Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    11. Ožujak 2015. 15:11

Haahah i ja san to tek danas skuzila 

Fluffy

Silvia3
    11. Ožujak 2015. 16:16

Bas mi je drago da imamo jedna drugu 

Meni se tlak srozao tako da sam prikovana za kauč i nesposobna za bilo sta  tocno sam primjetila da kad se vrijeme mijenja meni je tlak u podu ionako je jadan nikakav.jucer kad mi ga je mjerila patronazna bio je 95 sa 70 i bila sam super. 
    Kako se vi nosite sa niskim tlakom?

Sanjarica
    11. Ožujak 2015. 16:17

Sad vidim da ste vi trudne oko 11+1... ja sam danas 11+3 tako da smo tu negdje...hehe... ja i dalje neznam napravit ovu slicicu ispod potpisa tako da...  nema veze... 

Sta se tice osjecaja sta nosim deckica ili curicu... ja se nekako potajno nadam curici...decko se nada deckicu i svi oko mene mi govore da cu dobit deckica... e bas me zanima... 

Ja danas opet nisam neka od volje... cak sam i sva neka zivcana sta inace rijetko jesam...  a ma... takav dan...samo nek proljece malo pozuri pa da sve skupa malo zivne... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fila2
    11. Ožujak 2015. 18:05

Sanjarica, ako sam ja uspjela sama napraviti ticker, a inače sam antitalent za takve stvari onda ćeš i ti uspjeti 

Meni je danas tlak u padu, pa sam sva bez trunčice energije. Trebala bi se pripremati sutra za pregled, a taaaaako mi se ne da   Na zadnja dva pregleda mi je tlak bio 90/60, ali nisam se osjećala loše. Ali doktorica mi je rekla da bolje da je niski nego visoki. 

Mi smo danas ušli u 12 tt. I nekako se mislim, samo da mi sutra ginekologica kaže da je sve u redu i lakše ću disati. Ono najkritičnije razdoblje je prošlo i to će biti to. Ali vidim da sam ovaj put, dan pred pregled puno mirnija i puno manja doza straha je prisutna nego zadnja dva puta kada sam išla na ultrazvuk. Valjda sam se, uz vas ovdje naučila nositi sa svojim početnim strahovima. I zato dame moje, puno vam hvala na tome. Niste ni svjesne koliko mi pomažete!  

Da li možda znate kada se prestaje sa vaginalnim ultrazvukom i prelazi na preko trbuha?

Silvia3
    11. Ožujak 2015. 18:57

Fila 15 ja mislim nakon 16tt...otprilike...

Bolji je niski ali nije lako ni s njim. Meni cijeli dan ringišpil u glavi i u trbuhu..mi smo sad 13+5 i isto neznam napraviti ovu sličicu. Mozda bi trebala probat preko kompa jer preko moba bas neide 

Una4
    11. Ožujak 2015. 19:42

Koji sam ja antitalent za forume... grozno. Ja ne znam za ništa drugo nego čitati i pisati postove, zato se ispričavam na neprihvaćenim zahtjevima jer do sad nisam ni znala za to :Ali zato sam od danas pametnija za neke stvari :)

Bila ja na trećem uzv u ponedjeljak i kad sam vidjela svoju bebu koliko je aktivna sa 12 tjedana pao mi je OGROMAN kamen sa srca i tek sad sam konačno počela uživati u trudnoći i razmišljati pozitivnije! I život je odmah lakši i ljepši i sve ostalo se čini nevažno- bitna je samo beba..moja beba :)

Ali da ipak ne bi sve bilo idealno- imam gestacijski dijabetes sa šećerom 5,1 (wtf???????). Ok, znam da moram šlušat doktora i držati se dijete sa 1800 kalorija, ali opet mi se čini da drame malo previše oko toga. Ja ću zbog svog djeteta napravit sve, pa čak i biti na dijeti, ionako sam pala 2 kg u ova 3 mjeseca, pa što ne bih još malo :) ;) :)  
    No, uz taj šečer imam i visok tlak kad dođem kod doktora 145/90, a inače doma idealan. Kaže on da je to problem tako da ću za mjesec dana vjerojatno na promatranje u bolnicu. No, što se mora nije teško.

A mene sad muči samo jedna stvar- KAD ĆE MI VIŠE NARASTI SISE?????  Cijeli život imam ravnicu i toliko sam se veselila cicama u trudnoći, a kad ove moje tvrdoglave odlučile se ne pomaknut ni milimimetra... uf...

Fila2
    11. Ožujak 2015. 20:24

Cvarak, ja sam imala gadne mučnine i pomagalo mi je mirisanje i cuclanje limuna. Muž to našao na internetu i rekoh ajmo probat kad sam sve ostale trikove ispucala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.