Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ashley
    13. Ožujak 2015. 12:21

kneginja, drago mi je da je sve prošlo super i da si skoro pa detaljno vidjela bebicu

Sa tim šećerom imamo očigledno sve malenih problema, ali vjerujem da je to bespotrebno kompliciranje, jer su to neka najnovija pravila (gin mi jučer objasnio), ali ok. 
    Ako treba obavi taj pregled u bolnici (uh što mrzim ostanke u bolnici), treba obaviti. Ja ću također malo pripaziti da ne jedem baš toliko slatkih stvari i pijem slatke sokove. Od sada pijem samo  Mivelu mg i smanjiti ću unos šećera (papa brownie punjeni slokom od višnje, slatki čokolino, croasani punjeni čokoladom i slične slatko poslastice koje tamanim u neograničenim količinama)

Cvarak
    13. Ožujak 2015. 12:25

Ashley ja spadam pod vinogradsku ali mislim da se moze birat gdje zelis rodit, bar sam tako cula!

Ashley
    13. Ožujak 2015. 12:45

Cvarak, stvarno nemam pojma i hvala ti na  informaciji. 
    Znaš li  gdje ćeš roditi? Ideš u Vinogradsku ili ćeš u neku drugu?

Ti si sa šećerom ok, kod mene je bio 5.4, ali je problem bio i taj što nisam bila baš natašte, obzirom da sam tu večer smazala porciju lazanja (oko 22 navečer, pila neki sok od jabuke i pojela čokolino, pa se i ne brinem toliko). Sada ću za ponedjeljak lijepo pripaziti da poslije 8 h navečer ništa ne jedem (nadam se da ću izdržati) i pijem samo mineralnu vodu, pa ću znati točno koliki mi je šečer).

Ashley
    13. Ožujak 2015. 13:19

Nemam pojma di bi ja išla. Još o tome ne razmišljam nešto pretjerano. Ne vodim se time hvali li netko nešto ili ne. Vjerujem da svaka trudnica/rodilja ima svoja iskustva. Iskreno, ako je Sv. Duh toliko popularan, radije bi otišla negdje gdje nije tolika navala trudnica/rodilja i gdje porod nije rutina. Petrova mi zvuči čist OK, ali dalek je put do poroda. Tko zna što se može sve dogoditi i gdje bi mogla završiti u vrijeme poroda. Bit će kako bude, kada bude i gdje bude. 

Nemam pojma koliko se puta vadi krv u trudnoći i nemam pojma zašto se još ne određuje krvna grupa, jer primjerice : znam svoju i MM i to odavno, samo zato što sam 0-, a i on je 0-  pa nema problema, ali da je on recimo pozitivac tu bi već bilo problema.

Sanjarica
    13. Ožujak 2015. 14:14

Kneginja bas lijepe vjesti... Bas mi je drago jako... 😃 
    Ja imam sad u pon pregled i taman cu bit 12+1 pa se nadam da ce mi vec znati reci spol...ili je mozda ipak malo prerano?! Ma nema veze... Kako bude bit ce... 😉

Te nalaze za secer,ja sam 3 puta vadila krv (jednom samo za krvnu grupu) i dvaputa za te neke ostale stvari... Sad me zanima,jesu vama dosli nalazi kod vaseg gin ili ste ih morali ic kamo podizat? 
    Jer ja sam krv bila vadit u puli pa sad neznam hoce li mi ih oni automatski poslat tu u moj grad ili? Bas sam smotana to zaboravila pitat a ni oni nisu nis rekli.. Bo.. ⁉😀

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.