Hvala, Fluffy :) Ma ni ja ga ne mislim prestat pit jer nekako sam sigurnija bez obzira što mi prehrana i nije tako loša :)
Ista stvar je i kod mene što se kihanja i kašljanja tiče.. ako recimo ležim prije nego ću kihnut moram sjest i onako se zgrčit da ne boli dole..jer zna zabolit i nekako zapecka.. s tim da se to meni i prije događalo ako nisam imala redovitu probavu :) tako da je i to čini mi se normalno..
A robu nosim istu :) U traperice normalno stanem i ne mislim isto kupovat ništa jer tajica ionako imam u u svim bojama i inače ih nosim, a majice isto oduvijek volim malo šire.. ljeti ionako nije bitno.. haljinica, japanke i gas :)
Što se kila tiče, stagniram :/ .. čak mi ni trbuh nije nešto znatno veći.. malo je zaobljen al ništa strašno..
Ljubav jedino sto nije bas sa nase pocupalo.sva sreca da nismo tamo jer bi poludila...jos da mi je auto razbilo pa ja mislim da bi ih zive zakopala..joj blago tebi ti na vezicu..ja sam sad kod mame na donjoj vezici i srce mi se para kad pomislim da se selim na drugi kraj grada a na vezici mi je sve...ja se toplo nadam da cu se jednog dana vratiti nazad
Fluffy i ja kazem da je bolje sada,dobili smo odmah jucer obavijest da ce ponovo radit fasadu sa pojacivacima koji mogu izdržati te vremenske uvjete.
Mislim ja neznam koji pametnjakovic je zamislio takvu fasadu na kvarneru a jos su zgrade na brdu i nista ih ne štiti. Da ne kazem da su nam stavili plastične rolete,sad samo cekam kad ce njih početi čupati. To je valjda pisano pravilo ako živiš u Ri nikad nemoj stavit plasticne rolete jer ce ih prva bura pocupat..
Jaoooo pa zadavila bi ih...
Ja u traperice vise nemogu,jako me dugmici pritišću na trbuh...samo tajice i trenerke...trenutno sam na +2kg od zadnjeg pregleda,sad me zanima koliko cu dobiti do iduceg...
Mislim da cu uskoro morat po grudnjak za dojilje jer sad vec muku mučim da ostanu u košarici..
Mislim da trbuh pocinje rast od 3mj pa na dalje...
Grudnjak da...
Baš sam jučer gledala onaj aahhh grudnjak :D
U ZTC-u je TOP SHOP pa sam se mislila tamo zaletit danas.. sad je na popustu 3 grudnjaka za 197kn... nije baš nešto reprezentativan, al kažu da je udoban ful i od trudnica često čujem da ga nose :)
pa ću probat s njim...
E Ljubav bas mi je drago da si pitala to za Elevit i vezano za crnu stolicu...
Ja pijem elevit nekih 11-12 dana i zadnjih par puta sam primjetila da mi je stolica skoro pa skroz crna... isto sam se malo zamislila pa mi je nakraju sestra rekla da je to normalno valjda,da je i njoj tako bilo... pa... namjeru nemam prestat pit Eleveit jer mislim da mi je dosta pomogao sta se tice mucnina...puno manje me hvataju od kad ga pijem...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
cureeeeeeeeeeeee...šaljem vam svima ogromne puseee i uživajte u trudnoćiiii Često mislim na taj deveti mjesec i na vas
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
I ja vam ostavljam puse
Danas sam nešto lagano živčana pa bolje da puno ne pišem, važno je da ide vikend
cure sve koje iamte rpblema sa probavom evo par savjeta...ako ju mislite dugoročno sredit...radite svako jutro ovo...prvo sto cete pojest nek bude zdjelica jogurta sa žlicom zobenih pahuljica i jedna jabučica...em zasiti...a stvarno u vrlo kratkom roku sredi probavu.
ako vam je zapelo samo kratkoročno...pojedite šaku suhih šljiva i popijte čaj nakon toga.....i vidit cete čuda hahah :D
Sortiraj odgovore
Najstariji