E Ljubav bas mi je drago da si pitala to za Elevit i vezano za crnu stolicu...
Ja pijem elevit nekih 11-12 dana i zadnjih par puta sam primjetila da mi je stolica skoro pa skroz crna... isto sam se malo zamislila pa mi je nakraju sestra rekla da je to normalno valjda,da je i njoj tako bilo... pa... namjeru nemam prestat pit Eleveit jer mislim da mi je dosta pomogao sta se tice mucnina...puno manje me hvataju od kad ga pijem...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
cureeeeeeeeeeeee...šaljem vam svima ogromne puseee i uživajte u trudnoćiiii Često mislim na taj deveti mjesec i na vas
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
I ja vam ostavljam puse
Danas sam nešto lagano živčana pa bolje da puno ne pišem, važno je da ide vikend

cure sve koje iamte rpblema sa probavom evo par savjeta...ako ju mislite dugoročno sredit...radite svako jutro ovo...prvo sto cete pojest nek bude zdjelica jogurta sa žlicom zobenih pahuljica i jedna jabučica...em zasiti...a stvarno u vrlo kratkom roku sredi probavu.
ako vam je zapelo samo kratkoročno...pojedite šaku suhih šljiva i popijte čaj nakon toga.....i vidit cete čuda hahah :D

meni se moja probava napokon izregulirala i odem svaki dan na wc jer do pred 2 tj sam isla svakih 5 dana što nikako nije bilo dobro...
sto ovo šta je netko naspisao prestanak pušenja i to šta ne pijem kavu mi nikako ne pomaže za probavu...iako zadnjih par dana me tako vuče cigareta pa sam 3,4 puta zapalila ali sam ju do pola popušila i ugasila...imala sam grižnju savijesti da bebiliju nebi nešto bilo...

Tena nadam se da je sve ok
Ljubav o njima sam i ja razmisljala ali gledam da cu onda opet morat kupovat ovaj za dojilje pa se dvoumim..
Ah ta ovisnost i cigarete,ja se bas teško nosim s tim
Jedva cekam da nam bebe krenu otkrivati svoj spol hihihi...

Tena jesi dobro??
Ja predosjecan curicu nekako iako mi je svejedno
Mažete li svoje pupe i cice kremicama protiv strija?
Tena jesi dobro??
Ja predosjecan curicu nekako iako mi je svejedno
Mažete li svoje pupe i cice kremicama protiv strija?
Malo, s vremena na vrijeme tužna ali ide...boli me šav kod pupka i imam jaku upalu mjehura pa to liječim...radim i boli od sjedenja po 8 sati ali to doktori ne opravdavaju...budem zdurala do 11.05 i onda možemo i raditi opet na bebici..a sada slj.tj. nam dolazi bebać retricera...curicaaaa i selimo se u novi staan.... jeeeeeeeeej...
i da..jako bi mi pasalo žensko društvo jer mi je sestra u ri a frendica u puli tako da tugujem jer nemam pravih ženskih oko sebe :(
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Fluffy
retriverića**
retriverića**
Bas si me rastuzila sad...
Srica pa su druge stvari pozitivne da te izvuku. Mi zene izdrzimo sve, cuvaj se i sve ce bit u redu ubrzo
Fluffy
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji