbuha svako malo....al mislim da je to od loše probave....
ovo stavrno istina da nakon 10 tjedna probava naglo uspori...ja niakd nisam imala frke...a sad nisam dva dana bila na wc-u..šta je najludje tek sam danas to skuzila...morat cu počet po suhim šljivama udarat...nema druge....tako mi je ružan pritisak doli...A reću sutra dr da cujemo i nju
joj sve me panika vata...sreca ujutro me prvu naručila :D tako da će strahovanje brzo proći :D
odo gledat kakav film i odmarat mozak..čujemo se sutra ,,ako bog da sa lipim vjestima :D
Kneginja ne sekiraj se..i sretno sutra...sve ce bit u redu... 😀
Ok neznam ko je rekao da suhe sljive pomazu kod zatvora ali kod mene to nije slucaj...najprije prosla par trgovina dok sam ih konacno nasla i onda sva sretna navalila na njih...ali sipak... Vec 3 dan nista... Sva sam si napuhana....
Tena i NmareN cure drzite se i da nam se sta prije javite sa lijepim vjestima...😉❤
Pusu saljem svima vama i vasim malim bembolinicima...samo nek nam oni tako lijepo rastu...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure za stolicu svaki dan magnezij u kojem god obliku ili si u ubacite probiotike ali u kapsulama jer cete imat bolji efekt..npr bio kult ili neke koje imaju dosta kultura u sebi
Tena i NMareN bit ce ubrzo
Samo da van kazen da san ja danas bila na wc nakon 11 dana. Svi su me vec tirali na hitnu jer san sve probala. Zadnjih par dana san uzimala sirup od sljiva i smokava, glicerinske cepice i nista nije pomoglo. Jutros san popila 2 kave+2 cigarete+sok od narance+kompot od sljiva. Eto djelovalo je skoro san pukla.
Da ne govorin da jos i treniran sta bi triba bit poticaj za probavu. Silvia probat cu s magnezijem.
Tlak nizak, malo mi se crni pred ocima i manta pa polako ustajen da se ne srusin.
Mucnina i povracanje su jos tu al u malo blazem obliku.
Kneginja i mene probada pa ne znan jel od pilatesa ili se samo siri maternica..
Sta se spola tice svi predviđaju musko a ja iman osjecaj da je zensko
Fluffy
Zenske moje...joj ne znam kako vi i kak ste izdrzale micnine.... Al meni nista ne pomaze uffffffff
Da se bar mogu zrigat pa sam mirna al nista muci me i muci i to najvise navecer!!!
Jojjjj
jutro cure
ja sam svoje mučnine preboljela uz limunade bez šećera...to mi je jedino pomogalo...
što se tiče probave moja se nekako ustalila pa bude svaki dan ili svaki drugi za razliku od onog kada po 10 dana nebi išla na wc...suhe šljive mi niše ne pomognu ali zato kompot od šljiva...milina
neke pute sam već očajna znala popiti kavu i uzeti par dimova samo da me krene al zato sada ujutrto srkne kavicu i brzo trčim
Sortiraj odgovore
Najstariji