Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    06. Ožujak 2015. 16:29

Fila15, ja san se bas zato ukljucila jer san vidila da su ode sve zene pozitivne a ja san bila u teskom crnjaku jer san toliko tila bebu da nisan mogla doc sebi da se dogodila iz prve i jos da je sve u redu! Također me negativne price brzo bace u depru pa odma trazin spas u pozitivnin ljudima kojih ode ima puuuuno..
    Dobrodosla 

Fluffy

Silvia3
    06. Ožujak 2015. 17:26

Fila 15 dobrodošla u naš svijet pozitive 

Cuj sto se tiče toga da si prva,uvijek netko mora probiti led.vidit ćeš sad kad u društvu krenu bebice.

Ljubav definitivno ce kvaliteta kože odraditi svoje..kremice i ulja su samo pomoć.i mene isto svrbi niže dole i cicke..zna mi se dogoditi da si ni ne namazem,ako mi nije bas najbolje samo se pokupim leći. 

A trbuh je isto individualan to se slažem ali kao medicinski gledano tada pocinje rast nekome vise nekome manje. Baš me zanima koliko cemo odskakat jedna od druge,dosad smo sve nekako tu negdje sa svime

Silvia3
    06. Ožujak 2015. 17:29

Tena baš mi je drago da ti se barem jedna želja ispunila...obavezno javi kako prolaze dani sa stencem hehehe...jao kad se sjetim tog perioda mama mia 
    Sad ces ti biti zadovoljna i opustena pa ce se i beba uloviti i eto nam jos jedno  koje kuca

Ljubav2
    06. Ožujak 2015. 17:36

Fila15, dobrodošla :)

Neka te crnjaci okoline ne brinu, a strahovi su normalni dok su u granicama normale i dok to ne prelazi u paniku pa šteti i tebi i bebi i odnosu s partnerom :)
    Sve je to normalno u ovoj fazi.. tijelo se priprema, hormoni divljaju i zato se ovo stanje s pravom naziva drugo stanje :) ali i blaženo stanje kad mama uz bebu postaje svjesna svake najmanje psihičke i fizičke promjene :) Eto imamo sreće što smo žene i što imamo sve te privilegije koje nam je priroda dala :)

Samo pozitivno i smireno jer ovo i ono što slijedi su najljepši trenuci u životu!! :)

Puse svima

kneginja
    06. Ožujak 2015. 17:58

dobrodošle nove trudilice :)

nemojte se nervirat..bit ce sve upravo onako kako treba biti!!!

samo se treba prepustiti....

:)
    meni jos tjedan dana do pregleda...ne mogu docekat :D živo me zanima ocu dobit nimku ili sliku...bilo sta...a čisto sumnjam...u ove moje je UZ neki lošiji...al pitat cu. ako ne mogne...oticu na sljedeci pregled privatno samo radi toga..moram imat takvu uspomenu obavezno :D

Fila2
    06. Ožujak 2015. 19:15

Hvala vam cure na lijepim riječima 

Ja imam sljedeći pregled u četvrtak, i muž mi je već dao do znanja da ne dolazim kući bez slikice   Dobila sam sliku kad sam bila 8 tt, i muž ju od tada ne ispušta iz ruku. A budući da me drži ko kap vode na dlanu i ispunjava mi sve želje i željice (čak i kad ne tražim ništa) moram sliku obavezno tražiti 

nenana
    06. Ožujak 2015. 19:41

Hi trudnice!! 

Nije me dugo bilo, puno radim a u selili smo..

Mali topli stan na starom kvartu blizu mami i frendicama 😊

Sad jedva čekam porodiljni!! Ali jos se Motam strpiti..

Tena, kad pasić dođe raspoloženje raste za 100%, psi su nevjerojatna terapija, kucni psihic i beskrajno veselje!!super vijest 😊

Fila samo pozitiva i slušaj sebe i svoje tijelo 😊

Moj trbuh se vec malo vidi 😊 ima malo spekeca, ali postaje sve obliji i obliji :) mažem se i papam dosta, mozda i previse..moram se malo sredit i smanjit kruh jer cu biti jumbo size do 9mj 

U zadnje vrijeme često razmišljam o tome jel cura il dečko..imam feeling za curku ali tko zna..jedva čekam da nam se bebe pokažu 

Zadnji put mi nije dao sliku i muž je poludio, tako da next time ne smijem doc doma bez slike 😊😊

Pregled je 18.3. i opet ne mogu dočekati!!

Šaljem svima puse i budite pozitivne!!

lollipop
    06. Ožujak 2015. 19:47

joj sve nas je više..
    tena baš mi je drago da nam se javljaš i da ćete imati malog psića, uživajtre ti i dečko i polako i biti će beba 

ja mažem trbuh hipp uljem i kremom s ureom naizmjenično jer i inače imam jako suhu kožu a cice mažem kokosovim maslacem na preporuku savjetnica iz rodine SOS grupe za dojenje jer se bradavice ne smiju mazati a ja sam imala strašnih problema...jako su me svrbile, koža mi se peruta i bole me pa sam dobila savijet da probam s kokosovim m.

moj idući pregled je 24.3. i baš me zanima koliki će biti bebili 

kneginja
    06. Ožujak 2015. 21:32

joj ja danima pazim na prehranu....stavrno sve zdravi fino i umjereno...i nisam se ni grama udebljala....aliiiiiiiiiiiiiiiiii

Veceras vidila na tv da neki lik jede topli sendvić!!! ljudi moji ja nisam mogla govorit jer mi je doslovce slina išla iz usta ahhahah...grozno ali bez pretjerivanja!

i muz skoknuo do pizzerije po svježe pečeni...savrsen.....jela sam ga ko da vodim ljubav sa njim hahhahahha.....koji je ovo dozivljaj bio....nikad s vecim gustom nesto nisam pojela!!!!

ahhhhhhhhh :D hahahhahahha   a muz me samo gleda...i gleda...mislim da ga je trenutno strah da cu i njega pojest hehehhehe

Silvia3
    06. Ožujak 2015. 22:03

Kneginja baš si me nasmijala...tocno sam zamisljala to slasno papanje sendviča hahahaha...predobroooo 

I ja stalno govorim da moram jos malo bolje pripaziti i onda mi dođe gušt na sendvič :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.