Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    06. Ožujak 2015. 13:22

meni se moja probava napokon izregulirala i odem svaki dan na wc jer do pred 2 tj sam isla svakih 5 dana što nikako nije bilo dobro...
    sto ovo šta je netko naspisao prestanak pušenja i to šta ne pijem kavu mi nikako ne pomaže za probavu...iako zadnjih par dana me tako vuče cigareta pa sam 3,4 puta zapalila ali sam ju do pola popušila i ugasila...imala sam grižnju savijesti da bebiliju nebi nešto bilo...

Silvia3
    06. Ožujak 2015. 13:29

Tena nadam se da je sve ok 

Ljubav o njima sam i ja razmisljala ali gledam da cu onda opet morat kupovat ovaj za dojilje pa se dvoumim..

Ah ta ovisnost i cigarete,ja se bas teško nosim s tim 

Jedva cekam da nam bebe krenu otkrivati svoj spol hihihi...

Fluffy2
    06. Ožujak 2015. 13:34

Tena jesi dobro??

Ja predosjecan curicu nekako iako mi je svejedno 

Mažete li svoje pupe i cice kremicama protiv strija?

Fluffy

Tena9
    06. Ožujak 2015. 13:43

retriverića**

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Silvia3
    06. Ožujak 2015. 14:09

Tena sada ce te štene zaokupit,nećeš imati vremena razmišljati o drugima stvarima ;)

Ja se mažem jer me baš svrbi koža od rastezanja..malo ulje malo kremice..

Tena9
    06. Ožujak 2015. 14:21

Ma...već par godina želim psa i to sad sam besplatno našla štene retrivera i to curica...ma sve kako sam htjela...jedino kaj ne volim čuti od svojih je: "Sad ti je bolje imat psa nego djete!" eeee...to me ubije jer naravno, za tri mj.mi opet radimo bebu tako da mislim da ćemo već za pola godine biti u drugom stanju ;)

A usput, dragi je imao jedan uvijet, posljedni vezano za psa, da bude muški....hahahah i ja velim, može štene od mj.dana zlatna retriverica i on veli možeeee 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Ljubav2
    06. Ožujak 2015. 15:22

Tena, sretno

Joj Silvia, i mene sve češe :D trbuh, cice..pogotovo donji dio trbuha :D mažem se redovito, al nekako mislim da će tip kože odigrat ulogu.. iako se tješim kremom i uljem..

što se tiče rasta trbuha- to je sve individualno.. moj frendici se tek u 5.mj trudnoće vidio trbuh.. prije jako slabo.. vidjeli smo ga mi koji smo znali da je trudna, inače se nije primjetio :)

Fila2
    06. Ožujak 2015. 15:44

Pozdrav cure.....

Čitam vas već neko vrijeme, ali nisam imala dovoljno hrabrosti vam se javiti da se ne ureknem.
     I moja beba će biti jesenska. Danas smo 11+2 tt, a termin nam je 23.9. Mužu i meni je ovo prva beba, i koliko smo oduševljeni svime, toliko sam ja puna strahova iako nemam razloga biti, ali ružne priče ljudi oko mene su učinile svoje i usadile u mene to sjeme straha da u bilo kojem trenutku može krenuti po zlu. Znam da samo činim loše sebi, pa time i bebici, ali svaki dan ako izostanu simptomi koje sam imala jučer me hvata panika da nešto nije u redu. 
    Oprostite na mom "crnjaku", ali mislim da me samo vi možete razumjeti, jer sam ja prva u svom društvu koja je trudna pa frendice ni ne znaju što prolazim, mama i suprug me tješe na svoj način, ali njihove priče mi ne pomažu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.