Danas predivan suncan dan a meni energija na -1.
Zavukla bi se pod dekicu i ni makac
Sutra cu konacno vidjeti bebulinu (nakon 4 tjedna koja su se cinila kao cijela vjecnost)
Dan :)
Sretno svima na pregledu sutra.. ja još imam 17 dana do trećeg pregleda aaaaaaaa..ko će dočekat :D
Danas sam ušla u 14. tjedan
Trbuščić se vidi sve više ...jučer i danas nemam energije za ništa inače sve super
:* :*
Baš me usrećuje isčitavanje vaših slatkih briga i svaki osmjeh dijelim s vama! Ugodan ostatak dana dame!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Hej cure..vidim da neke idu sutra na preglede...e pa sretno i drzim palceve da sve bude u najboljem redu... ja odbrojavam jos 6 dana...weeee...
Ja evo danas koma,iz kreveta sam se samo prebacila na kauc i ne mrdam...a tako lijepo sunce vani...
Inace i na vagu sam stala...od proslog tjedna do danas pola kg vise... jedva cekam da i trbuh pocne onako pravo se vidjet pa da ga ponosno prosetam...hehe...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Pozdrav cure.....
Samo da vam se javim, da se ne zabrinete Kod mene danas sve super, napokon dan bez mučnina. A ni ovo sunce vani nije odmoglo. Preporodila sam se.
Kosee, sretno sutra na pregledu! ja jedva čekam preksutra svoj pregled.
javit cu se samo kratko da vam kazem sta mi se jučer desilo :)
Malo sam bila kativnija cili dan jer sam imala goste..i navecer sjednem,zavalim se na kauč i počnu grčevi po donjoj strani stomaka...pa probode...pa zaboli...Joj uhvatila me panika...nisam se smila pomkanit....sto filmova odma u glavi...požalila svaki napor koji sam napravila taj dan...mislim se..jesi luda sta ne lezis i čuvaš se...i muz se vec zabrinuo sta mi je.....
Dok se nidam nakon sat vremen ustala u wc....Ovaj dio je sad malo gadan..ali tamo me vjetrovi snašli hahahha..jedno 5 minuta sam bila ko mašina....
I odjednom nestali svi bolivi...sve se smirilo...stomak se ispuhao.....
koma!!!
Najobičnija najprirodnija stvar...a ja vec vidila sebe na hitnom prijemu :)
Eto ako koju počne probadat...ne bojte se hahahaah to je vjerovatno samo mali zalutali prdac :D hahahhahah
ajme kneginja točno kao da čitam svoj post od danas...umrla sam od straha
mene je užasno počela boliti kičma tj.križa...užas, kao stara bakica se osjećam
Hahahaha kneginja ok znaci prije uzbune pokusat se posteno isprdit...ajme pa nas ce samo hormoni dokrajčiti
Lanči ja ti nebi preporucila igranje sa tlakom.to je jakooo opasno inace a pogotovo u trudnoći. Tvoj tlak je zabrinjavajuc.normabel ti je dala jer je to prvi korak ako se s njim ne smiri onda ce te staviti na terapiju.znam za slucajeve koje je tlak u trudnoci skoro kostao glave.naravno sol stavi na totalni minimum i sa hranom probaj izregulirat.nemoj me krivo shvatiti ne solim ti pamet samo ti govorim dobronamjerno.
Cure koje idete na preglede a posebno vi koje idete prvi put vidjeti svoje bebice sretnoooo i bas se veselim novim iskustvima
Ja sam ok jedino iscrpljena do kraja. Kod mene danas dosla patronazna sestra da se upoznamo i da mi izmjeri tlak i tako..bas sam se sokirala kad me zvala jer mi nikad nitko nije rekao da vec sada dolaze.jos mi je rekla da cemo se jos druziti prije poroda i tako...jesam li ja ovdje iznimka ili?to je kao neko savjetovanje kako sam ja shvatila jer ona uputi i na stvarcice koje su sve potrebne za bebu i tako sve nesto..uglavnom bas je bila neka draga ženica. Ispitala me di radim i svasta nesto...
E da cure iz rijeke i okolice koje misle ici na tečaj u 5 mj treba zvat u rijecku bolnicu jer se na tečaj ide u 6mj. 7 i 8mj se tecaj ne odrzava! Mogu ici i tate :)
kneginja, i meni se par puta dogodilo, nešto probada i stišće, a kad ono to probava i vjetrovi zafrkavaju
Ja vam sutra javim dojmove s pregleda jer je tek danas popodne. Čekam Anci da nam javi kako je bilo na njenom
Sortiraj odgovore
Najstariji