Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    13. Ožujak 2015. 07:32

pih i ovi postovi se ne mogu nadopuniti...baš mi je banana šta mi svi rade pa nemam s kim u šetnju a vani lijep dan...jedva čekam vikend da mi je mm doma 

nenana
    13. Ožujak 2015. 08:40

Kneginja javi se nakon pregleda..Biti će sve super

Čvarak ja sam čula da miirisanje đumbira i čaj od đumbira super pomažu!

Fluffy nadam se da će se ustaliti, 10 dana je stvarno puno. Mlaka limunada ujutro natašte jer jako zdrava i za imunitet i ja probavu!A reci mi je l pilates za trudnice ili običan pilates? Ja ne vježbam ali razmišljam krenuti pa ne znam što upisati.

lollipop mi se pratimo skoro u dan , kad ti je next pregled? meni je sljedeću srijedu, ne mogu dočekati

Za radne trudnice imam samo jednu riječ: PEEETAK!!!

kosee
    13. Ožujak 2015. 09:08

Svima ostavljam puse  

Eto petka, iako imam hrpu toga za završiti danas na poslu, ali neka, mislim da ću stići

I mene počinje lagano probava zezati, i plinovi, ali zasad nije alarmantno. Inače sam imala ogromnih problema s time (često mi se događalo da ne odem 3-4 dana) pa sam sva ponosna kako sada idem otprilike svaki drugi dan. Samo nek tako ostane

Što se tiče mučnina, meni je pomagalo pojesti bananu kao prvu hranu ujutro, a poslije bih dan na poslu preživljavala cuclajući bombone. Kupila sam neke od limuna, pa onda neke od mente, svi bez šećera, i deri po njima.
    Baš sam jučer objavila trudnoću na poslu i svi komentiraju kako nisam imala nikakvih tegoba jer nitko nije primijetio. Nemaju ljudi pojma

Ashley
    13. Ožujak 2015. 09:21

Jutro trudnice i vi koje se trudite.
    Nisam imala problema sa mučninama, pa Vas ne znam savijetovati

Kosee čestitam na dečkiću 

Fluffy imala sam sličan problem sa probavom, ništa mi nije pomaglo tjednima, bila sam luda i napuhana, pa mi gin (prije dva tjedna) rekao neka u apoteci pitam za sirup koji se koristi u trudnoći. Sirup je pomogao već sljedeći dan. Nisam ga pila duže od 10 dana i sada se polako stolica normalizirala. Otprilike sam svaka dva dana na wc-u

Jučer sam bila kod gin, dobila dvije slikice, bebica je 24,4 mm. Naručio me ponovno za 3 tjedna, tj. prvi tjedan u 4 mjesecu. 
     Uzeo mi je briseve i moram ponoviti šečer, jer kao i većina Vas imam nešto viši (po tim novim standardima) nego što treba. Ostalo je sve super.
    Najzanimljivija stvar je da je ona nakupina krvi (hematom) skoro samostalno nestala, a nisam prokrvarila. Kaže gin da se i to događa. 

Drage moje, samo pozitiva  i tako će i biti na kraju

Cvarak
    13. Ožujak 2015. 11:13

Bok curke! Ja se tek ustala, prvo u 7 pa nisam mogla vise spavat jer mi se opet pojaco iscjedak😔pa me glava pocela bolit,pa sam nekako zaspala!

Sva sam neka nikakva bez energije! 

Kako je vama koje radite jer ja se namjeravam vratit na posao ako dr.kaze da je sve ok?!

Ashley
    13. Ožujak 2015. 11:28

Cvarak  baš je to super, je termin je 12.10.  

Žao mi je što te je sve ulovilo. Nadam se da će uskoro proći. 

Što se tiče posla, radim još uvijek, imam specifičan posao pa ću vjerojatno na bolovanje i čuvanje trudnoće početkom 4 mjeseca.
    Jučer sam o tome pričala sa gin. pa mi je rekao da ustvari mogu uzeti bolovanje, da on nema ništa protiv, jer imam i dosta godina a i posao nije uobičajen.

kneginja
    13. Ožujak 2015. 11:44

helou ženice :)

evo mene sva sretna i presretna...bila na pregledu jutros....osim sto su mi svi nalazi (osim jednog) super i u redu i ne moram ih vise radit....vidila sam i svoju bebicu...i to kako....bez  obzira sto je kod nas UZ jako loš...Dr se stvarno trudila da mi pokaze svaki detalj.Šta je najbolje..u počtku sam kuzila glavicu itijelo ispod....ok..ja se sva ozarila...a kad je beba počela šiirit ruke i noge...ko da trci i nešto hvata....nisam mogla virovat.Nesto veliko i dugo...pravo dite hahahha....ko da ce sad istrčat iz pupe :D

A veliko samo mala 4 i po cm...šta je super za ova doba...mjere glavice su isto ok....MA mogla bi onako gledat cili dan :D DIvota....divota....i čudo Božje :D

Jedino mi je šećeroper blago povišen pa idem u bolnicu na jednu noc kad odredim..da mi naprave onaj test opterecenosti glukozom....al to cu sad malo vise povest racuna...pripazit prehranu...vise se kretat....bude i to ok...uopće se ne bojim

e da ne zaboravim...beba raširila šiiiiirom noge u ćućnju...ali se po sred spolovila pruzila pupčana vrpca hahaha..i nije dala da visimo spol..inače kaze dr odma bi vidila...a nema veze...oćito jos nije spremno da se razotkrije :D

Eto..ja se raspisala...a di i ne bi :D sva sam na 7. nebu hahahha

ovo sta sam dozivila danas zelim svakoj koja jos nije sto skorije da dozivi,.,,a pogotovo Teni i Nmaren...što što prije :D

pozz cure

Ashley
    13. Ožujak 2015. 12:11

Ići ću na sve pretrage koje mi gin preporuči. Upoznao me je sa svim mogućim eventualnim problemima, postotcima i inima, što može biti, u kojem postotku i slično. Znam da treba misliti pozitivno i da će biti pozitivno. MM se slaže da obavim sve pretrage i slaže se da je to potrebno. Bolje u startu sve znati i postupati u skladu sa time, pripremiti se i slično. 

Je, možda se i sretnemo u rodilištu, samo ja nemam pojma u kojem ću roditi, da li to u Zg ide po kvartu , ili sami biramo. Ako je po kvartu, spadam u Petrovu bolnicu...svi hvale Sv.Duh i sve su moje frendice tamo rodile, ali one su zapadni dio grada pa su tamo i spadale. Nisam Gina pitala o tome, pa nemam pojma. Ustvari me brine ostanak u bolnici nakon poroda. Vjerujem da će to biti najgore iskustvo, jer pomisao da trebam biti još 3-4 dana u bolnici, daleko od svoga mira, svoje sobe je nešto što me stvarno užasava. Užasava me i porod, ali ok, to jednostavno treba proći, ali ostanak u bolnici, u krevetu koji nije moj, ići na wc koji nije moj, pod tuš koji nije moj, biti u sobi sa još nekoliko rodilja i njihovim bebicama, gdje je konstantna buka i metež i tako 3-4 dana, a nakon poroda ti je potreban mir...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.