Bas mi je drago da imamo jedna drugu
Meni se tlak srozao tako da sam prikovana za kauč i nesposobna za bilo sta tocno sam primjetila da kad se vrijeme mijenja meni je tlak u podu ionako je jadan nikakav.jucer kad mi ga je mjerila patronazna bio je 95 sa 70 i bila sam super.
Kako se vi nosite sa niskim tlakom?
Sad vidim da ste vi trudne oko 11+1... ja sam danas 11+3 tako da smo tu negdje...hehe... ja i dalje neznam napravit ovu slicicu ispod potpisa tako da... nema veze...
Sta se tice osjecaja sta nosim deckica ili curicu... ja se nekako potajno nadam curici...decko se nada deckicu i svi oko mene mi govore da cu dobit deckica... e bas me zanima...
Ja danas opet nisam neka od volje... cak sam i sva neka zivcana sta inace rijetko jesam... a ma... takav dan...samo nek proljece malo pozuri pa da sve skupa malo zivne...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarica, ako sam ja uspjela sama napraviti ticker, a inače sam antitalent za takve stvari onda ćeš i ti uspjeti
Meni je danas tlak u padu, pa sam sva bez trunčice energije. Trebala bi se pripremati sutra za pregled, a taaaaako mi se ne da Na zadnja dva pregleda mi je tlak bio 90/60, ali nisam se osjećala loše. Ali doktorica mi je rekla da bolje da je niski nego visoki.
Mi smo danas ušli u 12 tt. I nekako se mislim, samo da mi sutra ginekologica kaže da je sve u redu i lakše ću disati. Ono najkritičnije razdoblje je prošlo i to će biti to. Ali vidim da sam ovaj put, dan pred pregled puno mirnija i puno manja doza straha je prisutna nego zadnja dva puta kada sam išla na ultrazvuk. Valjda sam se, uz vas ovdje naučila nositi sa svojim početnim strahovima. I zato dame moje, puno vam hvala na tome. Niste ni svjesne koliko mi pomažete!
Da li možda znate kada se prestaje sa vaginalnim ultrazvukom i prelazi na preko trbuha?
Fila 15 ja mislim nakon 16tt...otprilike...
Bolji je niski ali nije lako ni s njim. Meni cijeli dan ringišpil u glavi i u trbuhu..mi smo sad 13+5 i isto neznam napraviti ovu sličicu. Mozda bi trebala probat preko kompa jer preko moba bas neide
Koji sam ja antitalent za forume... grozno. Ja ne znam za ništa drugo nego čitati i pisati postove, zato se ispričavam na neprihvaćenim zahtjevima jer do sad nisam ni znala za to :Ali zato sam od danas pametnija za neke stvari :)
Bila ja na trećem uzv u ponedjeljak i kad sam vidjela svoju bebu koliko je aktivna sa 12 tjedana pao mi je OGROMAN kamen sa srca i tek sad sam konačno počela uživati u trudnoći i razmišljati pozitivnije! I život je odmah lakši i ljepši i sve ostalo se čini nevažno- bitna je samo beba..moja beba :)
Ali da ipak ne bi sve bilo idealno- imam gestacijski dijabetes sa šećerom 5,1 (wtf???????). Ok, znam da moram šlušat doktora i držati se dijete sa 1800 kalorija, ali opet mi se čini da drame malo previše oko toga. Ja ću zbog svog djeteta napravit sve, pa čak i biti na dijeti, ionako sam pala 2 kg u ova 3 mjeseca, pa što ne bih još malo :) ;) :)
No, uz taj šečer imam i visok tlak kad dođem kod doktora 145/90, a inače doma idealan. Kaže on da je to problem tako da ću za mjesec dana vjerojatno na promatranje u bolnicu. No, što se mora nije teško.
A mene sad muči samo jedna stvar- KAD ĆE MI VIŠE NARASTI SISE????? Cijeli život imam ravnicu i toliko sam se veselila cicama u trudnoći, a kad ove moje tvrdoglave odlučile se ne pomaknut ni milimimetra... uf...
Cvarak, ja sam imala gadne mučnine i pomagalo mi je mirisanje i cuclanje limuna. Muž to našao na internetu i rekoh ajmo probat kad sam sve ostale trikove ispucala.
Sortiraj odgovore
Najstariji