Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anci2225
    10. Ožujak 2015. 14:13

Danas predivan suncan dan a meni energija na -1.
    Zavukla bi se pod dekicu i ni makac

Sutra cu konacno vidjeti bebulinu (nakon 4 tjedna koja su se cinila kao cijela vjecnost)

Ljubav2
    10. Ožujak 2015. 14:57

Dan :)

Sretno svima na pregledu sutra.. ja još imam 17 dana do trećeg pregleda aaaaaaaa..ko će dočekat :D

Danas sam ušla u 14. tjedan
    Trbuščić se vidi sve više   ...jučer i danas nemam energije za ništa inače sve super

:* :*

Tena9
    10. Ožujak 2015. 16:13

Baš me usrećuje isčitavanje vaših slatkih briga i svaki osmjeh dijelim s vama! Ugodan ostatak dana dame! 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Sanjarica
    10. Ožujak 2015. 17:28

Hej cure..vidim da neke idu sutra na preglede...e pa sretno i drzim palceve da sve bude u najboljem redu... ja odbrojavam jos 6 dana...weeee...  

Ja evo danas koma,iz kreveta sam se samo prebacila na kauc i ne mrdam...a tako lijepo sunce vani... 
    Inace i na vagu sam stala...od proslog tjedna do danas pola kg vise... jedva cekam da i trbuh pocne onako pravo se vidjet pa da ga ponosno prosetam...hehe... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fila2
    10. Ožujak 2015. 18:42

Pozdrav cure.....

Samo da vam se javim, da se ne zabrinete  Kod mene danas sve super, napokon dan bez mučnina. A ni ovo sunce vani nije odmoglo. Preporodila sam se. 

Kosee, sretno sutra na pregledu!  ja jedva čekam preksutra svoj pregled.

kneginja
    10. Ožujak 2015. 18:42

javit cu se samo kratko da vam kazem sta mi se jučer desilo :)

Malo sam bila kativnija cili dan jer sam imala goste..i navecer sjednem,zavalim se na kauč i počnu grčevi po donjoj strani stomaka...pa probode...pa zaboli...Joj uhvatila me panika...nisam se smila pomkanit....sto filmova odma u glavi...požalila svaki napor koji sam napravila taj dan...mislim se..jesi luda sta ne lezis i čuvaš se...i muz se vec zabrinuo sta mi je.....
    Dok se nidam nakon sat vremen ustala u wc....Ovaj dio je sad malo gadan..ali tamo me vjetrovi snašli hahahha..jedno  5 minuta sam bila ko mašina....
    I odjednom nestali svi bolivi...sve se smirilo...stomak se ispuhao.....

koma!!!
    Najobičnija najprirodnija stvar...a ja vec vidila sebe na hitnom prijemu :)

Eto ako koju počne probadat...ne bojte se hahahaah to je vjerovatno samo mali zalutali prdac :D hahahhahah

lollipop
    10. Ožujak 2015. 20:51

ajme kneginja točno kao da čitam svoj post od danas...umrla sam od straha 

mene je užasno počela boliti kičma tj.križa...užas, kao stara bakica se osjećam 

Silvia3
    10. Ožujak 2015. 21:14

Hahahaha kneginja  ok znaci prije uzbune pokusat se posteno isprdit...ajme pa nas ce samo hormoni dokrajčiti 

Lanči ja ti nebi preporucila igranje sa tlakom.to je jakooo opasno inace a pogotovo u trudnoći. Tvoj tlak je zabrinjavajuc.normabel ti je dala jer je to prvi korak ako se s njim ne smiri onda ce te staviti na terapiju.znam za slucajeve koje je tlak u trudnoci skoro kostao glave.naravno sol stavi na totalni minimum i sa hranom probaj izregulirat.nemoj me krivo shvatiti ne solim ti pamet samo ti govorim dobronamjerno.

Cure koje idete na preglede a posebno vi koje idete prvi put vidjeti svoje bebice sretnoooo i bas se veselim novim iskustvima 

Ja sam ok jedino iscrpljena do kraja. Kod mene danas dosla patronazna sestra da se upoznamo i da mi izmjeri tlak i tako..bas sam se sokirala kad me zvala jer mi nikad nitko nije rekao da vec sada dolaze.jos mi je rekla da cemo se jos druziti prije poroda i tako...jesam li ja ovdje iznimka ili?to je kao neko savjetovanje kako sam ja shvatila jer ona uputi i na stvarcice koje su sve potrebne za bebu i tako sve nesto..uglavnom bas je bila neka draga ženica. Ispitala me di radim i svasta nesto...

Silvia3
    10. Ožujak 2015. 21:46

E da cure iz rijeke i okolice koje misle ici na tečaj u 5 mj treba zvat u rijecku bolnicu jer se na tečaj ide u 6mj. 7 i 8mj se tecaj ne odrzava! Mogu ici i tate :)

kosee
    11. Ožujak 2015. 08:06

kneginja, i meni se par puta dogodilo, nešto probada i stišće, a kad ono to probava i vjetrovi zafrkavaju

Ja vam sutra javim dojmove s pregleda jer je tek danas popodne. Čekam Anci da nam javi kako je bilo na njenom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.