Moj pregled je prekosutra, ajmeee
Baš sam sva uzbuđena oko toga
I meni je bila situcija da me hrana spašavala od mučnina pa sam natukla kila, ali zadnja dva tjedna mi više nije mučno pa normalno jedem i sad sam izgubila 1kg tako da se polako valjda vraćam u normalu.
Ovo će mi biti uzbudljiv tjedan, moj pregled, napokon obavljam i pretrage, a i nakon ovog pregleda smo muž i ja odlučili objaviti trudnoću.
Kako ste danas? Prekrasan je dan (barem u Zg), pa se i ja tako osjećam.
Jučer mi je bio tata u posjeti, dođe kod nas povremeno na ručak. Nismo mu još rekli, iako sam imala feeling da mu je MM sve rekao u autu, pošto se cijelo vrijeme smijuljio.
MM je jučer odlučio očistiti cijeli stan jer je 8.mart, pa je tako usisavao, prao podove, brisao prašinu i slično. Baš me razveselio . Rekao je da će skuhati i ručak (ali mu to nisam dala, njegova su jela ili nejestiva ili iz fast fooda).
Kosee, potpuno te razumijem.
Za 3 dana imam pregled.
samo pozitiva .
Danas je prekrasan dan
jutro,
sretan vam dan žena sa malim zakašnjenjem. Jesu vas mužići kuda izveli jučer?
što se tiče kilaže, ja sam dobila nekih pola kg, eventualno kg ali to je ono zavisno kada stanem na vagu, i nadam se da ce biti kao u prvoj trudnoci kad sam dobila 9 kg u cijeloj , a trbuh mi se poceo viditi tek tamo oko 25 tjedna.
inace sam lijepo za kg, iako rijetko ko pogodi koliko imam kg, cak me zadnji put i sestra vracala na vagu jer je mislila da nešto ne štima pošto bi trebala izgledat ko tenk za 70 kg na 160 cm, ali ja se uvijek zezam da sam u sisama imam tih 10 kg viška ( nosim 85 E košarice).
i ja jedva čekam sljedeći pregled, a to je tek 20.3 i nekak se nadam da cu saznati spol. imam osjećaj da bi mogao biti dečko ovaj put.
joj iva i meni u cicama 10 kg a svakim danom su sve veće i veće...samo da mi ne dođu do koljena pa da me mm pita draga jesu ti koljena natečena ili si zaboravila obući grudnjak
mene dragi jučer odveo u šetnjicu šumom i usput malo bacili oko da li ima šparogica da napravimo fritaju ali vratili se praznih ruku, išli smo mamama i nonama čestitati 8.mart a onda mi je radio ručak
kosee sretno s pregledom i naravno javi nam se
Pozdrav cure... milina sunce danas, cekam prijateljicu da dode i idemo prosetat kod mora malo...
joj i ja imam pregled za tocno tjedan dana...nemogu docekat da ponovo ugledam to malo slatko bice...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Kosee sretno na pregledu
Lollipop toga me najviše i strah jer i inače nesmijem pogledati hranu vec vaga pokazuje kilu više. Ja se jos tjesim da ce me možda izbjeći to pretjerano debljanje i da je ovo samo faza.
Ljubav mučnine su popustile jedino ako ogladnim onda me ulovi i cim pojedem dobro je.jos uvijek puno spavam iako neznam je li bas povezano s trudnoćom s obzirom da sam baš prava spavalica..i cini mi se da unazad par dana bas mogu dugo izdržati na nogama sto je do prije tjedan dana bilo nemoguće. Samnom dečko ide svaki put ali jos nije ušao, rekla mi je frendica da ni ne pustaju dokle god je vaginalni pregled.sad na idućem ću pitati ako može i on ući jer je lud od zadnjeg pregleda,znatiželja mu ne da mira.
Divan dan je i u rijeci,jedino sto je meni dosadno jer svi rade pa nemam s kim u dir
meni isto tako...čim sam gladna bude mi muka...bljak
ja samo čekam da dragi dođe s posla, da pojedemo i u šetnju pa amkar se samo prošetali do dućana
Tena, super ti je ticker u potpisu
Ma imam osjećaj da ta srijeda neće nikad doći, još je pregled tek popodne u 18h..
Sutra idem ujutro izvadit krv i dati urin, tome se baš ne veselim, obično na vađenju krvi padam u nesvijest
Što se kila tiče, zadnji put me soc ginekologica vagala, u čizmama i vesti, imala sam milijun kila, počela je nešto zvocati, a ja si mislim 'aha, blabla' Dobila sam kilu, kilu i pol i briga me, to je u cicama i trbuhu sve.
A i prije sam imala puno kila a izgledala mršava, to je ta neka građa valjda (Sad imam 64kg na 168cm).
Brine me što moram u šoping za bratovu svadbu, a nemam pojma gdje ću i što naći niti kako ću tad izgledati..
E da, moj muž bio samnom na prvom pregledu, a ići će i sad na drugi, ali to je kod privatnika pa možda zato.
Sortiraj odgovore
Najstariji