Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    09. Ožujak 2015. 16:33

Hej trudnice moje😊 lakše je vidjeti da sve imamo slatke muke! Jos mi je super vidjeti da se muzici tako angažiraju!❤️

Ja mislim da cu poluditi do 18.3. I sljedećeg pregleda, ne mogi dočekati, i nadam se da ce se bebili otkriti 😊💕💕

Pusee

Silvia3
    09. Ožujak 2015. 16:44

Kosee e to je sad i moja kilaza na istu visinu..iako sam uvijek prije bila oko 55kg tako da ja mislim da sam do prvog vaganja dosta natukla kila..a u cicama imam sigurno 4kg jer je u pitanju kosarica D a i trbuh mi je fuuul napuhan,ostalo sve normalno..
    Iako je meni sestra rekla da je to normalna kilaza na visinu ja sam skoro pala na guzicu kad mi je rekla kile.isto me vagala u robi i u čizmama

• Lanči3
    10. Ožujak 2015. 08:19

Zenske, jutrić, nije me dugo bilo... Meni mucnine prestale prije tjedan dana a s tim da i nisu bile neke velike, nisam ni povraćala nego mi je samo islo na povracanje. Jedino me mirisi uzasno smetaju, sve zivo osjetim, sve mi smrdi.. Udebljala sam se 4 kile i ne stanem u nijedne hlače nego nosim tajce cijelo vrijeme.   Trebala bi se odreći kruha jer mi je doktorica izmjerila visok tlak 150/100 a meni poceli pasat sendvici u zadnje vrijeme a inace ih ne jedem. Jel ima tko istih problema, jer mi je dala normabel protiv visokog tlaka jer kao nista drugo se ne smije davati trudnicama a ja nisam popila ni jednu, nekako ipak ne bi.

lollipop
    10. Ožujak 2015. 08:37

jutro curke 
    joj lanči neću ti biti od pomoći jer mene muči niski tlak pa mi se često vrti u glavi i moram paziti da ne padnem negdje...
    ali možda bi trebala popiti taj normabel jer je dosta visok taj tlak...

• Lanči3
    10. Ožujak 2015. 09:13

Negeba i lollipop hvala na savjetima. Ja imam otprije visok tlak i u dva navrata prosle godine sam bila na tabletama za tlak kada se normalizirao a sad u 12 mjesecu prosle godine mi je bio niski što je bilo čudno, da bi kako sam  zatrudnila, tlak opet porastao. Inače imam problem sa štitnjačom, hipotireozu pa je valjda od tog. Probat cu obavezno s hranom, pa se mozda malo snizi..

lollipop
    10. Ožujak 2015. 09:18

najbolje je regulirati prehranu i možda pokušati alternativnom medicinom ali uz dogovor s fitaromaterapeutom koji zna šta trudnica smije a šta ne smije

kosee
    10. Ožujak 2015. 09:20

Ja jutros bila na vađenju krvi, jedva sam preživjela   Inače mi više nije mučno ujutro, ali kad sam došla tamo natašte, pa nema zraka, gomila ljudi, ajme skoro sam se srušila i izrigala, ne znam što bih prvo

Ali evo preživjela i sad na poslu dolazim sebi.  Sutra pregled, baš odbrojavam kao malo dijete

Tena9
    10. Ožujak 2015. 09:52

Kosee, nisi bila na UZV-u?

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

kosee
    10. Ožujak 2015. 13:40

Sutra popodne idem na pregled i na ultrazvuk. Ovo su mi pretrage koje mi je napisala da moram obaviti (krv i urin).

lollipop
    10. Ožujak 2015. 13:45

držim palčeve da sve bude super 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.