Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    05. Ožujak 2015. 19:45

Negoba i Lolipop hvala vam na podršci, jedva čekam pregled kod liječnika pa da čujemo upute sto i kako dalje, i da dragi i ja jedva čekamo malo intimnija druskanja ,

Ja to mogu, ja to hoću....

kneginja
    05. Ožujak 2015. 20:25

NmareN bit ce druga beba prije nego i misliš :D mlada si...zdrava si..ne opterecuj se...od 5 trudnoca 4 odu bez razloga...dakle....samo naprijed gledat...takvo je danas vrijeme...nije do nas i točka :D

što se stvari tiče i kupovine..ja nemam doma nista....naravno,,,a i ne brinem se jer je stara rekla da ce kupit sve od igle dolokomotive...do 1 godine djetetovog zivota...tako je svakoj kćeri....a mene svi jedva dočekali (ipak imam 39 :) )...pa se mogu nadat svemu i svačemu i od mame i sestara i brata....ma ono...svi su ludi od sreće i jedva čekaju da me zatrpaju.
    ali zato mi imamo jedan ogromni izdatak koji ne bi raidili da nije bilo bebe....tj sad se grijemo na struju i to je uzas...grijem samo dnevnu sobu...spavacu svakako ne volim toplu....kuhinju ne grijem...Al kad dodje bebač ima da mi sve sobe budu tople fino i krasno...pa cemo upravo počet sa radovima za centralno..etažno..na drva....i stim cemo grijat dva stana na etaži....a to ce nas bome dokusurit :)

ali nema veze...rješili smo se dugoročno onda

E da pošto ce meni amma sve kupovat....sigurna sam da mi nece dat prije 6.mjeseca trudnoće...radi nekog straha....aaaaa...a ja bi ovaj vikend išla i sve pokupovala hahahahha

Pupa5
    06. Ožujak 2015. 08:25

Bok cure. Evo ja sam danas "navršila" čarobnih 12 tjedana :) Malo se brinem jer  sam se danas probudila sa nekakvim laaaaganim kao "mensturalnim grcevima". Nista strasno, ali dovoljno da se zabrinem i da se ne osjecam bas najbolje. Nadam se da to samo bebica raste i da ce sve biti ok 

lollipop
    06. Ožujak 2015. 10:20

i ja znam imati te grčeve ali meni je ginekologica rekla da je to normalno jer se sve to širi i raste pa malo boli...
    nadam se da je i kod tebe sve ok 

Ljubav2
    06. Ožujak 2015. 11:08

Dan, dan :)

Evo da se i ja malo opet priključim na temu o opremi i stanu... ista stvar i kod nas.. za bebu nemam apsolutno ništa još, a stan krećemo renovirat kroz tjedan, dva..meni čak stan nije toliko ni bitan da sve sad bude tip top, al dečku je i želi da sve bude spremno kad beba dođe pa ga neću onda kočit.. i isto kao i većina vas od temelja... sanitarije, podovi, rušenje, grijanje pa tek onda namještaj i sve te finese.. ovisi koliko sve to stignemo brzim tempom jer dečko radi vani tako da ga malo ima, malo nema.. al šta bude bit će..

zapravo smo u sličnoj situaciji ko kneginja, meni je grijanje na prvom mjestu prvenstveno zbog bebe :)

Bitno da smo mi i bebe dobro, sve ostalo se već nekako posloži :)

Ljubav2
    06. Ožujak 2015. 11:13

Pupa, i meni je tako pa se zabrinem, al kažu da je normalno :) sve se širi i priprema...

Zanima me koja od vas pije Elevit i kakva vam je probava? Meni je malo bed o tome pisat, ali moja stolica je pocrnila u zadnjih tjedan dana znam da je to od željeza, al šta baš toliko tamna mora bit?! I prije sam ga znala uzimat, al nikad nije bilo tako...

Silvia3
    06. Ožujak 2015. 11:32

Ljubav  nije to nista strasno..i meni tako bude a to su i hormoni.. 
    Ti bolovi su prisutni i kod mene ali ne svaki dan.bio mi je period od par dana da me sve bolilo pa i rebra..sad sam bas nekako ok..jos me umor svlada i to je to..sve koje imate mučnine proći će samo strpljenja :)
    Vidim da nas većinom muče isti problemi oko uređenja i opreme hehehe...ma stići ćemo mi to sve...ja se nekako pokusavam ne sikirat oko svega toga nego opusteno uzivat u trudnoci..i onda dođe orkanska bura u rijeci i sa nove zgrade u koju bi se trebali uselit počupa fasadu i ja naravno dobijem živčani slom   katastrofa...
    Ali nedam se...bebica mi je na prvom mjestu 
     Nadam ste da ste sve ok da su pregledi prošli ok i da sve milujete svoje male srećice...
    Grlim vas ženice moje 

Ljubav2
    06. Ožujak 2015. 11:38

Silvia, aaaaaaaa nemoj zezat da je to vaša zgrada :)) gledala sam baš jučer slike i video, pa to je čupalo na sve strane.. dobro ja se ne selim daleko.. s gornje da donju vežicu hahah :D

Ma sve će to bit ok, ako i ne bude do tad bit će kasnije.. ja se baš ne brinem oko ničega..kako bi stari ljudi rekli: 100 godina će me bit :D

Fluffy2
    06. Ožujak 2015. 11:39

Ljubav, nema te sta bit sram, bar mene vise nije oko nicega, nekako trudnoca dođe kao opravdanje jel :)
    Ja pijem Elevit i isto mi je stolica crna kad je iman jer je inace neman. Nikad nisan bila neki pusac ali ono par cigareta dnevno a nekad i nijednu. Otkad san saznala za trudnocu uopce ne zelin vidit cigaru međutin ja bez toga i jutarnje kave uopce neman probave (sve san probala jer je to problem zadnjih 10 godina). Mama mi je rekla da je za bebu manje zlo jedna cigara ujutro nego da probave nema. Samo ne znan jel Elevit dodatno to pogorsa al mi ga ne pada napamet prestat pit jer ionako stalno povracan pa neman neki drugi izvor vitamina.

Bas san vas tila pitat jel se vama ovo događa, cesto kad kihnen toliko me dole probode da odma jauknen i ne mogi par minuta od boli se pomaknit. Također iman grceve al to prepisujen promjenama na maternici.

Sta se opreme tice uopce o tome ne razmisljan u ovakvom ranom stadiju trudnoce, posli se ionako sve to poslozi.

U svoju robu jos stanen s obziron da samo tute i tajice nosin a na lito ima haljinica i svega tako da ne mislin nista posebno kupovat.

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.