Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    06. Ožujak 2015. 23:24

ma ja se stavrno pazim..jer sam ostala trudna sa ogromnim viškom kila...cili zivot sam debela...pa stavrno pazim i samo zdravo šibam :D ali ovo...ovo je bilo van moje moći hahahhaha.....

Ashley
    07. Ožujak 2015. 08:25

dobro jutro  

Tena, mala retriverica će te raspametiti. Drži se i samo pozitiva.

Fila 15, dobrodošla u pozitivu. Nemoj brijati crnjake, nema smisla. Opusti se i uživaj koliko je to više moguće.

A klopa, ajme meni, kada me uhvati glad za nečim posebnim, MM leti na sve strane po Zg. Neku večer mi je naručio kineski pečenu patku sa mladim bambusom i gljivama, a što da vam kažem, svaki dan mi se jede nešto drugo. Jučer sam  kuhala: švedske mesne kuglice u umaku od gljiva prelivene umakom od šumskog voća pomiješanog sa BBQ umakom i pire krumpir. Što je to dobro bilo...

• Karla26
    07. Ožujak 2015. 09:23

Pozdrav drage moje,

evo i mene u vašem društvu. Trudna sam 9+3 tj., ovo mi je druga trudnoća, imam curicu od 7 godina i sada nakon dvije godine truda čekamo i drugu srećicu.
    Imam pitanjce, pila sam od 5 tj. duphasto 4x1 ali mi je bilo jako zlo sada sam na utrogestanu i puno je bolje. Da li je kojoj duphaston izazivao velike mučnine?

lollipop
    07. Ožujak 2015. 09:36

meni je bilo malo mučno ali ja sam pila 2x1 sada koliko ga već pijem mi je prestalo biti muka..

inače dobro jutro curke 
    osvanulo je sunčano jutro, mm ne radi i baš se veselim današnjem danu...

kneginja točno znam o čemu pričaš...mene jučer uhvatilo za pomidor i to onaj fini iz vrta s okusom...ajme sline mi išle  a čoek me gleda i kaže nemoj da ti sad želja postane pakistansko sezonsko voće 

• Tinka32
    07. Ožujak 2015. 12:31

Ja sam trudna 12+2 i termin je 18.09. Nisam se ništa zdebljala, kilaža mi je ista i još uvijek stanem u svu odjeću. Ja sam odlučila maksimalno paziti da mi kilaža bude u granicama normale, jednostavno mislim da će mi biti lakše sa manje kila nego sa više. Recimo, da dobijem do 10 kg sve skupa, ja bih bila sretna. Ne gladujem i jedem sve, ali ipak ne tamanim po frižideru u 11 navečer. Nekak si mislim, dok god se mogu suzdržati od toga, bolje da se suzdržim.

Fila2
    07. Ožujak 2015. 12:55

Izgleda da ja ovdje šišam sve po kilogramima.  Ja sam do sada dobila 4, ali kad se uzme u obzir da sam imala 49 kad sam ostala trudna, ne žalim se. Dapače, sretna sam što dobivam jer sam cijeli život mršava, čak i premršava i uvijek mi je bila želja udebljat se. Ali imam takav metabolizam da nikad nisam mogla preći 50.
    Ali što jest jest, ja sad i jedem, i to ama baš sve i bilo kad. Kako mi muž kaže, ja sam naopaka trudnica. Inače trudnice kad imaju mučnine ne mogu jesti, a meni nije mučno samo kada jedem.
     I još po čemu sam naopaka, po licu su mi izbili prištići kao da sam u pubertetu, a inače imam lice sjajno i glatko ko bebina guza. Inače se trudnicama lice iščisti i sjaji, a moje ko u pubertetlije. 

Fluffy2
    07. Ožujak 2015. 13:06

Sve naopako :) I meni se ten pogorsa i sama sebi izgledan uzasno. I smrsavila 4 kg. I energija na nuli, samo se vucen po kaucu ka kravica 

Fluffy

nenana
    07. Ožujak 2015. 13:10

Fila i meni je super ako nisam gladna, ak osjetim glad odmah mučnine 😊 tak da stalno jedem, samo sam ja ostala trudna u najdebljoj fazi života, na 178cm ostala trudna s 86, a sad nakon 3mj vec na 89, hehe, al kaj sad, 100 i na porod 😀😀😀 doktor je rekao ne vise od 12kg ukupno pa moram pripaziti!! 

Kneginja daj neki savjet kaj papas?!

Joj volim kad je sunceee, odmah mi je lakše!!

Fila2
    07. Ožujak 2015. 13:19

I meni je tako Fluffy … Energija 0 od nove godine.... Baš nisam u punoj snazi i to me sad već živcira. Neki dan mi je bilo super, energija full, mučnina nema cijeli dan, opet ona stara ja. Ali je onda došao sljedeći dan pa se uz dnevnu dozu mučnina prišlepala i ta jučerašnja doza. 

Inače imam cjelodnevne mučnine, a nema ih samo kad jedem. A ne mogu stalno ni jesti jer se onda prejedem pa mi opet mučno. Ali sad već 3-4 dana pijem vitamin b6 (vele da je dobar za mučnine) i moram priznati da su se mučnine smanjile. Nisu baš cijeli dan i nisu gadne kao prije. Al ne znam dal sam ja već oguglala na njih, ili vitamini stvarno pomažu ili se stvarno pomalo smanjuju budući da ulazimo u drugo tromjesečje kroz par dana.

Fluffy2
    07. Ožujak 2015. 13:30

Fila15 evo ja san ti sad 10+2tt i VEĆ 2 dana nisan povraćala i sad se ka tješin da će bit sve lakše. Meni je mučnina i dok jeden i nakon jela kruli želudac, onda grickan bademe za kiselinu. 
    Jeden kako god mi dođe ali pazin da je zdravo i da je svaki dan voćni sok i povrće.
    Slatko si ne uskraćujen al ne pretjerujen.
    I mene živcira ovaj nedostatak snage ali to je od mučnina, nadan se da ćemo se uskoro osjećat jače i bolje.. 

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.