Bok cure...
Lela cestitam...bas mi je drago..
Nego,sta se tice kupovanja stvari za bebaca nekako mislim cekat dok ne udem u 7 mj... nekako me strah prije... mada sam kolica vec nasla prije kakva zelim (na Fb stranici "Djecja kolica" ) taman imaju akciju 3u1 za nekih 2300 kn... mislim da je to odlicna cjena... samo da akcija duuuggooo potraje...hehe...
A sta se tice ostalih stvari dosta toga cu dobit tako da se nekako ne sekiram previse...ima vremena...
Ima i na Fb cura koja se zove MATEJA KOVAC i ima prekrasnih stvari za bebu i to jako jeftinih... ja sam sestri bila narucila set posteljinu sa ogradicom za samo 170 kn...i mogu vam rec da je jako lijepo a i kvalitetno... tako da si mislim od nje narucit tako neke stvarcice... Ali..ima vremena...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarica ne brini oni ti cesto imaju akcije za kolica,ja ih vec neko vrijeme imam na faceu :)
Ja sam dosta te opreme gledala u ikei tako da mislim da cu tamo ici po krevetic i sve te potrepstine

Došla sa prvog pregleda bebica je velika 1,87 cm i srčeko kuca ko veliko .. Dobila uputnice za vađenje krvi i tablete folacin . Ni ja ne želim ništa još kupovat jer ipak mi je mama imala 2 spontana između mene i sestre pa me strah, ali ne smijemo o tome razmišljati. Cure samo pozitivno ...
NMareN želim ti čim prije novu bebolinu u trbuhu i školsku trudnoću
joj danas sam zarobljena u stanu...ova bura + glavobolja...jedva sam ručak skuhala

Negoba i Lolipop hvala vam na podršci, jedva čekam pregled kod liječnika pa da čujemo upute sto i kako dalje, i da dragi i ja jedva čekamo malo intimnija druskanja ,

Ja to mogu, ja to hoću....
NmareN bit ce druga beba prije nego i misliš :D mlada si...zdrava si..ne opterecuj se...od 5 trudnoca 4 odu bez razloga...dakle....samo naprijed gledat...takvo je danas vrijeme...nije do nas i točka :D
što se stvari tiče i kupovine..ja nemam doma nista....naravno,,,a i ne brinem se jer je stara rekla da ce kupit sve od igle dolokomotive...do 1 godine djetetovog zivota...tako je svakoj kćeri....a mene svi jedva dočekali (ipak imam 39 :) )...pa se mogu nadat svemu i svačemu i od mame i sestara i brata....ma ono...svi su ludi od sreće i jedva čekaju da me zatrpaju.
ali zato mi imamo jedan ogromni izdatak koji ne bi raidili da nije bilo bebe....tj sad se grijemo na struju i to je uzas...grijem samo dnevnu sobu...spavacu svakako ne volim toplu....kuhinju ne grijem...Al kad dodje bebač ima da mi sve sobe budu tople fino i krasno...pa cemo upravo počet sa radovima za centralno..etažno..na drva....i stim cemo grijat dva stana na etaži....a to ce nas bome dokusurit :)
ali nema veze...rješili smo se dugoročno onda
E da pošto ce meni amma sve kupovat....sigurna sam da mi nece dat prije 6.mjeseca trudnoće...radi nekog straha....aaaaa...a ja bi ovaj vikend išla i sve pokupovala hahahahha

Bok cure. Evo ja sam danas "navršila" čarobnih 12 tjedana :) Malo se brinem jer sam se danas probudila sa nekakvim laaaaganim kao "mensturalnim grcevima". Nista strasno, ali dovoljno da se zabrinem i da se ne osjecam bas najbolje. Nadam se da to samo bebica raste i da ce sve biti ok

i ja znam imati te grčeve ali meni je ginekologica rekla da je to normalno jer se sve to širi i raste pa malo boli...
nadam se da je i kod tebe sve ok

Dan, dan :)
Evo da se i ja malo opet priključim na temu o opremi i stanu... ista stvar i kod nas.. za bebu nemam apsolutno ništa još, a stan krećemo renovirat kroz tjedan, dva..meni čak stan nije toliko ni bitan da sve sad bude tip top, al dečku je i želi da sve bude spremno kad beba dođe pa ga neću onda kočit.. i isto kao i većina vas od temelja... sanitarije, podovi, rušenje, grijanje pa tek onda namještaj i sve te finese.. ovisi koliko sve to stignemo brzim tempom jer dečko radi vani tako da ga malo ima, malo nema.. al šta bude bit će..
zapravo smo u sličnoj situaciji ko kneginja, meni je grijanje na prvom mjestu prvenstveno zbog bebe :)
Bitno da smo mi i bebe dobro, sve ostalo se već nekako posloži :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji