Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    13. Ožujak 2015. 15:06

Kosse, kneginja, Silvia, sanjarica, fluffy i sve druge cure koje sam slučajno zaboravila, hvala vam puno na lijepim riječima, na utjehi, na pozitivi, hvala vam sto se sjetite Tene i mene,da smo bile dio vašeg tima, redovito vas čitamo,ponekad pustimo i suzu čitajući vaše sretne trenutke,barem ja, tužna sam zbog sebe i Tene,zbog naših mrvica ali i jako sretna da je svaka i vašim mrvama sve ok . Ostanite u tom broju, možete se povećati ali nikako da se smanjujete, toga je dosta bilo....
    Želim vam ugodan vikend, pazite se i kažite, .

Ja to mogu, ja to hoću....

NMareN
    13. Ožujak 2015. 15:08

Pazite se i mazite

Ja to mogu, ja to hoću....

lollipop
    13. Ožujak 2015. 15:11

hvala ti NMareN...tebi i teni želim čim prije školsku trudnoću 
    samo polako i uživajte 

Ashley
    13. Ožujak 2015. 15:16

Cvarak idem preko hzzo-a. Gin je čist ok i trudi se. 
    Vrlo je opširan u objašnjavanju. Uvijek mi unaprijed kaže koje od pretraga trebam obaviti i koje ćemo pretrage obaviti sljedeći puta i to još detaljno objasni zašto i i kako. To mi je dovoljno . On je Gin  i vjerujem da zna bolje od mene što treba i kada treba obaviti. Sve je to ustvari subjektivan dojam, ili ti se gin sviđa ili ti se ne sviđa . Da li je privatan ili preko hzzoa, nije mi bitno, bitno mi je da vodi moju trudnoću i pravovremeno me obavještava što i kako trebam obaviti.

Ashley
    13. Ožujak 2015. 15:30

NMareN,  tebi i Teni ne znam reći nikakve riječi utjehe koje bi vam mogle pomoći u sadašnjoj tužnoj situaciji, ali vam objema mogu reći ovo: znam nekoliko cura koje su imale spontane u prva tri, pa i kasnijim mjesecima, gdje je stalo srce maloj bebici u 20 tjednu što je prava  tuga i bol, ali te sve djevojke su danas majke, zdravim dječačićima i zdravim curicama, neke i po drugi puta i trudnoće su prošle bez  komplikacija. I ono najbitinije: ne znam niti jednu koja nije nakon spontanog ponovno zatrudnjela i rodila.

kneginja
    13. Ožujak 2015. 16:26

meni je bilo najgore nakon spontanoga sto bi mi svi ko po nekoj špranci govorili...oooopusti se...ne zamaraj se....samo se ooopusti....Ma ono..ljudi dragi....želim djete...i želim ga sto prije :) i enma opuštanja hahaha

NIje da sam bila frik..ali odma sam krenula sa ponovnim mjerenjem bazalne...točnim odredjivanjem plodnog dana tako da ne rsipamo sjeme bezveze...doslovce...posvetila se tome...Kakvo opušteno...šta sam trebala otic na Arubu jedno 3 mjeseca i plesat u sutonu i ne mislit na to :D
    Ne ide to....samo krenite u akciju čim mognete...i bit ce bebač tu prije nego sto mislite :D
    nema od opuštanja nista....puno volje i rada i neam šanse da rezultati izostanu ;) hahhaha

Pupa5
    13. Ožujak 2015. 20:13

Bok curke! Ne stignem vas bas pratiti pa se tu i tamo javim samo sa friškim informacijama. U srijedu sam bila na kombiniranom probiru, jos cekam rezultate, ali sve sto se moglo izmjeriti na ultrazvuku (nuhalni nabor itd) je bilo super i školski. :)
    Također, bebica se jako lijepo okretala, sva je aktivna a takva je bila i na drugom pregledu. mrdala je rukicama i nogucama i doktor je sa 90% sigurnoscu vidio spol. 
    Tako da, ako ne bude iznenadjenja, u 9. mj nam stiže mala curica 
    Vec ju volim, jako jako!

lollipop
    13. Ožujak 2015. 20:32

jao pupa čestitam na curki i školskim rezultatima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.