Tena sada ce te štene zaokupit,nećeš imati vremena razmišljati o drugima stvarima ;)
Ja se mažem jer me baš svrbi koža od rastezanja..malo ulje malo kremice..

Ma...već par godina želim psa i to sad sam besplatno našla štene retrivera i to curica...ma sve kako sam htjela...jedino kaj ne volim čuti od svojih je: "Sad ti je bolje imat psa nego djete!" eeee...to me ubije jer naravno, za tri mj.mi opet radimo bebu tako da mislim da ćemo već za pola godine biti u drugom stanju ;)
A usput, dragi je imao jedan uvijet, posljedni vezano za psa, da bude muški....hahahah i ja velim, može štene od mj.dana zlatna retriverica i on veli možeeee
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena, sretno
Joj Silvia, i mene sve češe :D trbuh, cice..pogotovo donji dio trbuha :D mažem se redovito, al nekako mislim da će tip kože odigrat ulogu.. iako se tješim kremom i uljem..
što se tiče rasta trbuha- to je sve individualno.. moj frendici se tek u 5.mj trudnoće vidio trbuh.. prije jako slabo.. vidjeli smo ga mi koji smo znali da je trudna, inače se nije primjetio :)
Pozdrav cure.....
Čitam vas već neko vrijeme, ali nisam imala dovoljno hrabrosti vam se javiti da se ne ureknem.
I moja beba će biti jesenska. Danas smo 11+2 tt, a termin nam je 23.9. Mužu i meni je ovo prva beba, i koliko smo oduševljeni svime, toliko sam ja puna strahova iako nemam razloga biti, ali ružne priče ljudi oko mene su učinile svoje i usadile u mene to sjeme straha da u bilo kojem trenutku može krenuti po zlu. Znam da samo činim loše sebi, pa time i bebici, ali svaki dan ako izostanu simptomi koje sam imala jučer me hvata panika da nešto nije u redu.
Oprostite na mom "crnjaku", ali mislim da me samo vi možete razumjeti, jer sam ja prva u svom društvu koja je trudna pa frendice ni ne znaju što prolazim, mama i suprug me tješe na svoj način, ali njihove priče mi ne pomažu.
Fila15, ja san se bas zato ukljucila jer san vidila da su ode sve zene pozitivne a ja san bila u teskom crnjaku jer san toliko tila bebu da nisan mogla doc sebi da se dogodila iz prve i jos da je sve u redu! Također me negativne price brzo bace u depru pa odma trazin spas u pozitivnin ljudima kojih ode ima puuuuno..
Dobrodosla
Fluffy
Fila 15 dobrodošla u naš svijet pozitive
Cuj sto se tiče toga da si prva,uvijek netko mora probiti led.vidit ćeš sad kad u društvu krenu bebice.
Ljubav definitivno ce kvaliteta kože odraditi svoje..kremice i ulja su samo pomoć.i mene isto svrbi niže dole i cicke..zna mi se dogoditi da si ni ne namazem,ako mi nije bas najbolje samo se pokupim leći.
A trbuh je isto individualan to se slažem ali kao medicinski gledano tada pocinje rast nekome vise nekome manje. Baš me zanima koliko cemo odskakat jedna od druge,dosad smo sve nekako tu negdje sa svime

Tena baš mi je drago da ti se barem jedna želja ispunila...obavezno javi kako prolaze dani sa stencem hehehe...jao kad se sjetim tog perioda mama mia
Sad ces ti biti zadovoljna i opustena pa ce se i beba uloviti i eto nam jos jedno koje kuca

Fila15, dobrodošla :)
Neka te crnjaci okoline ne brinu, a strahovi su normalni dok su u granicama normale i dok to ne prelazi u paniku pa šteti i tebi i bebi i odnosu s partnerom :)
Sve je to normalno u ovoj fazi.. tijelo se priprema, hormoni divljaju i zato se ovo stanje s pravom naziva drugo stanje :) ali i blaženo stanje kad mama uz bebu postaje svjesna svake najmanje psihičke i fizičke promjene :) Eto imamo sreće što smo žene i što imamo sve te privilegije koje nam je priroda dala :)
Samo pozitivno i smireno jer ovo i ono što slijedi su najljepši trenuci u životu!! :)
Puse svima
dobrodošle nove trudilice :)
nemojte se nervirat..bit ce sve upravo onako kako treba biti!!!
samo se treba prepustiti....
:)
meni jos tjedan dana do pregleda...ne mogu docekat :D živo me zanima ocu dobit nimku ili sliku...bilo sta...a čisto sumnjam...u ove moje je UZ neki lošiji...al pitat cu. ako ne mogne...oticu na sljedeci pregled privatno samo radi toga..moram imat takvu uspomenu obavezno :D

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji