hej ženice sretan vam 8.mart
kad smo već kod hrane evo mi ova dva dana opušteno...jučer bili prijetelji pa sam pizzu pekla a danas mm za ručak radio pljeskavice koje smo uvaljali u hamburgere
evo jučer ujutro sam ispekla crni kruh jer mi se ovi bijeli iz pekare gade a ujutro volim pojesti sv.sir i kruha ili jaje, šunku i sl.
ručak se trudim da bude ili neko varivo ili meso, povrće i salata...izbjegavam krompir jedino me taj kruh zeza...ja sam na + 3,5 kg čini mi se previše u 13.tjedana
Ja već 3 dana nemogu od gladi..ako ovako nastavim biti ce svega. Mesa bi valjda mogla pojest na tone. Voće me uopće ne može prevariti. Ali uhvati me takva glad da me ulovi nemoć i slabina i MORAM jest,a prije sam bez problema mogla izdrzati bez hrane
Sada pojedem kolicinu koja mi je prije bila taman i jos sam gladna, uzaas.. sad me već panika hvata
Silvia, ma ne mora te to brinut..
Neke hvata glad prije, a neke kasnije... Kad pojedeš odmah u šetnju sa psom :D
Curke sretan vam dan zena
Tuna se nazalost ne bi smjela jesti u trudnoci jer ima velik postotak zive ili tako nesto.
Ja sam u prvoj trudnoci dobila 18 kg i nitko mi nista nije prigovarao. Frendica je dobila 34 kg. Strava. Kuma dobila 26 kg.
Ima nas svakakvih. Za sad se ne opterecujem nicim. Jedem sto mi se jede i uzivam.
Anci2225, ma negdje sam i ja bila čitala za tunu.. ja tunu obožavam, evo baš sam danas pojela jednu rio mare.. inače ne često, al recimo pojedem jednu dvije u mjesec dana i mislim da to ne može škodit :)
Isto jedem sve i nemam još neki apetit, normalno.. da ne moram jest redovito bez problema bi mogla provest dan na jednom obroku :) al se nekako pokušam natjerat barem s voćem i povrćem... dobila sam kilu, kilu i pol..al tako sam i prije znala varirat :)
Evo u utorak ulazim u 14. tjedan vrijeme mi letiiiiiiiiiiiiii...
Ljubav sreca pa sam u diru ovih dana pa kao možda to i potrosim..inace sam prije malo jela jer mi je metabolizam uzasno spor tako da večera i te stvari nisu dolazile u obzir,odmah kile odu gore...ali sad nemogu da ne pojedem..pita me konkretne stvari jogurtici,voce i tako to uopce ne spašava stvar samo jos gore jer nakon toga opet moram pojest...ako vidis za koji mjesec nekog kita koji se kotrlja po rijeci to sam ja hhahahaha
Ljubav leti vrijeme hehe kad pogledas vec je proslo 3 mj kad ti je opet pregled? Meni 31.03 i nemogu dočekati da opet vidim bebolinu
silvija, onda ćemo skupa biti kitovi
i inače jako, jako moram paziti šta jedem jer sam magnet za kile...a volim fino papati
naravno nije isto ženi koja ostane trudna sa 65 kg ili sa 95 kg i moram jako paziti...vikendom se nekako više razuzdam nego preko tjedna ali veseli me lijepo vrijeme i šetnje
i da...3 mj nam prošla...nekako jako brzo, meni 24.3. pregled i jedva čekam
za tunu sam ja čitala da se max 1 put tjedno smije jesti zbog žive...tako da dva puta u mj dana nije strašno
Jutro
27.3. imam pregled.. ajme i ja jedva čekam samo da bude sve ok... i dragi ide samnom prvi put jer je doma
Stalno promatram i diram trbuh.. lagano, lagano je zaobljen
Kako si ti Silvia, imaš mučnine još ili se sve smirilo?
Sortiraj odgovore
Najstariji