Ja ne povraćam, samo mučnine imam. U ovih 5 tjedana koliko me mučnine pate sam povratila možda 2-3 puta, ali i to mi je bilo previše jer nakon povraćanja me od naprezanja boli u trbuhu pa se uvijek uplašim da bebi škodi.
Toga je i mene bilo strah pa san se raspitala i svi kazu da ne skode bebi mucnine i povracanje.
I bilo me strah kad nisan mogla jest nista po 3-4 dana al beba uzima sebi iz nasih zaliha vitamine.
Fluffy
Fila15 nisi jedina kojoj se ten pokvario... moje lice je katastrofa... mislim da cak ni u pubertetu nisam imala toliko pristeva...i toliko potkoznih...katastrofa... svako jutro evo jednog nova pristica... haha... al valjda ce i to proc pomalo...
Joj cure ovdje kod nas je danas divno sunce i odmah sam bolje volje... a povodom sutrasnjeg dana zena veceras idem s curama dir van pa sam i samim time jos bolje raspolozen... samo da me mucnine ne uhvate predvecer...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Fila15 zato sam se ja i udebljala jer sam zbog mucnina jednostavno morala jesti,najvise mi je hrana pomagala.
Moj ten ionako nije savršen tako da se nadam da bi se mozda mogao popraviti :)
Uzivajte drage zene u nasem danu...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
nenana moj jelovnik je otprilike ovako...za doručak uvjek jedem voće...radi probave a i zdravo je...pa oko podne juhu...pa onda ručam za dva sata meso plus povrće...za večeru opet voće...izbjegavam kruh ..krumpir i bijelu rižu..Nije da sam ih izbacila nego sam ih svela na minimum...
Ne vozi brigu radi kila :D
debelo te šišam :D ..i ugodno sam se iznenadila kad me dr nije špotala..vec zena kaze...nisi ti debela od jučer pa da s brinemo....samo pazit da se ne dobije više od deset kg cilu trudnocu.Jos me utjesila kad je rekla da je imala puno debljih(??????) pacijentica..s kojima je na kraju bilo sve okidoki....
TAko da...samo opušteno...ništa ne pretjerivat i bit ce sve kako treba ;)
Kneginja, ne jest voće za večeru prepuno je šećera :) Moj prijedlog kuhana jaja, svježi sir, pureća šunka, može i piletina, tunjevina... s malo baškotina, znači hrana koja sadrži proteine ali ne masnoće i šećer. I ubaci u prvom dijelu dana mliječnih proizvoda s manjim udjelom masnoća.
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji