Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

Uzivajte drage zene u nasem danu... 

Fluffy2

Juhuuu  

Ovih svih 9 miseci su nasi dani kad smimo bit razmazene 

https://lbdf.lilypie.com/MAUNp1.png

Fluffy

Fluffy2

Juhuuu  

Ovih svih 9 miseci su nasi dani kad smimo bit razmazene 

Fluffy

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    08. Ožujak 2015. 15:01

nenana moj jelovnik je otprilike ovako...za doručak uvjek jedem voće...radi probave a i zdravo je...pa oko  podne juhu...pa onda ručam za dva sata meso plus povrće...za večeru opet voće...izbjegavam kruh ..krumpir i bijelu rižu..Nije da sam ih  izbacila nego sam ih svela na minimum...
    Ne vozi brigu radi kila :D
    debelo te šišam :D ..i ugodno sam se iznenadila kad me dr nije špotala..vec zena kaze...nisi ti debela od jučer pa da s brinemo....samo pazit da se ne dobije više od deset kg cilu trudnocu.Jos me utjesila kad je rekla da je imala puno debljih(??????) pacijentica..s kojima je na kraju bilo sve okidoki....

TAko da...samo opušteno...ništa ne pretjerivat i bit ce sve kako treba ;)

Fluffy2
    08. Ožujak 2015. 15:20

Kneginja, ne jest voće za večeru prepuno je šećera :) Moj prijedlog kuhana jaja, svježi sir, pureća šunka, može i piletina, tunjevina... s malo baškotina, znači hrana koja sadrži proteine ali ne masnoće i šećer. I ubaci u prvom dijelu dana mliječnih proizvoda s manjim udjelom masnoća.

Fluffy

lollipop
    08. Ožujak 2015. 17:34

hej ženice sretan vam 8.mart 
    kad smo već kod hrane evo mi ova dva dana opušteno...jučer bili prijetelji pa sam pizzu pekla a danas mm za ručak radio pljeskavice koje smo uvaljali u hamburgere
    evo jučer ujutro sam ispekla crni kruh jer mi se ovi bijeli iz pekare gade a ujutro volim pojesti sv.sir i kruha ili jaje, šunku i sl.
    ručak se trudim da bude ili neko varivo ili meso, povrće i salata...izbjegavam krompir jedino me taj kruh zeza...ja sam na + 3,5 kg  čini mi se previše u 13.tjedana

Ljubav2
    08. Ožujak 2015. 19:02

Drage moje, sretan Vam 8. mart

Silvia3
    08. Ožujak 2015. 19:45

Ja već 3 dana nemogu od gladi..ako ovako nastavim biti ce svega. Mesa bi valjda mogla pojest na tone. Voće me uopće ne može prevariti. Ali uhvati me takva glad da me ulovi nemoć i slabina i MORAM jest,a prije sam bez problema mogla izdrzati bez hrane  
    Sada pojedem kolicinu koja mi je prije bila taman i jos sam gladna, uzaas.. sad me već panika hvata

Ljubav2
    08. Ožujak 2015. 20:00

Silvia,  ma ne mora te to brinut..
    Neke hvata glad prije, a neke kasnije... Kad pojedeš odmah u šetnju sa psom :D

Anci2225
    08. Ožujak 2015. 20:16

Curke sretan vam dan zena 

Tuna se nazalost ne bi smjela jesti u trudnoci jer ima velik postotak zive ili tako nesto. 

Ja sam u prvoj trudnoci dobila 18 kg i nitko mi nista nije prigovarao. Frendica je dobila 34 kg. Strava. Kuma dobila 26 kg. 

Ima nas svakakvih. Za sad se ne opterecujem nicim. Jedem sto mi se jede i uzivam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI