Izgleda da ja ovdje šišam sve po kilogramima. Ja sam do sada dobila 4, ali kad se uzme u obzir da sam imala 49 kad sam ostala trudna, ne žalim se. Dapače, sretna sam što dobivam jer sam cijeli život mršava, čak i premršava i uvijek mi je bila želja udebljat se. Ali imam takav metabolizam da nikad nisam mogla preći 50.
Ali što jest jest, ja sad i jedem, i to ama baš sve i bilo kad. Kako mi muž kaže, ja sam naopaka trudnica. Inače trudnice kad imaju mučnine ne mogu jesti, a meni nije mučno samo kada jedem.
I još po čemu sam naopaka, po licu su mi izbili prištići kao da sam u pubertetu, a inače imam lice sjajno i glatko ko bebina guza. Inače se trudnicama lice iščisti i sjaji, a moje ko u pubertetlije.
Sve naopako :) I meni se ten pogorsa i sama sebi izgledan uzasno. I smrsavila 4 kg. I energija na nuli, samo se vucen po kaucu ka kravica
Fluffy
Fila i meni je super ako nisam gladna, ak osjetim glad odmah mučnine 😊 tak da stalno jedem, samo sam ja ostala trudna u najdebljoj fazi života, na 178cm ostala trudna s 86, a sad nakon 3mj vec na 89, hehe, al kaj sad, 100 i na porod 😀😀😀 doktor je rekao ne vise od 12kg ukupno pa moram pripaziti!!
Kneginja daj neki savjet kaj papas?!
Joj volim kad je sunceee, odmah mi je lakše!!

I meni je tako Fluffy … Energija 0 od nove godine.... Baš nisam u punoj snazi i to me sad već živcira. Neki dan mi je bilo super, energija full, mučnina nema cijeli dan, opet ona stara ja. Ali je onda došao sljedeći dan pa se uz dnevnu dozu mučnina prišlepala i ta jučerašnja doza.
Inače imam cjelodnevne mučnine, a nema ih samo kad jedem. A ne mogu stalno ni jesti jer se onda prejedem pa mi opet mučno. Ali sad već 3-4 dana pijem vitamin b6 (vele da je dobar za mučnine) i moram priznati da su se mučnine smanjile. Nisu baš cijeli dan i nisu gadne kao prije. Al ne znam dal sam ja već oguglala na njih, ili vitamini stvarno pomažu ili se stvarno pomalo smanjuju budući da ulazimo u drugo tromjesečje kroz par dana.
Fila15 evo ja san ti sad 10+2tt i VEĆ 2 dana nisan povraćala i sad se ka tješin da će bit sve lakše. Meni je mučnina i dok jeden i nakon jela kruli želudac, onda grickan bademe za kiselinu.
Jeden kako god mi dođe ali pazin da je zdravo i da je svaki dan voćni sok i povrće.
Slatko si ne uskraćujen al ne pretjerujen.
I mene živcira ovaj nedostatak snage ali to je od mučnina, nadan se da ćemo se uskoro osjećat jače i bolje..
Fluffy
Ja ne povraćam, samo mučnine imam. U ovih 5 tjedana koliko me mučnine pate sam povratila možda 2-3 puta, ali i to mi je bilo previše jer nakon povraćanja me od naprezanja boli u trbuhu pa se uvijek uplašim da bebi škodi.
Toga je i mene bilo strah pa san se raspitala i svi kazu da ne skode bebi mucnine i povracanje.
I bilo me strah kad nisan mogla jest nista po 3-4 dana al beba uzima sebi iz nasih zaliha vitamine.
Fluffy
Fila15 nisi jedina kojoj se ten pokvario... moje lice je katastrofa... mislim da cak ni u pubertetu nisam imala toliko pristeva...i toliko potkoznih...katastrofa... svako jutro evo jednog nova pristica... haha... al valjda ce i to proc pomalo...
Joj cure ovdje kod nas je danas divno sunce i odmah sam bolje volje... a povodom sutrasnjeg dana zena veceras idem s curama dir van pa sam i samim time jos bolje raspolozen... samo da me mucnine ne uhvate predvecer...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Fila15 zato sam se ja i udebljala jer sam zbog mucnina jednostavno morala jesti,najvise mi je hrana pomagala.
Moj ten ionako nije savršen tako da se nadam da bi se mozda mogao popraviti :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji